IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол Брент: Прогноза за ръст до $150-$200

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мече Йоги, разумът отдавна е напуснал сцената на световната икономика.
    Търгуват се заеми на държави, на емисии от вредни газове, парцели на Луната и Марс.....
    А включването в търговията на хедж фондове с огромни капитали не дава шанс скоро да се промени нещо радикално.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
      Как вървят сделките с петрола бе пичове и констатациите де
      Досега имаше съмнения за балон, а отсега нататък вече започва сериозната балонизация, не би ме учудило ако безумната спекула го направи най-големия и безумен балон в съвременната човешка история. Сорос е прав - безумно е да се допускат до търговия с петрол екземпляри, които нито произвеждат нещо, нито потребяват от суровината, а само спекулират. Това вероятно се очертава като световен балон, от който може да пострада всеки влязъл от текущите или по-високи нива. А и от това, че почти всеки сериозен фонд може да търгува с петрол, обуславя възможността да пострада и цялата световна икономика. Търговията с петрол между страни които не произвежда или не потребяват петрола, просто трябва да се забрани. Другото е жива спекула и балонизация, според скромното мнение на мечето Йоги.

Коментар

• От сутринта до преди около час се движихме в рейндж $141.5-$143.0, а към момента на около $140. То е ясно, че знаеш и въпроса е зададен с доста сарказъм, но аз да кажа за тези, които не следят пазара.
        Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Как вървят сделките с петрола бе пичове и констатациите де

Коментар

• Първоначално изпратено от pernik
            Първоначално изпратено от Петър Караиванов
            Евалата Перник - ХвалЪ на таквизи титани на мисълта ! Ти с Голф 1чка ли си или с 2ка - от по-новите пърделници?
            Хайде да не се обиждаме на Голф 1-чка, много ясно че съм с 2-ка.
            И нека да не се заяждаме и на тема Голф-ове, всеки кара това което му харесва.
            Иначе, бензинът трябва да е достатъчно евтин за да караме колкото си искаме без да мислим изобщо, т.е. това важи съответно за петрола.
            А дали така мислят производителите и дали това важи и за тях.На мен ми звучи само като добро пожелание.Но нали я знаеш приказката - кучетата си лаят,кервана си върви.............

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
              Евалата Перник - ХвалЪ на таквизи титани на мисълта ! Ти с Голф 1чка ли си или с 2ка - от по-новите пърделници?
              Хайде да не се обиждаме на Голф 1-чка, много ясно че съм с 2-ка.
              И нека да не се заяждаме и на тема Голф-ове, всеки кара това което му харесва.
              Иначе, бензинът трябва да е достатъчно евтин за да караме колкото си искаме без да мислим изобщо, т.е. това важи съответно за петрола.

Коментар

Първоначално изпратено от Repoman
                Кое му е естественото? Да има задръствания и смог ли? А за екологията помисли ли?
                Е това е логиката на Бай Ганьо, дай да точим до последно, а след нас потоп. Трябва и разум да има, а не като едни невидели лами да гълтаме всичко и около нас да става кочина.
                Що не си гледеаш работата? Аз да имам да напълня голфа догоре и да си карам колкото искам из София, а пък колко бил бензина не ми дреме. Важното е да имам поне толкова че да мога да си житкам голфа както ми скимне. Е**л съм я екологията и околната среда.
                Важно е или бензина да е евтин, или поне да имаме достатъчно пари да си житкаме на воля.

Коментар

Кое му е естественото? Да има задръствания и смог ли? А за екологията помисли ли?
                  Е това е логиката на Бай Ганьо, дай да точим до последно, а след нас потоп. Трябва и разум да има, а не като едни невидели лами да гълтаме всичко и около нас да става кочина.
                  Що не си гледеаш работата? Аз да имам да напълня голфа догоре и да си карам колкото искам из София, а пък колко бил бензина не ми дреме. Важното е да имам поне толкова че да мога да си житкам голфа както ми скимне. Е**л съм я екологията и околната среда.
                  Важно е или бензина да е евтин, или поне да имаме достатъчно пари да си житкаме на воля.
                  Най-кратката единица за време - от светването на жълтата светлина на светофара до звуковата сигнализация на перничанина с голфа зад тебе ;-) Луди шофьори сте, ей! ;-)
                  BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman

Коментар

• Първоначално изпратено от Myth_72
                      Първоначално изпратено от mvr0306
                      Каквото и да правят и каквито и конгреси и събирания да се организират - това няма да смъкне цената. пазара иска петрол, а не вербални интервенции. ОПЕК ако са загрижени за високата цена - ми нека помпят повече нефт!
                      Да помпят повече нефт, това го искаме всички и наистина това беше пполитиката последните десетилетия.
                      Има само един малък проблем, вече дори поддържането на сегашните обеми на добив на нефт е проблем, да не говорим за увеличаване на добива. Нефтът не е безкраен и вече започва да му се вижда края. Просто хората започнаха да изпозват този ресурс прекалено безразсъдно, почти всеки има кола и я използва когато му скимне, хайде на разходка, найде насам-натам.... е да ама то има край. Добре поне че края няма да е изведнъж, а ще има регулиране от пазара, демек, като стане 10лв./литъра бензин или дизел, то и хората ще си правят по-добре сметката и съответно и нефта ще стигне за повече време.
                      Ми естествено, че я ползва когато му скимне, нали за това е тази кола, а като му се вижда края на нефта ще измислят друга алтернатива, освен това нефт има, не мисля, че цената се изстреля толкова нагоре щото нямало нефт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman
                        Първоначално изпратено от mvr0306
                        Каквото и да правят и каквито и конгреси и събирания да се организират - това няма да смъкне цената. пазара иска петрол, а не вербални интервенции. ОПЕК ако са загрижени за високата цена - ми нека помпят повече нефт!
                        Да помпят повече нефт, това го искаме всички и наистина това беше пполитиката последните десетилетия.
                        Има само един малък проблем, вече дори поддържането на сегашните обеми на добив на нефт е проблем, да не говорим за увеличаване на добива. Нефтът не е безкраен и вече започва да му се вижда края. Просто хората започнаха да изпозват този ресурс прекалено безразсъдно, почти всеки има кола и я използва когато му скимне, хайде на разходка, найде насам-натам.... е да ама то има край. Добре поне че края няма да е изведнъж, а ще има регулиране от пазара, демек, като стане 10лв./литъра бензин или дизел, то и хората ще си правят по-добре сметката и съответно и нефта ще стигне за повече време.
                        Ми естествено, че я ползва когато му скимне, нали за това е тази кола, а като му се вижда края на нефта ще измислят друга алтернатива, освен това нефт има, не мисля, че цената се изстреля толкова нагоре щото нямало нефт.

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
                            Днес в Мадрид започва среща на водещи фигури от петролния бранш, на която ще се обсъди бъдещето на сектора на фона на невиждано високите цени на горивата, предаде агенция БГНЕС.

Седмица след като не успяха да намалят цените на суровия петрол на форума в Саудитска Арабия, най-големите световни производители и потребители на петрол ще имат още един шанс да намерят начин да успокоят напрегнатите световни енергийни пазари.

Над 3 000 делегати, включително влиятелни политически и корпоративни фигури, ще участват в четиридневния Световен петролен конгрес, който започва днес. Президентът на ОПЕК, директорът на Международната агенция за енергия и министри от Нигерия, Русия, Венецуела, Индия, Франция и Холандия се очаква да присъстват на него.

Те ще се присъединят към ръководителите на големите транснационални корпорации като „ЕкосонМобил“, ВР, „Шел“, „Роснефт“, „Тотал“ и китайската CNOOC.

Коментар

• Първоначално изпратено от cityindex
                              ей сега ще добавя малко къси глей кфо става : )

не е препоръка
                              Ко напраи бре човек. С тия къси срина петрола бре!!!

Коментар

• какво разбираш под - "да играе"?

Първоначално изпратено от tandem
                                1000% съм сигурен че никой от вас не играе и не може да играе (освен теоритично) петрола .Както и да е Продължавайте да консттирате и се кефете няма да е задълго

Коментар

Working...
                                X