IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: jays

Първоначално изпратено от joda
    Помъчих се да си представя как Софчо след като е потопил стареца,ще бъде от първите излезли и как помагайки на немци,френци и др велики ,най-накрая ще се смили над Даучо,ще му подаде и на него ръка ,па ще го измъкне от блатото...Нещо не ми се получава!Сякаш по-вярно ще бъде правилото за последен влязъл-първи излязъл...май кризата ще е дълга!
    ... погрешни са надеждите янките първи да излязат от кризата , те ще бъдат последни .
    Joda, не слушай be_google, защото е с промит мозък. Той мрази американците, без да знае защо, причината навярно е носталгията по комунизма, когато баща му е работил в месарница и е преяждал с "безплатни" кебапчета. И сега първичното му мозъче прави асоциация "кебапче-СССР".

Най-забавното е, че въпреки че мрази американците се е кръстил на американска компания. Също ползва и американски компютър с американски уиндоус, като разбира се мрази бил гейтс, но не смее да се откаже от микрософт.

Коментар

Помъчих се да си представя как Софчо след като е потопил стареца,ще бъде от първите излезли и как помагайки на немци,френци и др велики ,най-накрая ще се смили над Даучо,ще му подаде и на него ръка ,па ще го измъкне от блатото...Нещо не ми се получава!Сякаш по-вярно ще бъде правилото за последен влязъл-първи излязъл...май кризата ще е дълга!
      ... погрешни са надеждите янките първи да излязат от кризата , те ще бъдат последни .
      自由西藏

Коментар

• брех тези бичета...

Коментар

• 20min

...6 785-6 850

...great stuff go go xixix

Коментар

• ....go on DOW baby let's see your moves

Коментар

Първоначално изпратено от jays
              ...много силно се съмнявам в твърдението ти приятел..

...Китай са добре place-нати ама са комуняги <дай идея за инвест там>

...в моята гледна точка трудно е да победиш в играта САЩ след като тя измисля правилата

........САЩ-UK и другите ...това е словореда в моето view ...

....интересно е --- това е 100% ясно

...късмет
              Ама тя играта се променя с течение на времето.Засега все още те определят повечето правила.Но ......
              Life won't wait for you.

Коментар

Първоначално изпратено от be_google
                Първоначално изпратено от supertrader
                Дау очевидно ще падне 85% и той , погрешни са надеждите янките първи да излязат от кризата , те ще бъдат последни . Първи сигурно ще са Китай с ръст на икономиката , а тези ще се влачат много и изглежда там е вън от контрол ситуацията.Не мога да разбера защо не си девалвират набързо долара в пъти и това би им задвижило икономиката на място - печатат трилиони долари - 10-ки , вкарват ги в банките. Е няма да бъдат световен лидер , но вървят към нещо което е въобще да не бъдат нищо.
                мда-а-а, има логика и от доста време го споделям.
                не търгувам там, но мисля, че това с тяхното оправяне и ПОСЛЕ НАШЕТО е поредната ГУРУ-ИЗМИШЛЬОТИНА, маркетинг ... и още нещо...
                Защо ние просто да не си вървим по пътя, а те по техния???
                успехи на търгуващите в щатите - поне имате кяр и като им пада индекса ...
                ...много силно се съмнявам в твърдението ти приятел..

...Китай са добре place-нати ама са комуняги <дай идея за инвест там>

...в моята гледна точка трудно е да победиш в играта САЩ след като тя измисля правилата

........САЩ-UK и другите ...това е словореда в моето view ...

....интересно е --- това е 100% ясно

...късмет

Коментар

Дау очевидно ще падне 85% и той , погрешни са надеждите янките първи да излязат от кризата , те ще бъдат последни . Първи сигурно ще са Китай с ръст на икономиката , а тези ще се влачат много и изглежда там е вън от контрол ситуацията.Не мога да разбера защо не си девалвират набързо долара в пъти и това би им задвижило икономиката на място - печатат трилиони долари - 10-ки , вкарват ги в банките. Е няма да бъдат световен лидер , но вървят към нещо което е въобще да не бъдат нищо.
                  мда-а-а, има логика и от доста време го споделям.
                  не търгувам там, но мисля, че това с тяхното оправяне и ПОСЛЕ НАШЕТО е поредната ГУРУ-ИЗМИШЛЬОТИНА, маркетинг ... и още нещо...
                  Защо ние просто да не си вървим по пътя, а те по техния???
                  успехи на търгуващите в щатите - поне имате кяр и като им пада индекса ...

Коментар

Ле-ле ако DOW падне с 85 % за Суфлекса просто не ми се мисли отива на 50 пункта от раз

Коментар

• jays

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie
                        ако някой е решил да се пробва с контра на Дау , сега е момента
                        лонг 2 контракта YM 6498 stop 6488 i celi 6538 i 6600

kasa na 1 kontrakt +26 @ 6524
                        stopa na ostanaliq kontrakt +1 tick @ 6499
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• ако някой е решил да се пробва с контра на Дау , сега е момента
                          лонг 2 контракта YM 6498 stop 6488 i celi 6538 i 6600
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• .....стоп на входа

....айде бебчо да тестваме ключа

......6 780 pls baby pls

Коментар

• Първоначално изпратено от jays
                              Първоначално изпратено от ATILA
                              ах пАдладява

..стоп загуби 6 439

.......Атила как си бе пич
                              Хе-хе!

На черешата!

Малко ме подтиска тази съсипия, ама кво да се прави!

Ти как я караш? Беше се позагубил известно време!
                              ...cool cool съм си

...е и мен ме натиска много ясно страхове всякакви можеш да си измислиш тея дни

....иначе ОК

.....пиша по рядко щото количеството намалява качеството хихихи
                              Хахахахахаха!

И аз така: въздържам се от словесни изяви....

Иначе - много страшно! С къси + маркетмейкър - абсолютно всичко може да бъде унищожено! Мисля си, че наистина е необходима по-стриктна регулация на системата!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                                ах пАдладява

..стоп загуби 6 439

.......Атила как си бе пич
                                Хе-хе!

На черешата!

Малко ме подтиска тази съсипия, ама кво да се прави!

Ти как я караш? Беше се позагубил известно време!
                                ...cool cool съм си

...е и мен ме натиска много ясно страхове всякакви можеш да си измислиш тея дни

....иначе ОК

.....пиша по рядко щото количеството намалява качеството хихихи

Коментар

Working...
                                X