Първоначално изпратено от 0007
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол Брент: Прогноза за ръст до $150-$200
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановДнес с отварянето на американската сесия наблюдавахме продажби на злато и покупки на петрол.Дали тази вечер след 20.00ч. няма да станем свидетели на повторението от 6 юни и едно РАЛИ от 12$ да ни отведе до 150$ за барел още днес или до края на седмицата ???
Юлския фючърс е на цена 13789 в момента.
Гледам, вече си се ориентирал правилно
Заради злато, вече никой не ходи на войни, но заради черното злато, и още как.
Коментар
-
Днес с отварянето на американската сесия наблюдавахме продажби на злато и покупки на петрол.Дали тази вечер след 20.00ч. няма да станем свидетели на повторението от 6 юни и едно РАЛИ от 12$ да ни отведе до 150$ за барел още днес или до края на седмицата ???
Юлския фючърс е на цена 13789 в момента.
Коментар
-
Много неща вече няма да са такива каквито бяха ....
Петрол под 100$/барел - може ам за мн. кратко ..... и много оптимистично.........
А ако г-н Храстов реши (а той май вече го е решил ако слушаме изявленията на Израел) да нападне Иран петрола отива веднага над 200$/барел .......
http://www.youtube.com/watch?v=cGqroT1FZ5Yremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от deepshitПървоначално изпратено от KanoМного апокалиптици тука брей, искат да се срине петрола на под $100. Странно, но същите хора които искат това са най-големите оптимисти когато стане дума за акции. Е това е да искаш само едно нещо вечно да расте, а другото да пада, а ако може винаги да е така да е перфектния вариант
А сега сериозно по темата, в момента сме пак на нивото от $137, така че може и да видим един тест на $140, какъвто вече няколко седмици бива възпиран по много начини, голямата част от които си бяха едни голи новини.
Така че, както се казва, ще поживеем и ще видим.
Не е препоръка.
Консолидацията до края на 2008 г., важи в случай, че няма някакви ексцесии, каквито лично аз, очаквам за 2009 г., и затова за тогава съм предвидил, че ще има сериозни скокове при петрола - до 250$.
Мнението, на Пешо, за 200$ през ноември тази година, не го споделям, според мен е пресилено и това число, ще го видим, но през 2009 г., според мен.
Коментар
-
Хубавото на тая тема е, че се пълни с капацитети, коментиращи движенията на петрола сякаш става въпрос за доматите на Кирков и имат по няколкостотин милиона долара в нефт и изключително пряко ги засяга днес дали ще качи или падне. Това са едни такива международни играчи и спекуланти пред които "Шапки долу".
Не ми се ще и да мисля ако тия едри играчи решат да влязат или не дай Боже излязат от БФБ, сривове и балони са гарантирани при маститото им включване и изключване.
Хвала вам спекуланти международни !
Коментар
-
Първоначално изпратено от KanoМного апокалиптици тука брей, искат да се срине петрола на под $100. Странно, но същите хора които искат това са най-големите оптимисти когато стане дума за акции. Е това е да искаш само едно нещо вечно да расте, а другото да пада, а ако може винаги да е така да е перфектния вариант
А сега сериозно по темата, в момента сме пак на нивото от $137, така че може и да видим един тест на $140, какъвто вече няколко седмици бива възпиран по много начини, голямата част от които си бяха едни голи новини.
Така че, както се казва, ще поживеем и ще видим.
Не е препоръка.
Коментар
Коментар