Първоначално изпратено от Доби
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеза 4 мин. оборот от 3 292 505 бр ценни книжа и +3.65%
ей за това си го харесвам Комерца
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеза 4 мин. оборот от 3 292 505 бр ценни книжа и +3.65%
ей за това си го харесвам Комерца
Аз съм out от БНП Парибас (+40%) и ЦоБа (+19%). не е лошо за 10 минLast edited by X_Y; 02.11.2011, 11:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКолко пъти трябва да ви се казва че до 2-3 години 60% от банките по света няма да ги има като имена? Да инвестираш в банки това десетилетие е възможно най-тъпото инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеотиваи си обратно в темата за бг борсата и не ни занимаваи с глупости. мерси
той е на депозит ------>>>>>>>> да отива в темите за депозити
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеаз излезнох от ДБ на афтермаркета току сто (с 1 процент загуба). не бех видел 4е са дали толкова пари на МФ Глобал
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеаз излезнох от ДБ на афтермаркета току сто (с 1 процент загуба). не бех видел 4е са дали толкова пари на МФ Глобал
Unsecured creditors rank behind secured lenders in getting repaid in a bankruptcy, and are ahead of preferred and common shareholders.
Unsecured Creditors:
JPMorgan Chase & Co. (JPM)’s JPMorgan Chase Bank, bondholder trustee, $1.2 billion.
Deutsche Bank AG (DBK), trustee for $1.02 billion in bonds:
Deutsche Bank Trust Co., bondholder trustee for 6.25% notes, $325 million bondholder trustee for 3.375% notes, $325 million bondholder trustee for 1.875% notes, $287.5 million bondholder trustee for 9% notes, $78.6 million.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПодценени са само в розовите ти сънища. Истината е съвсем различна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениедокато по пазара има активи подценени в пъти.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКолко пъти трябва да ви се казва че до 2-3 години 60% от банките по света няма да ги има като имена? Да инвестираш в банки това десетилетие е възможно най-тъпото инвестиционно решение!
има и по-тъпо да депозираш и трупаш вестници (пардон хартиени пари) и да чакаш 3-4-5% лихва докато по пазара има активи подценени в пъти. Това обаче може да го види само човек, който гледа по-далеч от връзките на обувките си.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВсички сте дълги в банки а аз който винаги съм имал на Дойчебанк ме хвана шубето и държа само Комерс и Даймлер...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВсички сте дълги в банки а аз който винаги съм имал на Дойчебанк ме хвана шубето и държа само Комерс и Даймлер...
Коментар
Коментар