If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Явореско, пак се опитваш да търгуваш вместо мене
Няма да се научиш - ни да трейдваш, ни да четеш какво ти пишат другите. Нищо че хич не е толкова трудно...
Хайде спонсоре - дай и днес прогнозите по кристалното клъбце. Нали това те топли най-вече
Оооо прощавай,забравих,че ти винаги всичко отиграваш и то безгрешно,затова не бих си позволил дори и да правя нещастен опит за посока на пазара,след като ти привечер ще ни осведомиш каква е била посоката на пазара през деня.Лек и успешен ден ти пожелавам а някъде сам споменал и мнението ми дори,но кво значение има това за теб.
От Декември,когато писах до 26 Януари бях на дълги(1),които смених с къси,които продадох в Петък полувината и понеделник остатъка(2).Същия ден реализирах и малка дълга(3),печалбата от която после загубих,та сигорно тези 3 посоки имаш напредвид.
А ти ,като знаеш,кво става,що не се класира в късите Петък или с такива дребни движения не играеш,след като и стоповете са ти толкова дълбоки,че 230 точки не ги активират?
Явореско, пак се опитваш да търгуваш вместо мене
Няма да се научиш - ни да трейдваш, ни да четеш какво ти пишат другите. Нищо че хич не е толкова трудно...
Хайде спонсоре - дай и днес прогнозите по кристалното клъбце. Нали това те топли най-вече
Здравей Яворе,
ако и аз те почна с ДАУ и банките .. живи и здрави,другото ще се оправи...
Поздрави!
Евалата мече,че пак позна,но и при мен не е никак зле,особено ако помниш,че преди 6-8 месеца писах веднъж за захарта,която беше тогава на 15 а сега на 34..Поздрави и успех!
Играй и в трите ако щеш, ще плащаш двоен спред
Такъв като тебе туй заслужава - без идея какво става, само спонсорираш пазара.
От Декември,когато писах до 26 Януари бях на дълги(1),които смених с къси,които продадох в Петък полувината и понеделник остатъка(2).Същия ден реализирах и малка дълга(3),печалбата от която после загубих,та сигорно тези 3 посоки имаш напредвид.
А ти ,като знаеш,кво става,що не се класира в късите Петък или с такива дребни движения не играеш,след като и стоповете са ти толкова дълбоки,че 230 точки не ги активират?
Явчо, преди седмици обясняваше как имаш чуството, че борсите ще падат. И аз имах тва чуство и дори при последното рязко падане го възприех като сигнал и кеширах хамеринаските лонг позиции.. та се преебах вероятно, но не тва е важното.
Идея си нямам кво става с тва рали и хамериканците докога ще го поддържат, но ми прави впечатление, че евро долара бележи нелогични висоти. Според мен тва е основния индикатор, че риск авершъна е прекалено нисък и скоро требе да има корекция както у борсите така и при евро-долара, които са пряко корелирани.
Няма да пожелавам успешна търговия, щото като гледам и без тва сичкото трейдър от форума винаги е на плюс
Така е не познах.
Виждаха ми се височки цените и затова затворих почти всичко long.
Споделих с другите, че е добре да се прибере печалбата, за да не се обърнат нещата и да се върнеме в изходна позиция, но не казах да се скъсява.
Въпрпеки, че аз лично направих няколко опита и непознах. После и Асен се обади и засили подозренията ми, след това Египет.
Абе не е лесно да си безгрeшeн като jamie.
Най-странно ми беше, че нито златото, нито долара качиха около Египет. Даже златото падна.
Явчо, преди седмици обясняваше как имаш чуството, че борсите ще падат. И аз имах тва чуство и дори при последното рязко падане го възприех като сигнал и кеширах хамеринаските лонг позиции.. та се преебах вероятно, но не тва е важното.
Идея си нямам кво става с тва рали и хамериканците докога ще го поддържат, но ми прави впечатление, че евро долара бележи нелогични висоти. Според мен тва е основния индикатор, че риск авершъна е прекалено нисък и скоро требе да има корекция както у борсите така и при евро-долара, които са пряко корелирани.
Няма да пожелавам успешна търговия, щото като гледам и без тва сичкото трейдър от форума винаги е на плюс
Да,не съм без грешки,но знам,че няма безгрешни!
А,ако до края на седмицата не пробие и задържи определени нива ,ще има корекция.Играя и в двете посоки,тъкаче не е проблем накъде отива.
Играй и в трите ако щеш, ще плащаш двоен спред
Такъв като тебе туй заслужава - без идея какво става, само спонсорираш пазара.
в петък , моето момче почивам .
не работя за разлика от тебе и затова не дращя
пръдльовци като теб, дето се почвявт постфактум да ми обясняват колко са велики са ми ясни
честито за печалбите голям си асенчо
възхищавам ти се . искаш ли и свирка да ти направя за доказателство , колко те admireвам ?
хе,хе "почиваш" ....нали 4 години подред само от "трейдинг" се издържаш? сега почиваш? значи в петък не дращиш по форумите,ама до колкото си спомням раздаваше мъдрост в петък,нищо,че почиваш.......като лъжеш,първо си изтривай постингите от петъка
какво означава определението " пръдльо " ?тва някакъв нов "трейдър сленг " ли е? или провинциален "книжовен" бгетовски?
знам,че си умно момче,просто селендурщината в диревнята,дето си се заврял ти влияе "комюникативно" ......
п.п.
кажи на ква загуба брокера ти затвори и вторите ти шортове,защото нямаш паре да подържаш оувърнайт марджин рикуаярмънтс?
все пак,ще се радвам да ме светнеш къв ще е маркета утре,защото днес си натрупал 6 скалпа на "отрицателна доходност" ,а щом 3/4 от позициите ти са печеливши,следва,че в следващата седмица всичките ти скалпове ще са печеливши ( поне първите 18 ) и да се възползваме и ние простолюдието от мъдростта ти,а?
в петърка нещо се бе загубил,днес гледам доминираш форумите.......и всеки втори постинг е свързан с мен......
това,което ме притеснява обаче,че си станал беъриш......и въпреки че,75 % от позициите ти са "печеливши" и мноооого "познаваш" ,спрямо моите виждания маркета винаги върви срещу такива като теб...... та ,айде моля те вземи да играеш на лонг,че да обърне,а?
п.п.
в петъка съм кешираш путове между 50 и 200 % печалба .....кеш за шорт има.....проблема е,че няма да падне,докато ти шортиш.....
в петък , моето момче почивам .
не работя за разлика от тебе и затова не дращя
пръдльовци като теб, дето се почвявт постфактум да ми обясняват колко са велики са ми ясни
честито за печалбите голям си асенчо
възхищавам ти се . искаш ли и свирка да ти направя за доказателство , колко те admireвам ?
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
явно чувството ми за хумор е различно от твоето
не усещаш ли бъзика със сривльовците?
особено един много 'уважаван' тук анализатор, дето е къс още ор коледа
в петърка нещо се бе загубил,днес гледам доминираш форумите.......и всеки втори постинг е свързан с мен......
това,което ме притеснява обаче,че си станал беъриш......и въпреки че,75 % от позициите ти са "печеливши" и мноооого "познаваш" ,спрямо моите виждания маркета винаги върви срещу такива като теб...... та ,айде моля те вземи да играеш на лонг,че да обърне,а?
п.п.
в петъка съм кешираш путове между 50 и 200 % печалба .....кеш за шорт има.....проблема е,че няма да падне,докато ти шортиш.....
Разбрах те но не обичам да си чеша егото .......знам ,че болшинството от колегите ти във Форекса са къси...
Да рискове на ливъриджа ....Купил съм си акцииките на 100 % и ги чакам да се качат ..ако не сега все някога ще се качат ...
Преди като се пуснеше да скъсяваш и да удължаваш...чудил съм се как можеш да имаш толкова верни попадения наобратно на пазара...
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар