If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравей,
мани го онова мекере......
Все пак позна този срив при Комерса.....в среден план.
Как виждаш ДАХ декември и автомобилните в Германия....все вярвам че покрай празниците ще се продадат повече коли /подаръци / и ще тръгнат нагоре.....
Поздрави!
От извесно време си имам други занимания и не съм следил постоянно,но мнението ми за дългосрочно си остава негативно.От Германия излизат и добри новини относно консумацията,но те може да бъдат засенчени от останалите.
Поздрави!
Дистанционното,ти си доста заядлив ми прави впечатление и все ми се струва,че избиваш някакви комплекси,но тук не е комплексарски форум.Освен това,откъде измука това,че в Тайланд средната заплата е 100€???
Някое копче от теб ли ти го прошепна?
Явно си доста далеч от реалноста.
Той за разлика от теб пише по темата и то доста смислено а ако нещо не знае,не се надува,като коледна пуйка в фурна,като теб.Жалко,че нямам време иначе бих ти обърнал повече внимание.
Здравей,
мани го онова мекере......
Все пак позна този срив при Комерса.....в среден план.
Как виждаш ДАХ декември и автомобилните в Германия....все вярвам че покрай празниците ще се продадат повече коли /подаръци / и ще тръгнат нагоре.....
Поздрави!
Дистанционното,ти си доста заядлив ми прави впечатление и все ми се струва,че избиваш някакви комплекси,но тук не е комплексарски форум.Освен това,откъде измука това,че в Тайланд средната заплата е 100€???
Някое копче от теб ли ти го прошепна?
Явно си доста далеч от реалноста.
Той за разлика от теб пише по темата и то доста смислено а ако нещо не знае,не се надува,като коледна пуйка в фурна,като теб.Жалко,че нямам време иначе бих ти обърнал повече внимание.
Привет, ми не.. продадох само тези дето взех на 1.15, а другите светят в червено понастоящем, но ако падне до 1.10 няма да им се сърдя
и
Досега бях оптимист но тези от ЕС са се заяли и някакво безхаберие ги е обзело и не ги е грижа че след Франция следва ,Германия....
Никога последните години маркета сякаш е поставен без контрол...
Поне печатницата да пуснат ......
Успех ,
Преди малко проби 1,28 предполагам си продал.....
Привет, ми не.. продадох само тези дето взех на 1.15, а другите светят в червено понастоящем, но ако падне до 1.10 няма да им се сърдя
ПС Момчета, верно се спрете с тази форумна разправия, заприлича на латино сериал, а и от личен опит бих споделил че няма сметка от подобни "дългосрочни инвестиции" на време и нерви
от тук, от там си попрочела нещо, но не можеш да го свържеш и да направиш заключение
да не "говорим", че под името "байерн" по всяка вероятност имаш на предвид фармацевтичния концерн Байер
а "луфханза" не е луфханза, а е луфтханза от луфт -> въздух на немски
да не забравяме, че цяло лято пишеше, че купуваш сомове, а след 3 месеца разбра, че се казвали комени
да ти припомням ли, че беше обявила, че отиваш на почивка на несъществуващ полуостров и несъществуващ хотел, понеже не беше запомнила, че средния ръкав на халкидики се казва ситония, а хотела си го беше прекръстила както на теб ти се иска
миналия месец обяви, че в тайланд 100 евро са нищо, но в България са една голяма пенсия .................... и пак без да знаеш, че средната заплата в тайланд е 100 евро и са си доста пари за местното население
и какви ли още глупости си писала във форума които своевременно съм ти поправял --->>> не случайно на лични ми пишат, че ти се явявам учител
........................... сега, ако мога и с правописа ти да ти помогна --- цена няма да имам
пък си и нагла до безобразие
вече ти написах няколко пъти -> отиваш с махалата и търсиш "черното джони" -> платено му за да ти реши проблема
Мунчо,
намираме се инвестиционен форум а не в магнаурската школа ....
Пиши по същество за компаниите който влизат в ДАХ и тяхната перспектива.
А относно това за учителя , боже ти си неандерталец и простак. Можеш да бъдеш учител на човекоядците в Тамбукту....
Баса Мунчо , спечелените басове са мерило за успехите с такива като теб. Падни на колене и си плати!
ДАХ е 9 сесии на червено . Правилото на изключването вече е в сила . Август бяха 11 сесии , което беше нов рекорд за доста години назад
Смятам че от декември късите ще бъдат губещи в следващите два месеца....Силно четвърто тримесечие и коледно рали /очаквам БМВ ,Даймлер и Фолсваген ,Байерн , Адидас ,Метро , Луфханза ,Сименс и др. силни продажби /и добри годишни резултати ,от което следва че маркета няма да се разпродаде до излизането на отчетите през февруари .
Важното е ЕС да се разберат за дълговата криза и увеличенията на капитала на банките и забрана на ядрената енергетика и Меркел да отстъпи защото вече два пъти греши с протаканията....
ех, мисирко, мисирко...
толкова си зле, че повече няма накъде
от тук, от там си попрочела нещо, но не можеш да го свържеш и да направиш заключение
да не "говорим", че под името "байерн" по всяка вероятност имаш на предвид фармацевтичния концерн Байер
а "луфханза" не е луфханза, а е луфтханза от луфт -> въздух на немски
да не забравяме, че цяло лято пишеше, че купуваш сомове, а след 3 месеца разбра, че се казвали комени
да ти припомням ли, че беше обявила, че отиваш на почивка на несъществуващ полуостров и несъществуващ хотел, понеже не беше запомнила, че средния ръкав на халкидики се казва ситония, а хотела си го беше прекръстила както на теб ти се иска
миналия месец обяви, че в тайланд 100 евро са нищо, но в България са една голяма пенсия .................... и пак без да знаеш, че средната заплата в тайланд е 100 евро и са си доста пари за местното население
и какви ли още глупости си писала във форума които своевременно съм ти поправял --->>> не случайно на лични ми пишат, че ти се явявам учител
........................... сега, ако мога и с правописа ти да ти помогна --- цена няма да имам
мисирко, толкова неграмотно пишеш, че просто нямам думи...
мисирко, не стига, че пишеш неграмотно, ами и мисълта на написаното от теб не може да се "хване" ................................ но то е разбираемо, понеже във всеки пост пишеш за цигани --->>> ти пишеш така, както циганите говорят
на вас циганите човек нищо не ви разбира, мисирко ........................... ако искаш преведи какво си искала да напишеш
Мунчо ,
Забрави ли че ме покани в Столипиново да си получа спечеленият бас....
Кажи неандерталецо да ти обясня какво пак не си разбрал че пак си влезъл в тема която не е на твоето интелектуално ниво.....
ДАХ е 9 сесии на червено . Правилото на изключването вече е в сила . Август бяха 11 сесии , което беше нов рекорд за доста години назад
Смятам че от декември късите ще бъдат губещи в следващите два месеца....Силно четвърто тримесечие и коледно рали /очаквам БМВ ,Даймлер и Фолсваген ,Байерн , Адидас ,Метро , Луфханза ,Сименс и др. силни продажби /и добри годишни резултати ,от което следва че маркета няма да се разпродаде до излизането на отчетите през февруари .
Важното е ЕС да се разберат за дълговата криза и увеличенията на капитала на банките и забрана на ядрената енергетика и Меркел да отстъпи защото вече два пъти греши с протаканията....
Коментар