IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Борсата в Сърбия наваксва изоставането си от последните 5 г.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Импе там и има и българи,бе.И тях ли ще трепаш?
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie
      След термоядрена бомба в Сърбия ще останеш в историята и като българоубиец все пак преобладаващите ветрове над България са от северозапад
      Че аз ще издебна безветрие.... освен това при водородната бомба остатъчната радиация е пренебрежимо малка, доколкото знам...

Добре де - неутронна бомба тогава.... :-) :-) :-)
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от stiff_bg
        Статус и Адванс падат с по 3-4 %, защото и в Румъния също се получи сериозен спад.

Интересно ми е Румъния за какво е тръгнала надолу.
        А защо трябва да върви нагоре? Това са просто едни цигани и нищо повече.

Коментар

• След термоядрена бомба в Сърбия ще останеш в историята и като българоубиец все пак преобладаващите ветрове над България са от северозапад

Коментар

• Жалко, че нямам толкова кинти.... но докато ми дойде време да се смрясквам, може и да сбера - ако не за термоядрена, поне за атомна... ;-)

Коментар

• Статус и Адванс падат с по 3-4 %, защото и в Румъния също се получи сериозен спад.

Интересно ми е Румъния за какво е тръгнала надолу.

Коментар

• Добре че нямаш толкова кинти

Коментар

• Първоначално изпратено от Леонид
                  Има политическа нестабилност,ще отмине за 1-2 месеца и ще се оправят нещата.А иначе Сърбия си е перспективен пазар за сега.
                  Ако имах много кинти, щях да инвестирам в Сърбия... една яка термоядрена БОМБА. Мечтата ми е да остана в историята с прозвището "СЪРБОУБИЕЦЪТ" :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Симона
                    Да, има политическа нестабилност, тъй като понеделник е крайния срок за избор на правителство. Иначе след 90% ръст на пазара от началото на годината е нормално да има 20% корекция. Лично аз смятам, че дъното е достигнато, но да видим.
                    спомням си какъв проблем беше когато се клатеше правителството в България - > временен
                    и през пролетта на 2001 г.
                    и при изборите през 2005 г., а при Румен Овчаров даже не се забелязва

но бог знае, Сърбия все пак още не е утъпкала европейската пътека и за нея може да има разни проблеми
                    при нас всичко си е по- ясно заради ЕС и големите еврофондове и инвестиции

При сърбите обаче P/E тата не са много ниски, даже по-високи от нашите, така че уравнението е сложно и ако има забавяне в каквото и да е било високите очаквания няма да се оправдаят....

Сърбия поскъпва именно, защото последните 5 години не мърдаше и ръста е може би по-скоро рефлекс на огромните ръстове в цял свят за последните години

Коментар

• Пазара затвори днес на плюс с ясен позитивен тренд. Да видим и утре...

Коментар

• Сърбия от преди малко тръгна нагоре, но да видим как ще завърши.

Коментар

• при Адванс Източна Европа спада е около 1.5% (приблизително),

Това е при първото обявяване надоходност след почването на корекцията в Сърбия. Изчакай утрешното обявяване...Пък повключи и Русия -не забравяй че и там от известно време тръгнаха мечките, а тя е мале-мале каква част от портфейла им.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA
                            Първоначално изпратено от tedi79
                            Предполагам брокерите от Карол и Статус Нови Акции ще споделят нещо - фондовете им падат главоломно тази седмица!?
                            Не знам как е при Статус Нови Акции, ама при Адванс Източна Европа спада е около 1.5% (приблизително), което се обяснява с политическата криза в Сърбия. Главоломно е ужасно силна дума...
                            Силна е признавам, но имам дялове и на двете места (при Статус спада е по-голям). Дано Симона е права - това да е дъното и да вървим нагоре, както до сега!

Коментар

• Първоначално изпратено от tedi79
                              Предполагам брокерите от Карол и Статус Нови Акции ще споделят нещо - фондовете им падат главоломно тази седмица!?
                              Не знам как е при Статус Нови Акции, ама при Адванс Източна Европа спада е около 1.5% (приблизително), което се обяснява с политическата криза в Сърбия. Главоломно е ужасно силна дума...

Коментар

• Да, има политическа нестабилност, тъй като понеделник е крайния срок за избор на правителство. Иначе след 90% ръст на пазара от началото на годината е нормално да има 20% корекция. Лично аз смятам, че дъното е достигнато, но да видим.

Коментар

Working...
                                X