IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie
    как са контричките ? :-)
    контра къс фючър 2 контракта @ 10166 стоп 10176
    стоп -10
    нова къса 3 контракта @ 10171 стоп 10181
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• как са контричките ? :-)
      контра къс фючър 2 контракта @ 10166 стоп 10176
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско
        Бах ти! И капацитетите замълчаха пред това чудо. Останахме само кефали и шарани. С това темпо сме на 10800 в петък.
        Някой по-надолу беше написал:Да бе ,да бе 10800,11800,12800!!!Я нещо друго!!!Кое може да е това другото!!!

Коментар

• Бах ти! И капацитетите замълчаха пред това чудо. Останахме само кефали и шарани. С това темпо сме на 10800 в петък.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
            Последно -Сел от 10201 стоп 10215
            Добре!!ДАХ-а затвори на +2,4!!!Тия явно го гонят!!!

Коментар

• Последно -Сел от 10201 стоп 10215

Коментар

За мен излизането над 10156 си е направо фалш -но до къде ще е фалша ????
                А сега виж къде е фалша.Зорлем искаш да изгубиш натрупаното от онова суркане!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado
                  Първоначално изпратено от jays
                  ......не дава добър сигнал G20 според мен...стимули -стимули ....

...прегряват ликвидноста твърде много и надуваме балони пак ---гледай го кво прави сладуранчо Dow <на база ? има cash хихихи>

...мнозина вярват че ако не се вземат мерки срещу това рали---следващото падане ще е наистина тъжно ...

.....слаб $ и силен Gold обезмисля високия Dow за жалост но пазара си е пазар

...да видим как сте тръгне днес
                  Европата и тя е за 3 дни се наду и е на -4% от максимума, днес чета голяма статия как за германия не бил толкова голям проблем скъпото евро... беше доста убедителна. Мисля си че пазара ще възнагради инвеститорите с топки...
                  голям куркапан са европейските акции които се търгуват в Европа и САЩ...на този етап... с падащия долар - на хамериканците им се струва че са поскъпнали много и ги разпродават келешите в дни като днешния. Пример - Нокия...чакам на гюме да вида докъде ще падне че мисля че ще ходи нагоре най-сетне.
                  ...евтиния $ разбива бизнеси в Европа ... прецаква цели сектори ...

...Ger е наистина позиционирана най добре в Европа но само това ....

...евтиния $ прави дисбаланс в световната търговия

.... евтиния $,скъпите ресурси и скъпата валута Gold са бяс за Икономиката не добро Dow се качва <акциите в него> ама нека да си припомним от не далечно минало какви 1h свещи в посока юг правихме

....куринтерпритация с 1932 не правим ли същата грешка сега или поне не сме ли на път да я направим ...? реалната икономика куца .....стимулиращите пакети надуват балонi ....? какво по грозно от това ?

...после ако най лошото стане действителност сте гледаме хипер инфлация в развитите страни и фалити на малките икономики ---това алармират водещите анализатори към този момент.....спрете стимулите !!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от jays
                    ......не дава добър сигнал G20 според мен...стимули -стимули ....

...прегряват ликвидноста твърде много и надуваме балони пак ---гледай го кво прави сладуранчо Dow <на база ? има cash хихихи>

...мнозина вярват че ако не се вземат мерки срещу това рали---следващото падане ще е наистина тъжно ...

Европата и тя е за 3 дни се наду и е на -4% от максимума, днес чета голяма статия как за германия не бил толкова голям проблем скъпото евро... беше доста убедителна. Мисля си че пазара ще възнагради инвеститорите с топки...
                    голям куркапан са европейските акции които се търгуват в Европа и САЩ...на този етап... с падащия долар - на хамериканците им се струва че са поскъпнали много и ги разпродават келешите в дни като днешния. Пример - Нокия...чакам на гюме да вида докъде ще падне че мисля че ще ходи нагоре най-сетне.

Коментар

• Докато тук не започнете да влизате масово дълги - ще качва....

стопс аар дъ кии

успех
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• За мен излизането над 10156 си е направо фалш -но до къде ще е фалша ????

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
                          Първоначално изпратено от tandem
                          Първоначално изпратено от kefala
                          Пак къс от 10168 стоп 10188
                          И пак бързаш,май!!!
                          Не бързам аз, ами те се бавят и се лигавят нещо Успех
                          Можеше да ги праснеш от 170-175!!!
                          Ами след като сме видяли и тези нива -изглежда си прав ,и за това давай и ти сигнали .Успех

Коментар

Първоначално изпратено от kefala
                            И пак бързаш,май!!!
                            Можеше да ги праснеш от 170-175!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
                              И пак бързаш,май!!!

Коментар

• ......не дава добър сигнал G20 според мен...стимули -стимули ....

Коментар

Working...
                                X