IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оформя се много голям напън нагоре със сравнително малка волатилност, направо изтръпвам кат гледам кво прави BAC, жалко че продадох преи 10 мин.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
      Ти на мене,аз на тебе!!!
      Ама май най -много печели крупието!!!

Коментар

• Ти на мене,аз на тебе!!!

Коментар

• Фармацефтичните са в голяма слабост, ако върнат обратно и Дау ще качи. И да допълна че вече връщат и лесно може да имаме 8750 днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
            sell DJIA 8716 sl 8730 tp open
            Каса 1 контракт +15 пункта и оставям другия контракт да видим какво ще даде

Коментар

sell DJIA 8716 sl 8730 tp open
              Аз съм от вчера къс, ама нещо започнах да губя търпение- импулсите нагоре са доста силни. Нещо ми е некомфортно. Може да има едно движение до 8800 за стопове и после да се изсипе.

Другото, което ме води към вариант с "обърсване на стоппове" е, че много от нас вече виждат много дълбока корекция

Коментар

• sell DJIA 8716 sl 8730 tp open

Коментар

• Поредното препариране на мечките...............хахахахаха,

обиране Яко на стопчета,

целият монитор и клавиатура са оплискани в меча кръв.......хахахахаха!:-))

Коментар

• Днес подобно на петък последния 1 час на търговията затваря с наклон/посока нагоре.
                    Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• това сити е крайно време да го вадят
                      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Ша я вдигнат на крака,ще я кръстят Супер Моторс и ще те направят теб CEO на компанията,щот ти си СУПЕР и само под твоето СУПЕР ръководство ще просперира и пребори конкуренцията!

Коментар

• zlata lamia

Я по добре ни светни какво е бъдещето на Дженерал мотърс от тук нататък ще я има ли въобще тази компания ?
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Имам чувството,че Сити ще са следващите след GM на бунището,след като ги извадиха от индекса! Разпродавайте Сити!

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                              Къс Дау от 8706 .Давам му мак до 7840 да иде

Горното не е препоръка за нищо
                              20 пункта са и много и малко .Според мен идва корекция мин 1000 пункта да не кажа 2000

Горното не е препоръка за нищо

Коментар

Първоначално изпратено от polki
                                крити, дори и за момент не допускаш, че може да грешиш някъде - не, че е толкова важно, де

poki търгуването е игра на вероятности
                                на мен ли го казваш ...
                                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

X