If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте момчета , как е търговийката. На мен ми се струва , че тук завършихме абц-то на движението от дъното и сега подхващаме нова петица на горе.
дълъг сп500 , стоп 715 , таргет - докъдето стигне
Къси 2 Дау от 6 923 с поръчка за нови къси 3 на 7 035 и стоп на 7 060 на всички отворени.Цел поне 6 770. При пробив на подкрепата на 6 870 сел на нови 3 и ще свалям стопа.
Как е колеги. Аз мисля, че днес завършваме корективна вълна А (тя си беше авс) и ще слезем при СП до около 700 за вълна В. В ще завършим днес или най-късно утре в първите часове, откъдето ще се изтреляме за вълна С, която ще е най вероятно 5-ца и ще я завършим до края на седмицата или в понеделник. С това приключваме 4/5/5/3 и започваме финалното слизане до 600 на СП и под 6000 на Дау. Това ще се случи до 26 Март. Аз затворих 13 контракта СП на +45 пункта и мисля да влезя от 700 пак. Успех!
Абе днес продадох акции на CITI.... 0.50 сек. след 22:00 часа наше време, тъкмо ги отменях и компа ми изпищя на сделка и наистина факт.....при някой друг случвало ли се е подобен прецедент
при ПК най-редовно се случва
хич да не ти пука
Не това е сериозно ....индексите се търгуват 24 часа(за по-непросветените), ама акции досега не бях търгувал after market
айде сефте
Верно сефте, ама май можело, въпреки, че днес продадох 500бр. на CITI...на 1,45$, мисля си че утре спокойно могат да са на 1,80-85$, че и нагоре.....
Ама на толкова ги бях купил....майната му, сега оставам с 1000бр. на 2,20 $ а да видим те кога ще излезнат.....в четвъртък или в петък
Абе днес продадох акции на CITI.... 0.50 сек. след 22:00 часа наше време, тъкмо ги отменях и компа ми изпищя на сделка и наистина факт.....при някой друг случвало ли се е подобен прецедент
хич да не ти пука
Не това е сериозно ....индексите се търгуват 24 часа(за по-непросветените), ама акции досега не бях търгувал after market
айде сефте
Верно сефте, ама май можело, въпреки, че днес продадох 500бр. на CITI...на 1,45$, мисля си че утре спокойно могат да са на 1,80-85$, че и нагоре.....
Ама на толкова ги бях купил....майната му, сега оставам с 1000бр. на 2,20 $ а да видим те кога ще излезнат.....в четвъртък или в петък
хич да не ти пука
хич да не ти пука
не и индексите хане :-) те зависят от цените на акциите в тях:-)
само фючърсите върху индексите се търгуват 24/7 ;-)
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар