If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще имаш един по малко.... останалите 99 не ти ли стигат.
Ако имаше шанс да платиш и пет евро щях да ангажирам повечето колеги във форума защото на теб и един няма да стане гарант....
к'ви 5 евро, к'ъв гарант?
съвсем превъртя - гледай до къде стигна от много игри на демо платформи
и кое е лъжа??? виртуалните ти сделки които ги представяш за реални ли?
и защо в съседна тема искаш модератора да ме банне този ми ник?
и ако го баннат този ник какво ще постигнеш???
................ ще докажеш, че търгуваш с реални акции, а не виртуално ли
Ще имаш един по малко.... останалите 99 не ти ли стигат.
Ако имаше шанс да платиш и пет евро щях да ангажирам повечето колеги във форума защото на теб и един няма да стане гарант....
Сутринта влезнах на 5.5 и след това ги махнах на 5.8 с 1000 акции...влезнах и 40.7 в Дойче банк с 100 акции ... можех и там да излезна ,но се отказах...
всичко това са действителни акции....за Дойче банк ..нещо дивидент...
100 % лъжец. колко трябва да си прост да пускаш лъжи който с могат да се изобличават с две страници назад....Внимание ли търсиш....
Ама мойто момче отивай в някой форум за комплексирани пубертети да се доказваш....колко си велик.
Крадеца вика ..Дръжте крадеца.....това за басовете . Който отвори темата за Булгартабак и се върне назад може да си направи оценка какъв жалък тип си.....и как си изпълняваш басовете...
И престани да спамиш в темите където си нямаш и бъкел познание....Там за наемите колко са на село............... си велик
П.П. С теб имаме само един бас и ти не си го изпълнил и това го знаят и циганите в Столипиново....а това какво ще пишеш намери поне един от форума който да смята че е така и да потвърди че има такива още пет басове.....
виждаш ми се нервна , скъпа
така е като се правиш на отворена, а после не можеш да докажеш реални сделки
иначе можеш да си пишеш виртуални отигравания колкото си искаш .................... само, че е хубаво когато си на демото да обявяваш в реално време на колко влизаш и после когато излизаш ---- защото всеки може да напише
Коментар