IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
    Не знам у ваше село какво затваряте - ама аз отварям едно червено ей-сега
    '91-ва, изба Стамболово.

Какъв е тоя мерак за скъсяване баш пък сега?
    рано е да се каже ....

Наздраве де ...

ако еврото го върнат над 3540 ... ... уффф
    май пак ще се утешавам с пичалбата от валутите

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
      прибрахте ли печалбите ... че днес затваряме на червено
      Абе прибрахме ги, даже май рано, ама не смея да гоня на обратно, та може и да се изсули, ако повечето са като мен!

Пък и е петък, ден на майстора

Коментар

Не знам у ваше село какво затваряте - ама аз отварям едно червено ей-сега
        '91-ва, изба Стамболово.

Какъв е тоя мерак за скъсяване баш пък сега?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Хахах QQQQ /бах мама му, прилича ли ви на ябълки/ средно 57.75 къс
          па ябълката даде бре колко още искаш

аде бухайте го бре

Коментар

• Май тръгна.
            Custodite sortem vestram

Коментар

дано да почервенее че всичко е вътре ...

средно 1326 .... да видим до къде мога да нося на пичалба
              Хахах QQQQ /бах мама му, прилича ли ви на ябълки/ средно 57.75 къс

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                И аз така мисля, картинката е класическа. Жалко че нямам свободни левчета да пусна едно късо.
                дано да почервенее че всичко е вътре ...

средно 1326 .... да видим до къде мога да нося на пичалба

Коментар

И аз така мисля, картинката е класическа. Жалко че нямам свободни левчета да пусна едно късо.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

Чакаме червеното.

Коментар

• прибрахте ли печалбите ... че днес затваряме на червено

Коментар

Пука ми че трябва да му дремя 2 месеца - ще нагуша ИП-то с малко лихва в случая. Ама какво пък - и то душа носи...
                        Повече ми пука за читав брокер за опции.
                        Ако по принцип търгуваш CFD-та хедж с опции не знам как ще ти се върже)) Хихих, освен ако не са измислили и CFD-та върху опции)) Дааам, 1-я процент + в цената на ябълките изяжда 1/3 от 12-те% загуба на Сиско в Насдак 100. Голямото дърво за QQQ ще е когато започнем да брулим ябълките. Но като гледам денят Х се отлага отново. Моят Бъкет ще ми плаща лихви))

Коментар

Ако това ще те успокои котаракът ми у дома се казва Сиско. И мога да си го държа цял живот. Не ми струва много и ползите които ми носи като живинка са много повече от вредите които ми нанася. Така че тва че днес ти е съдрал пердето - да не ти пука
                          Пука ми че трябва да му дремя 2 месеца - ще нагуша ИП-то с малко лихва в случая. Ама какво пък - и то душа носи...
                          Повече ми пука за читав брокер за опции.

Коментар

Разбрах каквото разбрах - и за пореден път ме доядя че нямам местен ИП за опции.
                            Сега съм леко накиснат в Сиско - добре че не съм прекалено алчен хехехехе - но понаболява де. Вчера ми се искаше да си взема путове за всеки случай...
                            Ако това ще те успокои котаракът ми у дома се казва Сиско. И мога да си го държа цял живот. Не ми струва много и ползите които ми носи като живинка са много повече от вредите които ми нанася. Така че тва че днес ти е съдрал пердето - да не ти пука

Коментар

Ако ме питаш какво бих направил днес, ако търгувах истински а не с пикливи кинти през Бъкет. Щях да скъся QQQ, Щях да купя CSCO и щях да им напиша едни кол опции със страйк 20 при отваряне. /даже не знам дали днес е Expirаtion ама май днес трябва да е/. Щях да добавям до средата на деня към позициите си. Но понеже не търгувам а само се бъзикам с едни QQQ-та от по-ланшния петък единственото което мога да кажа е дано ги разпродадат още)) Ако си разбрал нещо ОК, ако не - сигурно аз не съм го написал както трябва, ама от половин час една наемателка ми се кара по телефона че се е наводнила, щото си е забравила крана на чУшмата, докато сме правили ремонт на тръбъта
                              Разбрах каквото разбрах - и за пореден път ме доядя че нямам местен ИП за опции.
                              Сега съм леко накиснат в Сиско - добре че не съм прекалено алчен хехехехе - но понаболява де. Вчера ми се искаше да си взема путове за всеки случай...

Коментар

• Освен, тук на запълването на гап-а пак да го скъсам QQQ то. Голям смях

Коментар

Working...
                                X