не е врат а шия
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Mini Long Zertifikat SOFIX
Collapse
X
-
niki5
FYI
pusanti sa novi zertifikati s Knock-Out pri 189 punkta
Коментар
-
niki5
Първоначално изпратено от Mr.Profitniki5, да разбирам ли, че само сметка в Холандия и Германия ми е достатъчна или трябва и физически да присъствам там? Всичко останало по телефона и интернет ли може да се уреди?
ne moga da razbera, zasto nikoi ne e prou4il tazi tema podrobno i ne e napisal nishto-apeliram kam INVESTORA . Vse pak sas short zertifikatite, njakoi mogeha da stanat milioneri tuka
Коментар
-
niki5
mi az kato bjah pri SCOACH - borsata za derivati, tam mi kazaha, 4e vseki posrednik koito ima dostap do XETRA bi trjbvalo da ima dostap i do vsi4ki derivatiovni instrumente listnati tam saotvetno i tezi-zasto bg broker ne moga da gi kupi ne znam. Osven tova ako imash smetka v holandija ili germnija moge spokoina da si kupish ot tamoshnite brokeri bez problem. samo amerikanski retaileri njamat pravo, zastoto tozi tip instrumenti tam sa zabraneni dokolkoto znam
Коментар
-
Ами обадих се на телефона и ми казаха, че знаят за тези сертификати но не могат да ги предлагат заради проблеми в уреждането на сетълмента. Работили по въпроса но скоро нямало да стане.
Понеже niki5 каза, че през XETRA могат да се търгуват ги попитах дали няма някакво допълнение към COBOS-a, което да дава достъп до всички пазари в тази търговска система и казаха, че няма такъв вариант.
Попитах дали през онлайн платформите на някои от инвестиционните посредници и Forex брокери има достъп до пазар, на който се търгуват вторично тези инструменти и ми казаха, че не знаят така, че може това да проверим.
Отделно не знам как стои въпроса ако отида на място в Холандия примерно и поискам да си купя Тук niki5 може да помогне с опита си в Германия.Keep going ...
Коментар
-
niki5
600,000 SOFIX INDEX MINI FUTURE LONG CERTIFICATES SERIES A
600,000 SOFIX INDEX MINI FUTURE LONG CERTIFICATES SERIES B
350,000 SOFIX INDEX MINI FUTURE LONG CERTIFICATES
600,000 SOFIX INDEX MINI FUTURE LONG CERTIFICATES
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.ProfitБошкооооооооооооо, казвай бързо
Ако имаш конкретни въпроси можеш да се обърнеш към г-жа Борислава Димитрова
"Институционални продажби и борсово посредничество"
тел 02/ 923-2596
e-mail: borislava.dimitrova@bulbank.bg
Коментар
-
niki5
mi Investor-a da razpita i da pusnat edna statija. prez XETRA mogat da badat kupuvani
Коментар
Коментар