IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Борсата в Сърбия наваксва изоставането си от последните 5 г.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има си актуална стойност на индекса вдясно на сайта, през минути се променя.

Коментар

• kato vi kazvah i kazvam, 4e Bulgaristan e kato PLUNKA v moreto v sravnenie sus zaobikalqshtite strani, pove4eto roptaeha...

tuka ili si kradec ili politik = "mafiot"+kradec

nqkoi shte kaje 4e sum stanal s dupeto nagore. ne sum, no sledq ejednevno vsi4ko, koeto stava v stranata i na BFB i izvodite sa nalice.
      Bulgaristan e nai-golemia BALON, prenadut osobeno ot pisheshtite tuka

Коментар

• kak razbra che e 9.85% nagore? gledam site na tiahnata borsa, no takava informatsia ne moga da nameria.
        Vishdam che vchera nai-nakraia sa zatvorili s malka pechalba indeksite.

Коментар

• 15 минути след началото на сесията, БЕЛЕКС 15 е 9.86% нагоре!

Коментар

• Ей гадове, не можем ги стигна тези Сърби
            Ние с тези ръстове от по 2 % какво се излагаме бе хора, я да се стегнем малко.

Коментар

• Сърбия днес отвори с 5.44% нагоре

Коментар

• Re: Борсата в Сърбия наваксва изоставането си от последните

Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                http://investor.bg/?id=47487

Българският борсов индекс SOFIX е трети по повишение в Европа за последните 6 месеца с реализиран ръст от 36,6%. Индикаторът е изпреварен само от сръбския BELEX15, който се повишава с 69,17% и от украинския KAC-20 - с покачване от 46,3%.

Сред най-зле представящите се в Централна и Източна Европа за петгодишния период е сръбският BELEX15, който реализира ръст от само 116,45%.

Аз лично си правя аналогия с Австрия, които също беше изостанала и си навакса в последните 5 г.

Преди 5 г. Австрия беше един от най-зле развитите капиталови пазари в Западна Европа.
                Сега изоставането е компенсирано и ците там нарастват с 255% за 5 г. спрямо под 100 за другите страни в Западна Европа
                Покрай избирането на националист за глава на парламента, последните 2 дни има спад над 5%.

Коментар

• Ама какво ви става,това е пазар качва се пада,също като при нас.Какво да направят мениджърите на фондовете,да върнат парите на вложителите ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
                    Първоначално изпратено от stiff_bg
                    Статус и Адванс падат с по 3-4 %, защото и в Румъния също се получи сериозен спад.

Интересно ми е Румъния за какво е тръгнала надолу.
                    Ами за Румъния не четеш ли какво става. Махат президента, правителство на малцинството и т.н. Това което става с Р. Овчаров е нищо пред това което става в Турция, Сърбия, Румъния, Украйна, Македония. А и последните 2 месеца тези индекси скочиха средно с над 10 %, а ние бяхме на минус 5 %. Така че според мен преспективите през следващите месеци на БГ акциите е значително по-добра в сравнение с другите балкански акции. Пък и тук дружествата извадиха доста високи печалби, а не знам как е при съседите.
                    Във фирмата където работя внедряваме ISO и от 2 седмици не ми остава никакво време за новини и тн. Аз за това и писах в темата, да ме светнат какво става.

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
                      Първоначално изпратено от stiff_bg
                      Статус и Адванс падат с по 3-4 %, защото и в Румъния също се получи сериозен спад.

Ами за Румъния не четеш ли какво става. Махат президента, правителство на малцинството и т.н. Това което става с Р. Овчаров е нищо пред това което става в Турция, Сърбия, Румъния, Украйна, Македония. А и последните 2 месеца тези индекси скочиха средно с над 10 %, а ние бяхме на минус 5 %. Така че според мен преспективите през следващите месеци на БГ акциите е значително по-добра в сравнение с другите балкански акции. Пък и тук дружествата извадиха доста високи печалби, а не знам как е при съседите.
                      То от политически кризи никой не е застрахован. http://www.dnes.bg/article.php?id=36137
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Единия месец ние, единия някой друг.Важното е да усетят мениджърите кога къде.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от stiff_bg

Коментар

• Импе изкупувай им акциите и стани Император на Сърбия.Така е по -добре.Ще ги гърбиш ежедневно.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• неутронните бомби са с мощност под 1 килотон и само една определено няма да стигне да сринеш най-много някой квартал. А единствената разлика между атомната и водородната е че при втората няма лимит за горна мощност заразяването си е еднакво.

Коментар

• В Румъния не бих казал че има спад просто BANCA TRANSILVANIA падна с 20% а в индекса нещо не ги изчисляват нещата както трябва при корпоративни събития

Коментар

Working...
                                X