If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Профит тейкинг на 6 контракта СП500 от 715 (на при маркит) до 745 сега ще върне малко и утре ще има последно изтрелване нагоре мисля да купя утре сутринта на при маркит и да почвам да скъсявам вечерта и понеделник сутринта
Крити,св. Нагъзаки не се ли умори да оножда бичетата !?
Май е време да подкара и малко мечета!
Аз тъкмо ти се доверих за средносрочното дъно - ти пак взе да скъсяваш !
Здравейте момчета , как е търговийката. На мен ми се струва , че тук завършихме абц-то на движението от дъното и сега подхващаме нова петица на горе.
дълъг сп500 , стоп 715 , таргет - докъдето стигне
Успех момчета.
мисля , че ще има още един тест на днешното дъно и тоя стоп е обречен.
дано не съм лош пророк:-)
успех
Мда чукна ко вече, добре че беше с 1 лот само.
СП 500 ще падне днес, до 700-705, откъдето ще почна да пускам дълги с цел 740-750, които ще представляват С (под формата на 5ца) и ще се изпълнят най-късно първите часове на понеделник, вЕрвайте ми
Здравейте момчета , как е търговийката. На мен ми се струва , че тук завършихме абц-то на движението от дъното и сега подхващаме нова петица на горе.
Успех момчета.
успех
Успех момчета.
успех
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар