Първоначално изпратено от nacheff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеЗащо...?
Искаме откровено, безпощадно и детайлно да стигнем до същността на нещата ! :-))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеЗа протокола ...
Банката е на 3,14 а правата на 88 цента ....
според мен това 2,80 ще го видим другата седмица....
Погледнах не повече от половин час преди да напиша. Викам си, закотвихме се тук и днес ще си стоим.
Прави си! Здраво пропадане последният час и нещо.
Познаваш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеОт вчера ми се върти това ти изречение. Много ми допада!
Единствените ми опасения са свързани с това, че ми се иска да стане така, а желанията могат да засенчен здравата преценка.
В момента има затишие, не се мърда наникъде. А - около 3,20. Правата - по 0,92.
Може би това по-скоро е добър белег.
Защото - Не е лесно така масирано да се извади кеш, че да удвоиш практически ангажимента си.
Очевидно е обаче, че акционерите търсят възможности за участие и не бързат да продават права. Пък и търсене явно има.
Банката е на 3,14 а правата на 88 цента ....
според мен това 2,80 ще го видим другата седмица....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениетук се формира (или по-скоро е в процес на формиране) 10 годишно дъно ... нека мине увеличението и върнат парите на меркел и нека се размина малко истерията около гърция (там е политика) .. изведнъж ще се окаже, че ракетата е излетяла
Единствените ми опасения са свързани с това, че ми се иска да стане така, а желанията могат да засенчен здравата преценка.
В момента има затишие, не се мърда наникъде. А - около 3,20. Правата - по 0,92.
Може би това по-скоро е добър белег.
Защото - Не е лесно така масирано да се извади кеш, че да удвоиш практически ангажимента си.
Очевидно е обаче, че акционерите търсят възможности за участие и не бързат да продават права. Пък и търсене явно има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеТехническо уточнение. Правата се търгуват до 01 юни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеТехническо уточнение. Правата се търгуват до 01 юни.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениетук се формира (или по-скоро е в процес на формиране) 10 годишно дъно ... нека мине увеличението и върнат парите на меркел и нека се размина малко истерията около гърция (там е политика) .. изведнъж ще се окаже, че ракетата е излетяла
И си спомни за нея след 3 години :-))
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениезасега съм прав и попродадох малко права и акции днес сутринта.....сега ще ги чакам ако дойдат под 3 преди крайният срок до 6 юни ... следващата дата за продажба е на 7,8 юни ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеАми логически ....
Технически съм участвал в две увеличения и това е трето на запад.....
Акцията скача до 18-20 % от най ниското си ниво при търговията с правата ....
При Комерса сега най ниското е 2 ,91 евро....но очаквам в края на седмицата още по ниски нива ако много от акционерите са с празни джобове и ще покриват новите с продажби на старите/според логиката утре и четвъртък , трябва да сме нагоре над 3,1 евро заради уплашени къси а в петък и понеделник спад заради липса на кеш на записващите/......
засега съм прав и попродадох малко права и акции днес сутринта.....сега ще ги чакам ако дойдат под 3 преди крайният срок до 6 юни ... следващата дата за продажба е на 7,8 юни ....
Коментар
-
тук се формира (или по-скоро е в процес на формиране) 10 годишно дъно ... нека мине увеличението и върнат парите на меркел и нека се размина малко истерията около гърция (там е политика) .. изведнъж ще се окаже, че ракетата е излетялатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар