Днеска акциите на EUROBANK били много печеливши топли направо горещи гарнирани със сметана трябва нова тема само за акции на банки в южната ни съседка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеДнес си понапълних пак Комерц. Апокалиптика(мисира) или 2012 дали имат някакво мнение ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДано ти е издържал стопа....
Закрих позицията с 10 цента на акция плюс .....Комерса...
Предполагам в понеделник ще отвори с гап нагоре но не искам да рискувам. Държа още колички ....
италианците ще имат нов премиер и пазара ще реагира поне сутринта...
................... че и 10 цента виртуален профит си си записала
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеSell DAX 5860
цел 5600
Не е препоръка за каквото и да било!
добре , че не беше препоръка, че тука има 5-6 човечета дето само дебнат и се фърлят кат павлик морозовТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеSell DAX 5860
цел 5600
Не е препоръка за каквото и да било!
Закрих позицията с 10 цента на акция плюс .....Комерса...
Предполагам в понеделник ще отвори с гап нагоре но не искам да рискувам. Държа още колички ....
италианците ще имат нов премиер и пазара ще реагира поне сутринта...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеКой и кога е казал, че трябвя да се случи едновременно?
Въпрос на тайминг и разбира се последователност!
Успешен ден!
Така че тях ги отпиши от групата на купувачите.
Да не говорим, че точно финансовите акции се забранени за къси от доста време и на доста пазари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеДАКС пак зелен....баси ....голямо друсане на крушата
На дневна сякаш се заформи канал ....ама знае ли човек....
Това с отделяне на държави в отделна ЕЗ ми се струва...Абе един вид купе първа и втора класа....Хахахах...Баси ...
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеТези неща как ще се случат едновременно ми е много интересно.
Въпрос на тайминг и разбира се последователност!
Успешен ден!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеПривет на всички!
Аз лично очаквам short squeeze при европейските индекси и нови разпродажби............
Коментар
-
Разпад на еврозоната в обозримо бъдеще е реквием за наивници. Има твърде много ходове, които не са изиграни. Голяма е вероятността добрата новина да дойде именно от Гърция. Сформирането на кабинет и приемането на спасителния план би довело до известен оптимизъм, но по - големият и умело замаскиран до този момент проблем е Италия.
Поздрави!
P.S. Разбира се мнението ми не е препоръка за каквото и да било!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Привет на всички!
Аз лично очаквам short squeeze при европейските индекси и нови разпродажби. Пазара в момента е много пренатегнат, но в никакъв случай не е експлоадирал.
Има още много накъде . Много трябва да се внимава, защото всички са пренавити и се реагира дори на глупости, породени от опити за слухове.
Наздраве!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Излязох от много от позициите на NYSE. Оставих само малко от GOOG и 2 петролни компании (с P/E 4-5.) Пуснах и къси S&P със експозицията си.. Няма такъв пазар.... някой много здраво държи петрола ОБАЧЕ. На Европейския фронт много голямо осиране, не ми се взимаше малко печалба на купуваното около дъната.... утре може и да няма никаква.. Ще намалим риска и това е... лакомията води до пропуснати печалби... А може и да се ядосам утре и да продам всичко европейско, дебилска история на политиците. Очквам американците да са още известно време надолу и ми се струва че ще има много възможности за покупки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениемай ще пускат печатницата в Еврозоната ....дали и на нас ще дадат..
След 6 месеца такава инфлация ще ни изпраска.... че,....
Коментар
Коментар