Хайде скочих на дълги 3 Дау от 6 595 стопа на 6 565 и цел едни 120-150 пойнта на север.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от CasheПървоначално изпратено от bogistiaПървоначално изпратено от CasheАз скъсих още в началото на сесията и малко се прецаках , принципно съм на едночасова графика където го виждам яко надолу. Но не се знае сега докъде ще коригира.BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от bogistiaПървоначално изпратено от CasheАз скъсих още в началото на сесията и малко се прецаках , принципно съм на едночасова графика където го виждам яко надолу. Но не се знае сега докъде ще коригира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от CasheАз скъсих още в началото на сесията и малко се прецаках , принципно съм на едночасова графика където го виждам яко надолу. Но не се знае сега докъде ще коригира.
Коментар
-
....
http://djia2008.hit.bg/clintontrendcorection.gif
само като гледна точка за достигнатото ниво на спад , според мен отказа от електронна търговия през марджин може да си каже единствен думата и да се стопира негативната тенденция.Имам впредвид търгуващите да се окажат.D.Y.F-091066
Коментар
-
jays
Трендчето на едночасова и ма едно такова завършване което изгледа много като за липса на енергия да пада. Много е съмнително а седмичното затваряне не лошо 6630 , не е зле един пробив на 6830 ше бъде положителен знак за светлина. Няма фундаментална светлина. Възможно ли е тези да целят изчерпване на негативна тенденция - тренд за да произведат след като се види на пазара че е склоне от самосебе си да коригира истинска положителна новина - финансиране на банките и изкупуване на ипотеки от тях от самия фед.D.Y.F-091066
Коментар
-
joda
Не е до омраза или любов , когато ситуацията е пред икономичека депресия знаем какви мерки трябва да се вземат според Бернанке , те казваха че ще направят тези неща но се виджа съвсем друго - няма го изкупуването на "токсични" ипотеки от банките и безпрецедентното наливане на пари срещу тях от ФЕД.В същото време виждаме че в комунистически Китай се наливат безпрецдентно пари и ще задържат по този начин повече икономика работеща. Нали е очевидно че при колкото по голям ръст на безработицата се отбележи толкова повече ще станат лошите кредити.Не мога да се съглася че е основателно да се каже че тези хора които губят работа която до вчера им е носила доход с който могат да изплащат ипотеките които са си позволили са някакви злонамерени и лоши платци.Неизбежно е това да се отрази на икономиката по най брутален начин.Никой никога не съм мразел.Но това са причините да сметна че САЩ много трудно ще излязат от това състояние след като се обърка живота на хората и техните финанси.Където по малко са пораженията ще е по бързо възтановяването , то е като закон от физиката.Още нещо тези които са купували с ипотека за да вземат ековете , тези пари които банката дава в последствие защото стойността на имота е нараснала пазарно още в началото си отказват изплащанията и печелят пари по този начин , а тези които са се трепали да плащат 50% вече са изплатили губят свои пари.Не е ли редно ФЕД да изкупи тези ипотеки и да ги постави под спасителеин режим на занижени в пъти вноски , гратисни периоди от една година без последици за спрелите да изплащат..и парите с които ще финансира банките при почти нулевата лихва те ще могат да започнат един нов процес на кредитиране,D.Y.F-091066
Коментар
-
Re: jays
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от jodaПомъчих се да си представя как Софчо след като е потопил стареца,ще бъде от първите излезли и как помагайки на немци,френци и др велики ,най-накрая ще се смили над Даучо,ще му подаде и на него ръка ,па ще го измъкне от блатото...Нещо не ми се получава!Сякаш по-вярно ще бъде правилото за последен влязъл-първи излязъл...май кризата ще е дълга!
... погрешни са надеждите янките първи да излязат от кризата , те ще бъдат последни .
Най-забавното е, че въпреки че мрази американците се е кръстил на американска компания. Също ползва и американски компютър с американски уиндоус, като разбира се мрази бил гейтс, но не смее да се откаже от микрософт.自由西藏
Коментар
-
.....6 500- 6 475 <малко нерви>
...touch and goхихихих
http://www.youtube.com/watch?v=tGoj0...eature=related
...enjoy friday nightciaoo mates
Коментар
Коментар