If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
......не дава добър сигнал G20 според мен...стимули -стимули ....
...прегряват ликвидноста твърде много и надуваме балони пак ---гледай го кво прави сладуранчо Dow <на база ? има cash хихихи>
...мнозина вярват че ако не се вземат мерки срещу това рали---следващото падане ще е наистина тъжно ...
.....слаб $ и силен Gold обезмисля високия Dow за жалост но пазара си е пазар
...да видим как сте тръгне днес
Европата и тя е за 3 дни се наду и е на -4% от максимума, днес чета голяма статия как за германия не бил толкова голям проблем скъпото евро... беше доста убедителна. Мисля си че пазара ще възнагради инвеститорите с топки...
голям куркапан са европейските акции които се търгуват в Европа и САЩ...на този етап... с падащия долар - на хамериканците им се струва че са поскъпнали много и ги разпродават келешите в дни като днешния. Пример - Нокия...чакам на гюме да вида докъде ще падне че мисля че ще ходи нагоре най-сетне.
...евтиния $ разбива бизнеси в Европа ... прецаква цели сектори ...
...Ger е наистина позиционирана най добре в Европа но само това ....
...евтиния $ прави дисбаланс в световната търговия
.... евтиния $,скъпите ресурси и скъпата валута Gold са бяс за Икономиката не добро Dow се качва <акциите в него> ама нека да си припомним от не далечно минало какви 1h свещи в посока юг правихме
....куринтерпритация с 1932 не правим ли същата грешка сега или поне не сме ли на път да я направим ...? реалната икономика куца .....стимулиращите пакети надуват балонi ....? какво по грозно от това ?
...после ако най лошото стане действителност сте гледаме хипер инфлация в развитите страни и фалити на малките икономики ---това алармират водещите анализатори към този момент.....спрете стимулите !!!!!
......не дава добър сигнал G20 според мен...стимули -стимули ....
...прегряват ликвидноста твърде много и надуваме балони пак ---гледай го кво прави сладуранчо Dow <на база ? има cash хихихи>
...мнозина вярват че ако не се вземат мерки срещу това рали---следващото падане ще е наистина тъжно ...
.....слаб $ и силен Gold обезмисля високия Dow за жалост но пазара си е пазар
...да видим как сте тръгне днес
Европата и тя е за 3 дни се наду и е на -4% от максимума, днес чета голяма статия как за германия не бил толкова голям проблем скъпото евро... беше доста убедителна. Мисля си че пазара ще възнагради инвеститорите с топки...
голям куркапан са европейските акции които се търгуват в Европа и САЩ...на този етап... с падащия долар - на хамериканците им се струва че са поскъпнали много и ги разпродават келешите в дни като днешния. Пример - Нокия...чакам на гюме да вида докъде ще падне че мисля че ще ходи нагоре най-сетне.
Коментар