IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    и ко праим са?
    петъчните загуби са в историята
    тва не и истина да гу иба
    ши скъсявам докът фалирам , щот пазара ноу нагори отиде. туи ни и възможну се някога тряа а падни
    Да рискове на ливъриджа ....Купил съм си акцииките на 100 % и ги чакам да се качат ..ако не сега все някога ще се качат ...
    Преди като се пуснеше да скъсяваш и да удължаваш...чудил съм се как можеш да имаш толкова верни попадения наобратно на пазара...

Коментар

• Колеги,

някой търгува ли CFD върху акции( борса NYSE) през Карол ?
      интересуваме какви такси и комисионни събират при този вид търговия.На сайта им е обяснено доста неясно .....поне за мен.

Благодаря предварително

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
        Ако смислово го анализираш по думи , не е много за ник ,но така в прав текст .... е готин.
        Тандем още ли скъсява всичко на маркета ...
        Поздрави!

ама звучи добре
        затва съм си го харесал
        тандема винаги скъсява. при него е принцип
        докато фалира
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• и ко праим са?
          петъчните загуби са в историята
          тва не и истина да гу иба
          ши скъсявам докът фалирам , щот пазара ноу нагори отиде. туи ни и възможну се някога тряа а падни
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

новият ми ник е това
            тандема ме кръсти и си го харесах
            не е лош . не смяташ ли ?
            Ако смислово го анализираш по думи , не е много за ник ,но така в прав текст .... е готин.
            Тандем още ли скъсява всичко на маркета ...
            Поздрави!

Коментар

Роки здравей,
              каква е тази "Крадлива мижитурка..."
              новият ми ник е това
              тандема ме кръсти и си го харесах
              не е лош . не смяташ ли ?

Коментар

отнесох си го 7 тика
                нова къса 3 контракта@ 11983 стоп 19990/ок 12033 индекса стоп 12040 /
                Роки здравей,
                каква е тази "Крадлива мижитурка..."

Коментар

аре малко подкрепа за мечетата къс 3 контракта YM @ 11979/ тва е ок. 12029 за индекса / стоп 11986

отнесох си го 7 тика
                  нова къса 3 контракта@ 11983 стоп 19990/ок 12033 индекса стоп 12040 /

Коментар

• аре малко подкрепа за мечетата къс 3 контракта YM @ 11979/ тва е ок. 12029 за индекса / стоп 11986

Коментар

• баси ,
                      ко стаа тука?
                      тъпаците бутат нагоре и въобще не ги боли , че майстори разни пророкуват срив от 10, 20, 30 %
                      тия дет изчезнаха са ясни
                      асенча си има seasonals, те колкото повече вървят срещу него , толкоз повече вади
                      вече е извадил профит повече , отколкото аз в скапаният си живот че видим. еваларка за успеха баце.
                      време еда излезнеш тука и да ми обясниш как си затворил на дъното и си обърнал , а аз лапам мухи и чакам да ме светнеш за посоката

Коментар

• Първоначално изпратено от shayhiri Разгледай мнение
                        Мече, вече ми става неудобно да питам, без да мога те почерпя после, ма айде все пак. Сега, когато върнаха набързо индексите, как го виждаш нататък?

Ако не се лъжа, последно беше отишъл към противоположния лагер и клонеше към очакване на много скорошна корекция, защото пазарът се е изчерпал на този етап. Така ли е и какво мислиш при сегашните обстоятелства? Има ли още нещо обективно, което да задържи ръста за някакъв период? Тези банкови отчети, за които често се споменава? (Интересувам се от Насдак, но то общите посоки са си общи.)

Мерси и да си жив и здрав.

Всеки друг, който би споделил мисли, също е повече от добре дошъл.
                        Здравей,
                        интересно на колко ще завърши ДАУ днес...но при всички положения ще има няколко сесии на на ДАУ над 12 К да завърши ....до 6 февруари на 2 фафли с млеко съм се хванал......

Коментар

• Я го вижте трола jamie какви ги е надробил по другите форуми.

Половината форуми и налазил.

http://tuning.bg/forum/viewtopic.php...1e0137b0aeda84

Коментар

• Мече, вече ми става неудобно да питам, без да мога те почерпя после, ма айде все пак. Сега, когато върнаха набързо индексите, как го виждаш нататък?

Ако не се лъжа, последно беше отишъл към противоположния лагер и клонеше към очакване на много скорошна корекция, защото пазарът се е изчерпал на този етап. Така ли е и какво мислиш при сегашните обстоятелства? Има ли още нещо обективно, което да задържи ръста за някакъв период? Тези банкови отчети, за които често се споменава? (Интересувам се от Насдак, но то общите посоки са си общи.)

Мерси и да си жив и здрав.

Всеки друг, който би споделил мисли, също е повече от добре дошъл.
                            Last edited by shayhiri; 01.02.2011, 19:36.

Коментар

Здравей ,
                              Дау е много нервен в момента ,както за нагоре ,така и надолу ,но оправи ли се положението или инвеститорите решат че не ги засяга пряко Египет ....се връща на 12 К ... ДАУтака го виждам.....
                              Здравей Яворе,
                              ако и аз те почна с ДАУ и банките .. живи и здрави,другото ще се оправи...
                              Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                                Предполагай си, не ми пречиш
                                Щом не те притеснява да губиш - добре си ми дошъл!
                                Да,не съм без грешки,но знам,че няма безгрешни!
                                А,ако до края на седмицата не пробие и задържи определени нива ,ще има корекция.Играя и в двете посоки,тъкаче не е проблем накъде отива.

Коментар

Working...
                                X