IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол Брент: Прогноза за ръст до $150-$200

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 0007
    Колега, защо толкова нерви?
    Аз ще ти отговоря, защо!
    Защото прекаляваш !! Твърдиш, че си обективен обаче отхвърляш с лека ръка всички новини и коментари, които са против твоето необуздано желание цената на петрола да се повишава.
    С това няма да се повиши цената на ГАЗ искам да ти кажа, че аз и много други инвеститори имаме ГАЗ в портфейлите си, но никой друг освен теб не се излага така.
    Съвет - бъди по обективен ако искаш четящите да ти вярват и да се замислят над това което пишеш.
    Това е съвет и ти го давам за втори път няма да има трети
    г-н Investorrr

Коментар

Колега, защо толкова нерви?
      Аз нерви не виждам, само бягане по тъча.

Коментар

• Колега, защо толкова нерви?

Коментар

Първоначално изпратено от Jekata
          Батееее, къде е Махмуд, къде си ти, айде влезни малко в час... Не си дясна ръка нито на Сорос, нито на Бъфет. Освести се малко !
          Именно, но мога да си правя преценки, за това, кой говори верни и кой неверни неща. Според мен, Mahmoud Ahmadinejad, говори верни неща.
          Нека перифразирам. Да речем Махмуд Ахмадинеджад ( странно защо все го латинизираш ), та въпросното тролче си лала колкото да не заспи. Обаче петрола цели 200-300 $ даже, пък догодина 500. Къде мислиш отива великото Придобиване и добив на нефт и газ ? 1 000 лв ? И ти ставаш милиардер за година, и то отчасти на широко прокламираните от теб текстове ?

Не е препоръка за нищо, освен за по трезва преценка на нещата и тежестта ви в живота !

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
            Батееее, къде е Махмуд, къде си ти, айде влезни малко в час... Не си дясна ръка нито на Сорос, нито на Бъфет. Освести се малко !
            Именно, но мога да си правя преценки, за това, кой говори верни и кой неверни неща. Според мен, Mahmoud Ahmadinejad, говори верни неща.

Коментар

• Не знам дали му се клатят краката, но за добро или лошо този човек е на път да се превърне в лидер на ислямския свят.
              Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!

Коментар

• Батееее, къде е Махмуд, къде си ти, айде влезни малко в час... Не си дясна ръка нито на Сорос, нито на Бъфет. Освести се малко !

Коментар

• Първоначално изпратено от spread
                  Ето и друго мнение:

Ahmadinejad: Oil Price is Fake, Manipulated

Oil is abundant in the world's crude market, and current high oil prices are "fake," Iran’s President Mahmoud Ahmadinejad said in a televised speech.

The constant increases in the price of crude are unwarranted since the market has more than enough oil, he said during a meeting of the OPEC Fund for International Development in the central Iranian city of Isfahan.

The dollar is being manipulated weaker, too, the Iranian president charged.

"At a time when the growth of consumption is lower than the growth of production and the market is full of oil, prices are rising, and this trend is completely fake and imposed," Ahmadinejad said.

Oil prices are being manipulated by “visible and invisible hands,” he said.

The price of oil is skyrocketing, he said, in order to secure economic and political gains.
                  Това мнение, което вече е коментирано, е като че ли - може да се окаже, да е най-вярното за ситуацията с петрола, в момента, понеже г-н Ahmadinejad, си знае, че и без това му се клатят краката, и не му пука много, да е откровен.

Но, в това мнение, не се говори за спекуланти, забележете.

Коментар

• Ами, Мече, и да има и да няма война - според мен, е неизбежна, човек трябва да търси местата, където има сила и здрав фундамент:

валути: CHF, CAD

пазари: Русия, Канада, Норвегия

сектор: Oil & Gas, но без рафинериите;

Коментар

• Браво, и на Пешо, много добър коментар за петрола и за USD/CAD, във вчерашното предаване "Парични потоци", много добър анализ.

След коментара му за CAD, смятам да купувам CAD.
                      0007 , вземи си купи едно противоатомно скривалище..... нали война ще има...... според вас...

Коментар

• Първоначално изпратено от spread
                        Тези дето говорите за спекулация - някой знае ли от вас, колко петрол потребява света на ден и колко добива - 85 милиона барела добив и 87 милиона потребление - 2 мил недостиг на ден. До сега видяхме няколко опита да падне цената - но бързо се възстанови. Според някой изчисления само в Китай - новите автомобили само за една година - 2008 се очаква да бъдат 6 -10 милиона. Те също се нуждаят от петрол за индустрията си.
                        +1

Браво, и на Пешо, много добър коментар за петрола и за USD/CAD, във вчерашното предаване "Парични потоци", много добър анализ.

След коментара му за CAD, смятам да купувам CAD.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                          Днес с отварянето на американската сесия наблюдавахме продажби на злато и покупки на петрол.Дали тази вечер след 20.00ч. няма да станем свидетели на повторението от 6 юни и едно РАЛИ от 12$ да ни отведе до 150$ за барел още днес или до края на седмицата ???
                          Юлския фючърс е на цена 13789 в момента .
                          Пич, язък ти за анализите след като не си наясно с такива елементарни неща като например, че юлския контракт изтече в петък
                          Имаш предвид августовския. Абе на кой му пука всъщност какво пишеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                            Първоначално изпратено от 0007
                            В едно предаване "Парични потоци" съм те гледал, преди време, как с недоверие, обсъждаше - пробива на 100$ за барел петрол, та затова съм останал с такова впечатление, но както и да е, не е толкова важно.
                            Че аз и сега го обсъждам с неодобрение,но обективно.Все пак през ден ми се налага да зареждам на бензиностанцията бензин.
                            А, точно така изкоментира и тогава покачването на петрола, само че останах с впечатление, че не виждаш перспективата за по-високи цени, но явно си я виждал.

Една малка препоръка - има ли възможност, всички предавания "Парични потоци" , да се качват на уеб страницата на телевизията, а не само по две на седмица, и то със закъснение?

Коментар

В едно предаване "Парични потоци" съм те гледал, преди време, как с недоверие, обсъждаше - пробива на 100$ за барел петрол, та затова съм останал с такова впечатление, но както и да е, не е толкова важно.
                              Че аз и сега го обсъждам с неодобрение,но обективно.Все пак през ден ми се налага да зареждам на бензиностанцията бензин.

Коментар

• В едно предаване "Парични потоци" съм те гледал, преди време, как с недоверие, обсъждаше - пробива на 100$ за барел петрол, та затова съм останал с такова впечатление, но както и да е, не е толкова важно.

Коментар

Working...
                                X