Има си актуална стойност на индекса вдясно на сайта, през минути се променя.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Борсата в Сърбия наваксва изоставането си от последните 5 г.
Collapse
X
-
nevermind
kato vi kazvah i kazvam, 4e Bulgaristan e kato PLUNKA v moreto v sravnenie sus zaobikalqshtite strani, pove4eto roptaeha...
tuka ili si kradec ili politik = "mafiot"+kradec
nqkoi shte kaje 4e sum stanal s dupeto nagore. ne sum, no sledq ejednevno vsi4ko, koeto stava v stranata i na BFB i izvodite sa nalice.
Bulgaristan e nai-golemia BALON, prenadut osobeno ot pisheshtite tuka
Коментар
-
AfterDark
Re: Борсата в Сърбия наваксва изоставането си от последните
Първоначално изпратено от Мариян Йордановhttp://investor.bg/?id=47487
Българският борсов индекс SOFIX е трети по повишение в Европа за последните 6 месеца с реализиран ръст от 36,6%. Индикаторът е изпреварен само от сръбския BELEX15, който се повишава с 69,17% и от украинския KAC-20 - с покачване от 46,3%.
Сред най-зле представящите се в Централна и Източна Европа за петгодишния период е сръбският BELEX15, който реализира ръст от само 116,45%.
Аз лично си правя аналогия с Австрия, които също беше изостанала и си навакса в последните 5 г.
Преди 5 г. Австрия беше един от най-зле развитите капиталови пазари в Западна Европа.
Сега изоставането е компенсирано и ците там нарастват с 255% за 5 г. спрямо под 100 за другите страни в Западна Европа
Коментар
-
Първоначално изпратено от AbritusПървоначално изпратено от stiff_bgСтатус и Адванс падат с по 3-4 %, защото и в Румъния също се получи сериозен спад.
Интересно ми е Румъния за какво е тръгнала надолу.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AbritusПървоначално изпратено от stiff_bgСтатус и Адванс падат с по 3-4 %, защото и в Румъния също се получи сериозен спад.
Интересно ми е Румъния за какво е тръгнала надолу.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stiff_bgСтатус и Адванс падат с по 3-4 %, защото и в Румъния също се получи сериозен спад.
Интересно ми е Румъния за какво е тръгнала надолу.
Коментар
Коментар