IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    какво значение ще има за демото ти? ................. най-много да го занулиш

Ама мойто момче отивай в някой форум за комплексирани пубертети да се доказваш....колко си велик.
    Крадеца вика ..Дръжте крадеца.....това за басовете . Който отвори темата за Булгартабак и се върне назад може да си направи оценка какъв жалък тип си.....и как си изпълняваш басовете...
    И престани да спамиш в темите където си нямаш и бъкел познание....Там за наемите колко са на село............... си велик

П.П. С теб имаме само един бас и ти не си го изпълнил и това го знаят и циганите в Столипиново....а това какво ще пишеш намери поне един от форума който да смята че е така и да потвърди че има такива още пет басове.....
    Last edited by meche_cveti93; 10.04.2011, 22:14.

Коментар

• Понеже не намерих тема за Nasdaq, пускам тук
      NASDAQ - Покачването вероятно предстои:
      http://borsi.blog.bg/biznes/2011/04/...redstoi.726531

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение

По скоро влюбени в себе си ....
        Само че е единият купува индекси и акции ден за ден и понякога в самият ден в двете посоки а другият с по дълъг хоризонт...
        А това че не се пише за движенията на индексите е че понеже около нова година бяха убити всички мечки и кандидат мечки....
        Според мен трябва да има корекция, но стигнах до мнението на Руки ,че когато стане момент да нямам много позиции за да минимизирам загубите...а сега съм на принципа да живеят биковете...
        Заиграваме с акции с голяма спекула и волантилност, като Комерса, Дойче банк , автомобилите.......който и при спад няма да реагират много надолу ..
        Някакви идеи за Комерса за утре....вече ударихме долното ценово ниво...
        какво значение ще има за демото ти? ................. най-много да го занулиш

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
          Двигателите са два - нови акции (Юни?) и Tier 1 капитала.
          Има новина по втория - изглежда че т.нар. silent participation ще се включва при новите стрес тестове което е позитивна новина за повечето немски банки.

Коментар

• Първоначално изпратено от trader1 Разгледай мнение
            Значи - темата се казва NYSE, а цялата страница е заета от спор между двама очевидно влюбени един в друг серсеми. Човек се надява да прочете някоя trading strategy, а то - само мерене на пишките... колко типично... отивам в "Бисери и вицове" - там е малко по-смислено...

По скоро влюбени в себе си ....
            Само че е единият купува индекси и акции ден за ден и понякога в самият ден в двете посоки а другият с по дълъг хоризонт...
            А това че не се пише за движенията на индексите е че понеже около нова година бяха убити всички мечки и кандидат мечки....
            Според мен трябва да има корекция, но стигнах до мнението на Руки ,че когато стане момент да нямам много позиции за да минимизирам загубите...а сега съм на принципа да живеят биковете...
            Заиграваме с акции с голяма спекула и волантилност, като Комерса, Дойче банк , автомобилите.......който и при спад няма да реагират много надолу ..

Коментар

• Първоначално изпратено от javor Разгледай мнение
              Пуми,усещам,че явно схващаш по някога,но за съжаление е доста рядко!
              Явореско, сори че ти развалих съня - ама си си виновен сам че си тъпак, който влиза тук само да се перчи

Коментар

• Значи - темата се казва NYSE, а цялата страница е заета от спор между двама очевидно влюбени един в друг серсеми. Човек се надява да прочете някоя trading strategy, а то - само мерене на пишките... колко типично... отивам в "Бисери и вицове" - там е малко по-смислено...
                life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                  Виждам че си преживял доста, ти всъщност може и да пишеш от някоя тапицирана стаичка и всичките евтини секс-дестинации да ги сънуваш... кой те знае
                  Пуми,усещам,че явно схващаш по някога,но за съжаление е доста рядко!

Коментар

Явореску Мадуреску в ролята на Съдбата
                    Направо ме просълзи, разчувствах се Прости ми ама ми е смешно, жалък селяндурино
                    Хайде стига за днес че ми поомръзна, ще ида да поспя. Ти пиши тука, зер туй ти е призванието в жалкия ти смрадлив живот
                    Пуми,не аз те просълзих а пазара,чадо гърчаво.Позволих си да ти го припомня!А това,че ти омръзна пазара да те щави,също не е мой проблем!

Коментар

На всичко си съгласна, нали така
                      Ваше нищожество,
                      Поздравявам ви за дългия и усмислен коментар,които направихте както обикновенно и приятна Неделя!

Коментар

Пуми,разходката по Витоша вече не е препоръчителна а задължителна и явно ,че поне по два пъти на ден или най-добре там да си останеш,че нещо.......Всъщност,що не попиташ спецялист,ако има такъв в Филипофци,че аз само сам чувал,какво е препоръчително в такива случаи,като твоя.
                        Виждам че си преживял доста, ти всъщност може и да пишеш от някоя тапицирана стаичка и всичките евтини секс-дестинации да ги сънуваш... кой те знае

Коментар

То аз нищо не искам а съдбата го определя!
                          И това,че ти си разбрал(a),не означава,че и той го е разбрал,но как да му го обясним проблема???
                          То,ни приема,ни предава,сложно е?
                          Явореску Мадуреску в ролята на Съдбата
                          Направо ме просълзи, разчувствах се Прости ми ама ми е смешно, жалък селяндурино
                          Хайде стига за днес че ми поомръзна, ще ида да поспя. Ти пиши тука, зер туй ти е призванието в жалкия ти смрадлив живот

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                            добре де ако искаш нека не е селски а селендур съгласна см
                            То аз нищо не искам а съдбата го определя!
                            И това,че ти си разбрал(a),не означава,че и той го е разбрал,но как да му го обясним проблема???
                            То,ни приема,ни предава,сложно е?

Коментар

Тъпчо, ти беше тоя който ми препоръча разходка до Витоша Затова дадох местен час, тъпако - виждам че и връзките на обувките си си негоден да завържеш
                              Ако си бил и трезвен, толкова по-зле за тебе.
                              Пуми,разходката по Витоша вече не е препоръчителна а задължителна и явно ,че поне по два пъти на ден или най-добре там да си останеш,че нещо.......Всъщност,що не попиташ спецялист,ако има такъв в Филипофци,че аз само сам чувал,какво е препоръчително в такива случаи,като твоя.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                                добре де ако искаш нека не е селски а селендур съгласна см
                                На всичко си съгласна, нали така

Коментар

Working...
                                X