If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Оо, да ти кажа бих пробвал този до 253 ама символично на първо време. Дайте да видим как реално може да стане. Някой български брокер предлага ли услугата?
Оо, да ти кажа бих пробвал този до 253 ама символично на първо време. Дайте да видим как реално може да стане. Някой български брокер предлага ли услугата?
Keep going ...
Коментар
niki5
oste dva deep knock-out-a na 253 i 281 sa emeitirani ot RBS
interesno
С две думи е интересно и може и да изкяриш ама с тези обороти до 313 бая хора могат да го закарат ако поискат. Отделно с този trailing stop може да те ударят кофти при една очаквана консолидация.
При всички положения успех ти желая и благодаря
Keep going ...
Коментар
niki5
Aktualnija Finance Level t+1=(Finance Level t *(1+(LIBOR+Spread)*t/360))
Коментар
niki5
Първоначално изпратено от Mr.Profit
Първоначално изпратено от niki5
bij ti pratil prospecta za mini futures, no go imam samo na nemski. pishi na ABN ili po skoro RBS- moge da go imat i na angliiski
Гледах го този там дето е даден проспект ама той е много зле и е за всички инструменти. Спомням си при първите сертификати имаше едно малко проспектче с картинки като за мен дето си го бях свалил ама не знам къде съм го затрил
Поздрави
stava duma za prospect za fukciite na mini futures s primeri i s razli4ni instrumente, ne za tozi golemija porspekt- ima i kartinki
Коментар
niki5
Яснооо
Я кажи сега тези котировки, които са дадени от някоя борса ли са или просто самия issuer ги котира?
RBS e market maker.
mogehs prez borsata, mogesh i direktno s tjah ako tvoja borker ima dogovor s tjah
bij ti pratil prospecta za mini futures, no go imam samo na nemski. pishi na ABN ili po skoro RBS- moge da go imat i na angliiski
Гледах го този там дето е даден проспект ама той е много зле и е за всички инструменти. Спомням си при първите сертификати имаше едно малко проспектче с картинки като за мен дето си го бях свалил ама не знам къде съм го затрил
Я кажи сега тези котировки, които са дадени от някоя борса ли са или просто самия issuer ги котира?
Keep going ...
Коментар
niki5
Коментар
niki5
Значи stop loss reset date действа като trailing stop, който се слага на 15-ия ден?
Е куцо е така ... особено пък при ниски обороти.
Premium-а тогава предполагам на годишна база го дават? Но защо пък варира в граници 5-10%. Не трябва ли да е константа?
P.S. Или е вързан с euribor?
da- tai kato stava duma za pokupka na kredit vsekiden tezi razhodi ti bivat predavani kato kakto predpologi sa varzani za euribor/sofibor (pri lihveni zertifikati varhy euro/lev). zavisi i ot underlyinga
Коментар