If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо много интересно,което характеризира 5-тите вълни ( в която мисля,че влязохме в петък миналата седмица ) е,че за голяма част от участниците пазарът се държи ирационално.Това е породено от инерцията на тренда ( в нашия случай покачването от 6500 ).
Защо си мисля,че сме в 5-та вълна:
Според теорията на Елиът корекциите под формата на триъгълник са типични само за 4-та вълна.Четвъртите вълни се характеризират и с това,че при тяхното формирани много от пазарните участници вече смятат,че върхът е видян.
Прави си извода калко е подправен по този начин организирания пазар щом като маркетмейкърите изпълниха стопхънтинг , явно в тази акция в посока удряне на стоповете на късите има пари.
Ужасна работа... Определно яко се дирижират нещата...
Сега избиха всеките мечки.... както преди 2 месеща изпотрепаха всички бици...
Прави си извода калко е подправен по този начин организирания пазар щом като маркетмейкърите изпълниха стопхънтинг , явно в тази акция в посока удряне на стоповете на късите има пари.
Ще ускорят ръста....9или ще държаи сегашните нива - ако има мечи натиск).. Защото в ДАУ движението скъпите акции има много по-голяма тежест... от евтините...
"1 Jun 17:26 GM, Citigroup removed from DJIA; Cisco Systems Inc and Travelers Co to replace. Effective June 8th. DJIA +2.42% to 8705.83 at 11:26 AM ET."
.....
Аз мисля, че е рано за къси, натиска надолу отслабна и се оформя лека корекция до 8500-8600 до края на другата седмица. Тогава се очаква голямото засилване надолу в посока 7000
а има ли вероятност за корекция до към 12000+ слеващите месеци ?
Мое мнение е, че ще се слезе под 7000 до края на февруари, началото на март когата приключи сезона на отчетите, където ще е и средносрочното дъно, след това ще има голяма корекция на цялото движение от 14000 до 7000, точния таргет ще се очертае когато започне рибаунда.
Скотии, пак хвана дъното ми се струва, пак със завършващ диагонал и дивергенции
Тук си дал впечатляващо точна прогноза. Имаш ли някви сметки за края на второто.
Коментар