IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Mini Long Zertifikat SOFIX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pitancho Разгледай мнение
    Тук: http://www.denovo.bg/Scoach можеш да търгуваш не само Софикс сертификати, но и много, много други. Предлагат директен достъп до Scoach, а комисионите им са прилични.
    Успех
    по добре дирекно с емитента
    пласта по малко.

борсите са EUWAX, Scoach. Scoach е неква иzмислица на Deutsche Boerse. Пак и осте не мога да им проста 4е ми откаzаха стаж едно време хехех

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
      Гледам един сертификат върху софикс, на АБН амро, ISIN: NL0000732295
      За пръв път се запознавам с това. Безопасно ли е да се влиза ? Да не вземат да го канцелират, терминират и да ме торпилират и мен.
      Моля, който е по запознат да каже
      Тук: http://www.denovo.bg/Scoach можеш да търгуваш не само Софикс сертификати, но и много, много други. Предлагат директен достъп до Scoach, а комисионите им са прилични.
      Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Е, кого да разследват? Хазартаджиите нямат никаква вина.
        Манипулаторите пък не могат да ги хванат за нищо.
        Я глей в момента БТХ
        87,90/94,00
        7%
        Кеф ти да купуваш, кеф ти да продаваш. Какво си виновен че има такъв спред?
        Е, то обокновено разследванията са за това- да докажат връзката меджу тотото и продажбите, a не са, за да правят разследващите богати
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Е, кого да разследват? Хазартаджиите нямат никаква вина.
          Манипулаторите пък не могат да ги хванат за нищо.
          Я глей в момента БТХ
          87,90/94,00
          7%
          Кеф ти да купуваш, кеф ти да продаваш. Какво си виновен че има такъв спред?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Най-готин сертификат направи Черепа. Ама вие хиени веднага го налазихте
            Вярно, бе, какво стана там? Разследване?
            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Най-готин сертификат направи Черепа. Ама вие хиени веднага го налазихте

Коментар

• Позачетох се, тези сертификати (Open end Tracker certificate) са ралзични от тези Mini Long коментирани по-долу в темата и като че ли нямат рисковете, описани по долу да изгорят. Просто следват движението на даден индекс.
                ето две емисии:
                https://markets.rbsbank.ch/EN/Indice...s/CH0028791264
                и
                http://markets.rbs.com/EN/Showpage.a...N=NL0000732295
                която е била емитирана от ABN Amro, но датската банка е била купена от RBS още през 2007-2008 г.
                Ето тука, който иска някакъв теоретичен материал да прочете http://www.my-structured-products.co...r-certificates
                Last edited by ПИЧ; 24.03.2014, 12:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
                  niki5, ако е необходимо, повтори си отговора
                  А модератора да изтрива безсмислените отговори, като този на "фискалиста", а не написаните на чужд език или с латински букви.
                  трагуват се. има около 5 продукта с раzли4ен leverage, но и спреда е доста голем (20 цента)

информациа има на http://markets.rbs.de/DE/Showpage.aspx?pageID=3

RBS e successor на АBN

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                    Гледам един сертификат върху софикс, на АБН амро, ISIN: NL0000732295
                    За пръв път се запознавам с това. Безопасно ли е да се влиза ? Да не вземат да го канцелират, терминират и да ме торпилират и мен.
                    Мисля че е затворен за нови

Коментар

• Гледам един сертификат върху софикс, на АБН амро, ISIN: NL0000732295

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        Искаш да кажеш, че се самоизбушваме ли, вместо да се самонабалончваме ?
                        Ъ-хъ май тъй се получаваше последните 2 пъти

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                          Moже би утре,като влезе в индекса иначе се получава изкривяване в неправилната посока . Акциите ,които влизат са с високи цени ,а излизащите свалят индекса преди напускането.
                          Само предположение е
                          Искаш да кажеш, че се самоизбушваме ли, вместо да се самонабалончваме ?
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Moже би утре,като влезе в индекса иначе се получава изкривяване в неправилната посока . Акциите ,които влизат са с високи цени ,а излизащите свалят индекса преди напускането.
                            Само предположение е

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Къде се скрихте днес ,че имам и да продавам и да купувам....
                              Миналият март продадохте около 5 К Корп и купихте над 200 К Еларг....
                              Имаш пазар - действай
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Къде се скрихте днес ,че имам и да продавам и да купувам....
                                Миналият март продадохте около 5 К Корп и купихте над 200 К Еларг....

Коментар

Working...
                                X