IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Mini Long Zertifikat SOFIX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
    Добре е че издават нови, но са в много скромен размер - 100 000 бр. по 20 цента... мизерия. Дори да ги покриват с реални покупки на акции от Софикс-компании няма да се усети ефект на БФБ.
    докато пазарът, т.е. ние, не им покажем със собствени сили някакво по-сериозно движение нагоре, все ще е така - мизерия

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
      На 30.07.2012 Royal Bank of Scotland са издали нов Mini Long Certificate върху Софикс,
      но с доста плитък Stop loss при ниво 301

http://markets.rbs.com/EN/Showpage.a...n=DE000AA5K4X1
      Добре е че издават нови, но са в много скромен размер - 100 000 бр. по 20 цента... мизерия. Дори да ги покриват с реални покупки на акции от Софикс-компании няма да се усети ефект на БФБ.
      Добрият, стар Батя

Коментар

На 30.07.2012 Royal Bank of Scotland са издали нов Mini Long Certificate върху Софикс,

На 301 са доволно на далавера. Не са прости тези мръсни капиталисти
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• На 30.07.2012 Royal Bank of Scotland са издали нов Mini Long Certificate върху Софикс,

|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
          |___________||__|___|)
          (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Мда, връзват се нещата. С тоя от 11 Май покриват гръмнатия. Явно са преценили че ако тръгнат да разпродават кошницата по БФБ няма да съберат почти нищо като кеш...
            И ще чакат по-добри времена, като почти всички
            Да го бяха разпродали, да се наиграят на софикс 100, че да мирясат най-после .... Омръзна ни, да го чакаме това дъно
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Мда, връзват се нещата. С тоя от 11 Май покриват гръмнатия. Явно са преценили че ако тръгнат да разпродават кошницата по БФБ няма да съберат почти нищо като кеш...
              И ще чакат по-добри времена, като почти всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Нали гръмна на 298 един....
                Малко пред това

This product has been stopped-out on the 09/05/2012 The redemption value is 0.13.
                http://markets.rbs.com/EN/Showpage.a...N=NL0009092501
                |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                |___________||__|___|)
                (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

Реших да поравя пак по тази тема и виждам че на 11 Май 2012 РБС са издали нов Софикс лонг сертификат:

този най -отдолу

http://markets.rbs.de/DE/Showpage.aspx?pageID=4

нищо чудно да е на мястото на някой закрит, защото и преди Март бяха 4 бр. мини лонг
                  Нали гръмна на 298 един....

Коментар

• Реших да поравя пак по тази тема и виждам че на 11 Май 2012 РБС са издали нов Софикс лонг сертификат:

този най -отдолу

http://markets.rbs.de/DE/Showpage.aspx?pageID=4

нищо чудно да е на мястото на някой закрит, защото и преди Март бяха 4 бр. мини лонг

Коментар

• [QUOTE=vale1;1059234126]
                      Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Не мястото в Софикс е от значение, а размера на тежестта спрямо предходното ребалансиране. Забележи че фри флота на ССВ от тогава е паднал (заради увеличението на капитала).

Аз класацията на Софикса съм си я правил не по азбучен ред естествено ,тежестта на ССВ в новия Софикс пада с малко повече от 0,5 %

а за размерите на индексния може да се ориентираш по индиректните показатели при търговията
                      Здравей,
                      пусни как виждаш или изчислил теглата на новите и старите в Софикс в момента .

Коментар

• [QUOTE=Батя;1059233614]Не мястото в Софикс е от значение, а размера на тежестта спрямо предходното ребалансиране. Забележи че фри флота на ССВ от тогава е паднал (заради увеличението на капитала).

Аз класацията на Софикса съм си я правил не по азбучен ред естествено ,тежестта на ССВ в новия Софикс пада с малко повече от 0,5 %

а за размерите на индексния може да се ориентираш по индиректните показатели при търговията

Коментар

Мда, и аз ги видях проспектите и там има емитирания обем, но не съм сигурен дали и в момента са толкова в обръщение, дали няма обратно изкупени и занулени.... Абе ще помоля един приятел с повече познания по темата да ги разгледа и да ме светне по-подробно.
                          Успешна седмица!
                          принципно предлагта мегду 5000 и 10000 пар4ета. другото е маи по запитване

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                            мисла 4е беха кам 800к броики за всеки цертификат. проспекта е отдолу. По принципно беха 6 мини лонга, но изглежда 4е 2 са ги терминирали застото са ударили бариерата или просто интереса е слаб. аз отдавна не ги следа 4естно казано.
                            опен енд или делта оне сертификатите са 300к броики

има и един на UniCredit (DE000HV2CCQ9) kakto и некви в Австриа. Интересно 4е този на Uni za parvi pat moge da bade terminirram prez posledinija bankow den prez mart 2012. ne znam dali sa reshili da go pravat....

Ина4е като turnover i volumes не ги знам, но според мен тарговиата е малка там

http://markets.rbs.de/MediaLibrary/D...Prospectus.pdf
                            Мда, и аз ги видях проспектите и там има емитирания обем, но не съм сигурен дали и в момента са толкова в обръщение, дали няма обратно изкупени и занулени.... Абе ще помоля един приятел с повече познания по темата да ги разгледа и да ме светне по-подробно.
                            Успешна седмица!

Коментар

Благодаря ники!
                              Доколкото се ориентирам излиза че има изданени 4 броя SOFIX Index MINI Long ,
                              един Bulgarien SOFIX Index Open End Zertifikat и един Bulgarischer Lew Zins Zertifikat (EUR/BGN).
                              По твои сметки на колко възлиза общия им актуален към момента размер?

мисла 4е беха кам 800к броики за всеки цертификат. проспекта е отдолу. По принципно беха 6 мини лонга, но изглежда 4е 2 са ги терминирали застото са ударили бариерата или просто интереса е слаб. аз отдавна не ги следа 4естно казано.
                              опен енд или делта оне сертификатите са 300к броики

има и един на UniCredit (DE000HV2CCQ9) kakto и некви в Австриа. Интересно 4е този на Uni za parvi pat moge da bade terminirram prez posledinija bankow den prez mart 2012. ne znam dali sa reshili da go pravat....

Ина4е като turnover i volumes не ги знам, но според мен тарговиата е малка там

http://markets.rbs.de/MediaLibrary/D...Prospectus.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                                Благодаря ники!
                                Доколкото се ориентирам излиза че има изданени 4 броя SOFIX Index MINI Long ,
                                един Bulgarien SOFIX Index Open End Zertifikat и един Bulgarischer Lew Zins Zertifikat (EUR/BGN).
                                По твои сметки на колко възлиза общия им актуален към момента размер?

Коментар

Working...
                                X