IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.youtube.com/watch?v=rWHrOtpbRZE

и това било 2008

Добре че са китайците с техните спестовни касички да балансират положението , че кой иначе ... а американците винаги решават проблемите по един и същи начин - с уружие. Но това са някакви бъдещи терзания , кой му пука , все едно че китайците ще взривят кораба заедно със себе си на борда...never.

Коментар

• [quote=AllTheWayAway]
      Първоначално изпратено от kefala
      Първоначално изпратено от "AllTheWayAway"т ....[/quote

Нали сте техничари!!!Не е ли нарисувано!!!11 000-11 200!!!
      Гледам историята до момента и се опитвам да приложа днешните факти към нея , техничарите си се радват всеки ден на движенията , не съм от тях.

Не съм чул и някой да е успял да замаже някога положението с печатане на пари и нон стоп стимули...и сега няма да стане , като бумеранг ще се върне обратно тази политика ако не спре скоро....после пак ще се търси кой е бил виновен.. А на Уолстрийт си печелят от оборота , малко като еврофутбол , пука им дали ще е яко нагоре или яко надолу , сделки да стават..
      Да но и без печатане на пари няма да мине!!!Като повечето са в тухли и бетон,трябват нови!!!А пък по някое време ще се освободят и ония от бетона!!!
      Иначе откъде ще дойдат пари за другите бизнеси!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
        Първоначално изпратено от jays
        ....слаб Dollar и нисък обмен е формулата на ралито

....това не е здравословно рали

...каква беше формулата под 200мио SPY? над 200мио SPY ? ХИХИХИ

...Gold е съдника
        Със страх стигна до тук!!!Ами ако нямаше страх!!!???
        ...какво искаш да кажеш --Страх ?

...ALLTheWayAway .. да печаташ пари занчи да печаташ задлъжнялост нито повече нито по малко

...хихих UK играе хазартно според мен<та те налях повече от САЩ--държим рекорда <по стойност> спасителни планове RBS,Llyods TSB ...и прочие

Коментар

• [quote=kefala]
          Първоначално изпратено от "AllTheWayAway"т ....[/quote

Гледам историята до момента и се опитвам да приложа днешните факти към нея , техничарите си се радват всеки ден на движенията , не съм от тях.

Не съм чул и някой да е успял да замаже някога положението с печатане на пари и нон стоп стимули...и сега няма да стане , като бумеранг ще се върне обратно тази политика ако не спре скоро....после пак ще се търси кой е бил виновен.. А на Уолстрийт си печелят от оборота , малко като еврофутбол , пука им дали ще е яко нагоре или яко надолу , сделки да стават..

Коментар

• Първоначално изпратено от AllTheWayAway
            Ще чакам още за дългосрочен шорт, писна ми от тези движения тип - Еверест - Марианската падина - Еверест ....

Коментар

• беше ясно, че трябва да се оберат хубаво стоповете и както е тръгнало това бране ше откара до 10 500 ако не и нагоре ...едно 11 200-300 ще вкара в големи мисли не само малите риби, а и късите хеджфондове

Зад океана , а и не само там ..се заформя една нова вълна от придобивания, които няма как да не се отразят положително на пазара. Много долар,евро и паунд се изля в последно време, а на развитите пазари всичко е като един голям водосборен басейн, които и каквото да казва малките и средни поточета от пари накрая се обединяват в голямата река и се вливат в борсите... Дау,Насдак и SP ...комодитита

този ръст е следствие от тази политика и докато не я спрат ...няма да спре, а даже и като я спрат известно време би трябвало да продължи..

успех
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от jays
                ....слаб Dollar и нисък обмен е формулата на ралито

...Gold е съдника
                Със страх стигна до тук!!!Ами ако нямаше страх!!!???

Коментар

• Ще чакам още за дългосрочен шорт, писна ми от тези движения тип - Еверест - Марианската падина - Еверест ....

Коментар

• ....слаб Dollar и нисък обмен е формулата на ралито

...Gold е съдника

Коментар

• Jays... дежа ву дет се вика...тея долари и лири как се печатат , няма спиране пресата , и къде отиват, а ?

Снощи пак гледах ENRON - The smartest guys in the room ....така се прави икономика по американския начин , и преди и сега.

Коментар

• Драл Джоунс,Драл Джоунс!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie
                          Първоначално изпратено от NYSERookie
                          как са контричките ? :-)
                          контра къс фючър 2 контракта @ 10166 стоп 10176
                          стоп -10
                          нова къса 3 контракта @ 10171 стоп 10181
                          стоп -10
                          и последен опит 3 контракта @ 10180 стоп 10190
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• ...страотна рабтъ днес, бре!Излязох от дългите...вече дебна за вход къси!На ластик не ми се играе!
                            自由西藏

Коментар

• Сел от 10215 поръчка и на 10230 общ стоп 10260

Коментар

• Що не мирясате с тея къси - днес компютрите са настроени за нагоре. Утре при новата игра с публиката може да пренастроят търговските системи за надолу и да пуснат подходяща новина ;-)
                                Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

Working...
                                X