Бошкооооооооооооо, казвай бързо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Mini Long Zertifikat SOFIX
Collapse
X
-
niki5
Първоначално изпратено от Mr.ProfitОо, да ти кажа бих пробвал този до 253 ама символично на първо време. Дайте да видим как реално може да стане. Някой български брокер предлага ли услугата?
Коментар
-
niki5
oste dva deep knock-out-a na 253 i 281 sa emeitirani ot RBS
interesno
Коментар
-
niki5
Aktualnija Finance Level t+1=(Finance Level t *(1+(LIBOR+Spread)*t/360))
Коментар
-
niki5
Първоначално изпратено от Mr.ProfitПървоначално изпратено от niki5bij ti pratil prospecta za mini futures, no go imam samo na nemski. pishi na ABN ili po skoro RBS- moge da go imat i na angliiski
Поздрави
Коментар
-
niki5
Първоначално изпратено от Mr.ProfitЯснооо
Я кажи сега тези котировки, които са дадени от някоя борса ли са или просто самия issuer ги котира?
mogehs prez borsata, mogesh i direktno s tjah ako tvoja borker ima dogovor s tjah
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5bij ti pratil prospecta za mini futures, no go imam samo na nemski. pishi na ABN ili po skoro RBS- moge da go imat i na angliiski
ПоздравиKeep going ...
Коментар
-
niki5
bij ti pratil prospecta za mini futures, no go imam samo na nemski. pishi na ABN ili po skoro RBS- moge da go imat i na angliiski
Коментар
-
niki5
Първоначално изпратено от Mr.ProfitЗначи stop loss reset date действа като trailing stop, който се слага на 15-ия ден?
Е куцо е така ... особено пък при ниски обороти.
Premium-а тогава предполагам на годишна база го дават? Но защо пък варира в граници 5-10%. Не трябва ли да е константа?
P.S. Или е вързан с euribor?
Коментар
-
Значи stop loss reset date действа като trailing stop, който се слага на 15-ия ден?
Е куцо е така ... особено пък при ниски обороти.
Premium-а тогава предполагам на годишна база го дават? Но защо пък варира в граници 5-10%. Не трябва ли да е константа?
P.S. Или е вързан с euribor?Keep going ...
Коментар
-
niki5
Първоначално изпратено от Mr.ProfitТези сертификати са ми много странни Някой купувал ли е такива?
Какви са тези maximum funding spread: 4%
Maximum premium: 10%
Minimum premium: 5%
Stop loss reset date: 15-th
И като issue date са пласирани вече ... тези bid и ask от вторичен пазар ли са?
premium sa predpolgam cenata svarzna s financiraneto na margina, koito plastash densvno, ako dargish pozicjata cjal den ili polu4avsh ako si hsort
Коментар
Коментар