IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хайде скочих на дълги 3 Дау от 6 595 стопа на 6 565 и цел едни 120-150 пойнта на север.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie
      след два нулеви стопа в еврото е време за Дау.
      къси 3 контракта YM @ 6625 стоп 6633 цели 50 и 100 тика за два контракта
      стопа на +1 тик @ 6624
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• след два нулеви стопа в еврото е време за Дау.
        къси 3 контракта YM @ 6625 стоп 6633 цели 50 и 100 тика за два контракта
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Cashe
          Първоначално изпратено от bogistia
          Първоначално изпратено от Cashe
          Аз скъсих още в началото на сесията и малко се прецаках , принципно съм на едночасова графика където го виждам яко надолу. Но не се знае сега докъде ще коригира.
          Аз съм от петък вечер лонг (13 Контракта на СП от 677). Според мен тази седмица сме твърдо лонг, под формата на зиг заг движение, както каза Крителин. Важни дати са 16 (връх), оттам 25-26 Дъно (средносрочно). Не е препоръка
          Търсите някаква корекция доколкото разбирам , незнам възможна е но на мен ми се струва че още малко ще почакам на късо. Ще видим кой прав кой крив.
          Днес и аз съм Северен, но пипам внимателно, че още ме боли от миналата седмица 4% скок след 4% спад! ;-)
          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от bogistia
            Първоначално изпратено от Cashe
            Аз скъсих още в началото на сесията и малко се прецаках , принципно съм на едночасова графика където го виждам яко надолу. Но не се знае сега докъде ще коригира.
            Аз съм от петък вечер лонг (13 Контракта на СП от 677). Според мен тази седмица сме твърдо лонг, под формата на зиг заг движение, както каза Крителин. Важни дати са 16 (връх), оттам 25-26 Дъно (средносрочно). Не е препоръка
            Търсите някаква корекция доколкото разбирам , незнам възможна е но на мен ми се струва че още малко ще почакам на късо. Ще видим кой прав кой крив.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cashe

Коментар

• Аз скъсих още в началото на сесията и малко се прецаках , принципно съм на едночасова графика където го виждам яко надолу. Но не се знае сега докъде ще коригира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapor
                  Как сме днес?
                  Ще скъсяваме ли пак?
                  Днес съм за север !
                  Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Как сме днес?
                    Ще скъсяваме ли пак?

Коментар

• ....

http://djia2008.hit.bg/clintontrendcorection.gif
                      само като гледна точка за достигнатото ниво на спад , според мен отказа от електронна търговия през марджин може да си каже единствен думата и да се стопира негативната тенденция.Имам впредвид търгуващите да се окажат.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Крителине,тука около 6470 пункта дали видяхме средносрочно дъно при Дау!?
                        Аз залагам 60:40 !
                        п.п. Ако махнат Citigroup и GM от Дау - вдигам мизата !
                        Нищо не препоръчвам!

Коментар

• jays

Трендчето на едночасова и ма едно такова завършване което изгледа много като за липса на енергия да пада. Много е съмнително а седмичното затваряне не лошо 6630 , не е зле един пробив на 6830 ше бъде положителен знак за светлина. Няма фундаментална светлина. Възможно ли е тези да целят изчерпване на негативна тенденция - тренд за да произведат след като се види на пазара че е склоне от самосебе си да коригира истинска положителна новина - финансиране на банките и изкупуване на ипотеки от тях от самия фед.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• joda

Не е до омраза или любов , когато ситуацията е пред икономичека депресия знаем какви мерки трябва да се вземат според Бернанке , те казваха че ще направят тези неща но се виджа съвсем друго - няма го изкупуването на "токсични" ипотеки от банките и безпрецедентното наливане на пари срещу тях от ФЕД.В същото време виждаме че в комунистически Китай се наливат безпрецдентно пари и ще задържат по този начин повече икономика работеща. Нали е очевидно че при колкото по голям ръст на безработицата се отбележи толкова повече ще станат лошите кредити.Не мога да се съглася че е основателно да се каже че тези хора които губят работа която до вчера им е носила доход с който могат да изплащат ипотеките които са си позволили са някакви злонамерени и лоши платци.Неизбежно е това да се отрази на икономиката по най брутален начин.Никой никога не съм мразел.Но това са причините да сметна че САЩ много трудно ще излязат от това състояние след като се обърка живота на хората и техните финанси.Където по малко са пораженията ще е по бързо възтановяването , то е като закон от физиката.Още нещо тези които са купували с ипотека за да вземат ековете , тези пари които банката дава в последствие защото стойността на имота е нараснала пазарно още в началото си отказват изплащанията и печелят пари по този начин , а тези които са се трепали да плащат 50% вече са изплатили губят свои пари.Не е ли редно ФЕД да изкупи тези ипотеки и да ги постави под спасителеин режим на занижени в пъти вноски , гратисни периоди от една година без последици за спрелите да изплащат..и парите с които ще финансира банките при почти нулевата лихва те ще могат да започнат един нов процес на кредитиране,
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Re: jays

Първоначално изпратено от Negramoten
                              Първоначално изпратено от joda
                              Помъчих се да си представя как Софчо след като е потопил стареца,ще бъде от първите излезли и как помагайки на немци,френци и др велики ,най-накрая ще се смили над Даучо,ще му подаде и на него ръка ,па ще го измъкне от блатото...Нещо не ми се получава!Сякаш по-вярно ще бъде правилото за последен влязъл-първи излязъл...май кризата ще е дълга!
                              ... погрешни са надеждите янките първи да излязат от кризата , те ще бъдат последни .
                              Joda, не слушай be_google, защото е с промит мозък. Той мрази американците, без да знае защо, причината навярно е носталгията по комунизма, когато баща му е работил в месарница и е преяждал с "безплатни" кебапчета. И сега първичното му мозъче прави асоциация "кебапче-СССР".

Най-забавното е, че въпреки че мрази американците се е кръстил на американска компания. Също ползва и американски компютър с американски уиндоус, като разбира се мрази бил гейтс, но не смее да се откаже от микрософт.
                              Ами това исках да кажа...че щатите ще тръгнат първи нагоре!
                              自由西藏

Коментар

• .....6 500- 6 475 <малко нерви>

...touch and go хихихих

http://www.youtube.com/watch?v=tGoj0...eature=related

...enjoy friday night ciaoo mates

Коментар

Working...
                                X