IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Mini Long Zertifikat SOFIX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не е врат а шия

Коментар

• Първоначално изпратено от O2
      Според мен махатчисто технически КТБ от индекса и на продалите сертификатите честито
      В началото на Март ще се определят коефицентите на компаниите в Софикс!

КТБ няма да я махнат, но ще и намалят тежестта!

Коментар

• Според мен махатчисто технически КТБ от индекса и на продалите сертификатите честито

Коментар

• "SOFIX би бил 218 пункта без подкрепата при КТБ"

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5
            FYI
            pusanti sa novi zertifikati s Knock-Out pri 189 punkta
            Колко имат да пълнят?
            Only God Can Judge me...

Коментар

• FYI
              pusanti sa novi zertifikati s Knock-Out pri 189 punkta

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
                niki5, да разбирам ли, че само сметка в Холандия и Германия ми е достатъчна или трябва и физически да присъствам там? Всичко останало по телефона и интернет ли може да се уреди?
                ne ne trjbva da prisastvashtam- sas smetka s pari4ki i telefon4e vraka ne bi trjabvalo da imash problemi.
                ne moga da razbera, zasto nikoi ne e prou4il tazi tema podrobno i ne e napisal nishto-apeliram kam INVESTORA . Vse pak sas short zertifikatite, njakoi mogeha da stanat milioneri tuka

Коментар

• niki5, да разбирам ли, че само сметка в Холандия и Германия ми е достатъчна или трябва и физически да присъствам там? Всичко останало по телефона и интернет ли може да се уреди?
                  Keep going ...

Коментар

• mi az kato bjah pri SCOACH - borsata za derivati, tam mi kazaha, 4e vseki posrednik koito ima dostap do XETRA bi trjbvalo da ima dostap i do vsi4ki derivatiovni instrumente listnati tam saotvetno i tezi-zasto bg broker ne moga da gi kupi ne znam. Osven tova ako imash smetka v holandija ili germnija moge spokoina da si kupish ot tamoshnite brokeri bez problem. samo amerikanski retaileri njamat pravo, zastoto tozi tip instrumenti tam sa zabraneni dokolkoto znam

Коментар

• Ами обадих се на телефона и ми казаха, че знаят за тези сертификати но не могат да ги предлагат заради проблеми в уреждането на сетълмента. Работили по въпроса но скоро нямало да стане.

Понеже niki5 каза, че през XETRA могат да се търгуват ги попитах дали няма някакво допълнение към COBOS-a, което да дава достъп до всички пазари в тази търговска система и казаха, че няма такъв вариант.

Попитах дали през онлайн платформите на някои от инвестиционните посредници и Forex брокери има достъп до пазар, на който се търгуват вторично тези инструменти и ми казаха, че не знаят така, че може това да проверим.

Отделно не знам как стои въпроса ако отида на място в Холандия примерно и поискам да си купя Тук niki5 може да помогне с опита си в Германия.
                      Keep going ...

Коментар

• 600,000 SOFIX INDEX MINI FUTURE LONG CERTIFICATES SERIES A
                        600,000 SOFIX INDEX MINI FUTURE LONG CERTIFICATES SERIES B
                        350,000 SOFIX INDEX MINI FUTURE LONG CERTIFICATES
                        600,000 SOFIX INDEX MINI FUTURE LONG CERTIFICATES

Коментар

• я кажете какъв е обема на емисиите? нещо не го виждам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
                            Бошкооооооооооооо, казвай бързо
                            Преди около два месеца питах UniCredit дали предлагат инструментите на ABN-Amro (с мисълта че вече имат отношения с тях), но от там ми отговориха, че до момента не са продавали от сертификатите на техни клиенти. Повече не съм се занимавал.

Ако имаш конкретни въпроси можеш да се обърнеш към г-жа Борислава Димитрова
                            "Институционални продажби и борсово посредничество"
                            тел 02/ 923-2596
                            e-mail: borislava.dimitrova@bulbank.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5
                              prez XETRA mogat da badat kupuvani
                              кажи как става , де
                              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• mi Investor-a da razpita i da pusnat edna statija. prez XETRA mogat da badat kupuvani

Коментар

Working...
                                X