Импе там и има и българи,бе.И тях ли ще трепаш?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Борсата в Сърбия наваксва изоставането си от последните 5 г.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesieСлед термоядрена бомба в Сърбия ще останеш в историята и като българоубиецвсе пак преобладаващите ветрове над България са от северозапад
Добре де - неутронна бомба тогава.... :-) :-) :-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от stiff_bgСтатус и Адванс падат с по 3-4 %, защото и в Румъния също се получи сериозен спад.
Интересно ми е Румъния за какво е тръгнала надолу.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЛеонидИма политическа нестабилност,ще отмине за 1-2 месеца и ще се оправят нещата.А иначе Сърбия си е перспективен пазар за сега.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от СимонаДа, има политическа нестабилност, тъй като понеделник е крайния срок за избор на правителство. Иначе след 90% ръст на пазара от началото на годината е нормално да има 20% корекция. Лично аз смятам, че дъното е достигнато, но да видим.
и през пролетта на 2001 г.
и при изборите през 2005 г., а при Румен Овчаров даже не се забелязва
но бог знае, Сърбия все пак още не е утъпкала европейската пътека и за нея може да има разни проблеми
при нас всичко си е по- ясно заради ЕС и големите еврофондове и инвестиции
При сърбите обаче P/E тата не са много ниски, даже по-високи от нашите, така че уравнението е сложно и ако има забавяне в каквото и да е било високите очаквания няма да се оправдаят....
Сърбия поскъпва именно, защото последните 5 години не мърдаше и ръста е може би по-скоро рефлекс на огромните ръстове в цял свят за последните години
Коментар
-
при Адванс Източна Европа спада е около 1.5% (приблизително),
Това е при първото обявяване надоходност след почването на корекцията в Сърбия. Изчакай утрешното обявяване...Пък повключи и Русия -не забравяй че и там от известно време тръгнаха мечките, а тя е мале-мале каква част от портфейла им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBAПървоначално изпратено от tedi79Предполагам брокерите от Карол и Статус Нови Акции ще споделят нещо - фондовете им падат главоломно тази седмица!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tedi79Предполагам брокерите от Карол и Статус Нови Акции ще споделят нещо - фондовете им падат главоломно тази седмица!?
Коментар
Коментар