IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• далеч не съм сигурен, просто толкова много оптимизъм не е на добре

Коментар

• Първоначално изпратено от plamen1972 Разгледай мнение
      Аз отскоро съм на този пазар, но вярвам, че всяко шортене на върховете е много перспективно, защото корекцията ще започне всеки момент (освен ако разбира се не е започнала вчера).
      Аз съм бил доста време на този пазар и не можеш да бъдеш сигурен))
      п.п Не знам що реших че сме 3-о четвъртък днес. Но евентуалната стратегия за деня не се променя))

Коментар

• Аз отскоро съм на този пазар, но вярвам, че всяко шортене на върховете е много перспективно, защото корекцията ще започне всеки момент (освен ако разбира се не е започнала вчера).

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
          Наивно е това с индексите, НАИВНИК.
          Само с искане не става. Но доколкото те познавам - сигурен съм че имаш и по-силни аргументи, напиши ги бре
          Инак за Сиското - имат нужда от ново ръководство, това се обсъжда от 6-7 месеца вече. Ако сменят Чеймбърс - ще стане цирк!

ПП: Ябълката е фира ако Джобс се влоши още, недай си Боже почине...
          Сори трябваше да отида на работа... за съжаление не работя това, което искам))
          Искаш аргументи. Чакай да помисля. Нямам никакви аргументи. За това съм казал искам. Опитвам се да търгувам в стил, който няма нищо общо с обичайния ми стил на търговия. Къс съм от по миналия петък, с добавки до вчера.
          Опитвам се да хвана разнопосочния фундамент който извира от всякъде. Всеки опитва да надприказва другия и докато в България мога да кажа че сме далеч от излизане от кризата, там в УСА-то може пък да не лъжат. Да ама и там лъжат)) Опитвам се да не съм като анализаторите, които в 9 часа казват DJI надолу заради китайските лихви, а в 10 - DJI нагоре заради китайските лихви. Скъсявам Насдак 100, защото Дау технически може да забави чак към 13000.
          Ако ме питаш какво бих направил днес, ако търгувах истински а не с пикливи кинти през Бъкет. Щях да скъся QQQ, Щях да купя CSCO и щях да им напиша едни кол опции със страйк 20 при отваряне. /даже не знам дали днес е Expirаtion ама май днес трябва да е/. Щях да добавям до средата на деня към позициите си. Но понеже не търгувам а само се бъзикам с едни QQQ-та от по-ланшния петък единственото което мога да кажа е дано ги разпродадат още)) Ако си разбрал нещо ОК, ако не - сигурно аз не съм го написал както трябва, ама от половин час една наемателка ми се кара по телефона че се е наводнила, щото си е забравила крана на чУшмата, докато сме правили ремонт на тръбъта
          Last edited by НАИВHИК; 10.02.2011, 14:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
            И от Дойче банк ли ще излизаш?
            Здравей,
            Не ти отговорих ... имам един откачен фен Полки и върви да събира мненията ми като секретарка и ги поства ....за Комерса става въпрос . Миро може да потвърди.....но аспирина ги държа...
            Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Cisco не е това което беше. Ябълката е на чело в момента. Но все пак има голяма вероятност това да е капката, която ще прелее чашата. По всичките земни кълбета не виждам индекс на зелено. Много се надявам /много ми се иска/ да е смяната на посоката а не малка корекция
              Наивно е това с индексите, НАИВНИК.
              Само с искане не става. Но доколкото те познавам - сигурен съм че имаш и по-силни аргументи, напиши ги бре
              Инак за Сиското - имат нужда от ново ръководство, това се обсъжда от 6-7 месеца вече. Ако сменят Чеймбърс - ще стане цирк!

ПП: Ябълката е фира ако Джобс се влоши още, недай си Боже почине...

Коментар

• Cisco не е това което беше. Ябълката е на чело в момента. Но все пак има голяма вероятност това да е капката, която ще прелее чашата. По всичките земни кълбета не виждам индекс на зелено. Много се надявам /много ми се иска/ да е смяната на посоката а не малка корекция

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                  Какво му е доброто на отчета на сиско?

The results were a little bit better than expected on the top line and also better on the bottom, with some help from a better tax rate. However, investors are looking at the gross margins, which declined sequentially," said Mark Sue, an analyst with RBC.

Sue said investors were looking for a gross margin figure close to 63 percent. Cisco said its gross margin for the quarter stood at 62.4 percent.

He also noted that day sales outstanding, or the amount of time Cisco requires customers to pay their bills, had increased to 40 days from 38 days.

Ами ПРОЧЕТИ го тоя отчет:

Revenue climbed 6 percent to $10.4 billion from $9.8 billion a year earlier.

Cisco reported adjusted income of 37 cents a share. Wall Street analysts surveyed by Thomson Reuters had predicted 35 cents a share on revenue of $10.24 billion.

Проблема не е дори в грос маджин спада, а в голяяямата уста на Чеймбърс... пак с аутлука за следващите 6 месеца се осра яко и народа се паникьоса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                    Шорт Дау от 12 170 със стоп на 11 199 и цел 11 111
                    Изяде ли му главата !? Или от демото загуба няма !? нещастник
                    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                      Всъщност какво точно каза?

ПП: Днес драмата беше при Сиско - класическите за тях потапяния дори след добри отчети. Ще видим докъде, за момента повлякоха и други в тек-сектора в САЩ надолу.
                      Какво му е доброто на отчета на сиско?

The results were a little bit better than expected on the top line and also better on the bottom, with some help from a better tax rate. However, investors are looking at the gross margins, which declined sequentially," said Mark Sue, an analyst with RBC.

Sue said investors were looking for a gross margin figure close to 63 percent. Cisco said its gross margin for the quarter stood at 62.4 percent.

He also noted that day sales outstanding, or the amount of time Cisco requires customers to pay their bills, had increased to 40 days from 38 days.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                        Следващите дни с повишено внимание... по обемите личи че няма кой да продава засега по по-потенциалните позиции... днес и вчера в Европа започна донапомпването - макс. 2 седмици и смятам че ще я имаме корекцията... понеже много хора искат 10% спад ще видим първо може би още 1-2% нагоре за засилка и за олабване на нервите на мечките. Миналата зима за тези последни 1-2% нагоре на индексите преди корекцията портфолиото скочи близо с 10%. Сега ще се изкефя на подобен сценарий.,,, но това няма как да стане и без сериозни валутни драми, а там е много много спокойно.... така че има и сценарий леко леко нагоре до средата на Април поне.
                        Всъщност какво точно каза?

ПП: Днес драмата беше при Сиско - класическите за тях потапяния дори след добри отчети. Ще видим докъде, за момента повлякоха и други в тек-сектора в САЩ надолу.

Коментар

• Следващите дни с повишено внимание... по обемите личи че няма кой да продава засега по по-потенциалните позиции... днес и вчера в Европа започна донапомпването - макс. 2 седмици и смятам че ще я имаме корекцията... понеже много хора искат 10% спад ще видим първо може би още 1-2% нагоре за засилка и за олабване на нервите на мечките. Миналата зима за тези последни 1-2% нагоре на индексите преди корекцията портфолиото скочи близо с 10%. Сега ще се изкефя на подобен сценарий.,,, но това няма как да стане и без сериозни валутни драми, а там е много много спокойно.... така че има и сценарий леко леко нагоре до средата на Април поне.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                            Не заклеймявам ,просто искам при цялата тази навалица от къси да се чуе гласа на един бик на края на силите си ...че утре може и да съм излязъл от позиции-последната.
                            И от Дойче банк ли ще излизаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                              Мисля че идва твоето време ...в края на февруари ,началото но март...защото все пак шест месеца без корекция....
                              Е и?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                много сте добри, аз съм къс от миналия петък. Даже не ме е срам да си призная
                                Мисля че идва твоето време ...в края на февруари ,началото но март...защото все пак шест месеца без корекция....

Коментар

Working...
                                X