Първоначално изпратено от niki5
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеVestas за последните 2 години паднаха с 80 %, наблюдавам ги докато стане време за дълги, изглеждат ми добра компания, ти какви впечатления имаш?
фундаментални проблеми както при Нордекс така и при Вестас, по голема конкуренциа вапреки 4е вси4ки залагат пове4е на латернативна енергиа. абе на кратко- не бараи осте
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеМани, едвам го продадох на печалба TecDAX, личен рекорд по държане на индекс, а уж влязох на разпродажби.. Соларките са ок дългосрочно, но технологиите се сменят/развиват по-бързо отколкото се избиват, при тях в момента, и това се вижда ясно от отчетите.
ПС CoBa, DB, SC, ING.
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеmi az sam ot okolo 1 mesec short, toi be ot powe4e no i spowe4e pari
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеДай боже всеки му, малко акъл но навреме, казват.
Такова добро мазало не се оставя неизползвано, но си е и много риски на ливъридж, от друга страна.
no wse pak twa ne sa to4no opcii i vola-ta ne se otrazjava taka silno.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеNordex, SMA Solar, Solarworld i Vestas. ne se zanimwah s teh, no edin kolega mi rzakaza za teh i za koeto sam mnogo blagodaren (btw toi stana milioner ot teh )
Такова добро мазало не се оставя неизползвано, но си е и много риски на ливъридж, от друга страна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеСкъсява ли ги, какво прави?
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеNordex, SMA Solar, Solarworld i Vestas. ne se zanimwah s teh, no edin kolega mi rzakaza za teh i za koeto sam mnogo blagodaren (btw toi stana milioner ot teh )
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеМани, едвам го продадох на печалба TecDAX, личен рекорд по държане на индекс, а уж влязох на разпродажби.. Соларките са ок дългосрочно, но технологиите се сменят/развиват по-бързо отколкото се избиват, при тях в момента, и това се вижда ясно от отчетите.
ПС CoBa, DB, SC, ING.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеМай увеличението на капитала на немските банки ще трябва да бъде поне двойно от това което планираха миналата седмица.
Никой няма да ти даде еФтино увеличение ,ннто в Комерса ,нито в Дойчебенк...
Немците ще си намерят кеша по друг начин или емисионна 25 евро и 1,5 ....след новогодишното рали.. има и песимистичен сценарии да излезе Германия от ЕС но тогава и за нас ще стане страшно и няма да мислим за увеличение....
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеаз си стоa от неколко месеца short na solar stocks. dneska vleznoh dalag pri CoBa, BNP, DB, SC, ING kakto i Linde i TK. fundamentalno tuk trebva da ima +. smetam 4e towa beha dobri ceni, no ste widim...
Monti- Daimler kakto se i o4akwa izkara dobri 4isla taka 4e....
ПС CoBa, DB, SC, ING.Last edited by prodigal; 01.11.2011, 23:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеГръцки представител при обсъждането на Бюджетна рамка 2014-2020 на ЕСLast edited by Forex Master; 01.11.2011, 22:57.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеАКО ВЛИЗАТЕ ДЪЛГИ НЕ ВЛИЗАЙТЕ В ИНДЕКСИ И НЕ СЛАГАЙТЕ СТОПОВЕ... ВЛИЗА ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ И ОТ УТРЕ ЗА 15% РЪСТ. ПРЕДОПЛАГАМ ЩЕ ИМА АКЦИИ ДА НАПРАВЯТ 50-60% И СЕ НАДЯВАМ ДА ИМАМ ПОВЕЧЕ ТАКИВА. УСПЕХ
Monti- Daimler kakto se i o4akwa izkara dobri 4isla taka 4e....
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеАКО ВЛИЗАТЕ ДЪЛГИ НЕ ВЛИЗАЙТЕ В ИНДЕКСИ И НЕ СЛАГАЙТЕ СТОПОВЕ... ВЛИЗА ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ И ОТ УТРЕ ЗА 15% РЪСТ. ПРЕДОПЛАГАМ ЩЕ ИМА АКЦИИ ДА НАПРАВЯТ 50-60% И СЕ НАДЯВАМ ДА ИМАМ ПОВЕЧЕ ТАКИВА. УСПЕХ
Коментар
Коментар