IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
    Доста смешно е точно днес да се търси дъно. Според мен отиваме към прецедента от 2018 с класически 3 остри вълни разпродажби надолу към СиП 4800-5000. Това е и най-хубавия сценарий, защото ще отвори страхотна възможност за рали към предишните върхове.
    Е след това вероятно пак ще се срине, но нас като активни инвеститори това не ни е..б..е. Най ми е интересно биткойна ще удържи или ни чака lower low.

П.С. AEM и колумбийската ми банка много прилично се държат. БФБ също, но Шелито ще отнесе тупалки покрай другото - ще трябва да измисля кеш ако падне значително
    Брат, хич да не ти пука. Има ли срив, винаги си поне 80 % кеш. Как ги прайш тия работи, идея нямам. Магьосник някакъв - Саруман с двата ножа!

Коментар

• кай чесно, Траде, коги да фанем тоз нож? А?
      Щот понякогаш пробаме да фащами таквиз падащи такоата и някой път стаат раутти.

Коментар

• Доста смешно е точно днес да се търси дъно. Според мен отиваме към прецедента от 2018 с класически 3 остри вълни разпродажби надолу към СиП 4800-5000. Това е и най-хубавия сценарий, защото ще отвори страхотна възможност за рали към предишните върхове.
        Е след това вероятно пак ще се срине, но нас като активни инвеститори това не ни е..б..е. Най ми е интересно биткойна ще удържи или ни чака lower low.

П.С. AEM и колумбийската ми банка много прилично се държат. БФБ също, но Шелито ще отнесе тупалки покрай другото - ще трябва да измисля кеш ако падне значително

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Глупости. Виетнам вече клекна и ще им махнат големите мита почти введнага. Ако е само това причината - всички на клона.
          90,%, как няма да клекнат. Има и проблеми в Южнокитайско море..

Коментар

• Първоначално изпратено от Lavender Разгледай мнение
            Днес за лично спокойствие след 1 седмица на агония, реших да затворя около 20% от портфейла си за всеки случай, тъй като от ibkr почти всеки ден ми пращаха нотификация за margin call. Интересното е, че само Софикс е нагоре...
            Супер си! Подкрепям.

Коментар

• на тва му се вика да контриш trend ...низходящ.. и да повтаряш че ей сега е тука дъното и ще обърне в твоята посока ..демек да хващаш падащ ноj ...
              Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

само някои сектори, основно тех и финанси

https://t.co/np7o6a6uKR
                Мале, среброто най ме удари.

Коментар

BREAKING: Nike shares, $NKE, extend decline to -14% on the day falling to the lowest level since October 2017. Nike has over 530,000 employees in Vietnam which was just tariffed 46% by the US.
                  Глупости. Виетнам вече клекна и ще им махнат големите мита почти введнага. Ако е само това причината - всички на клона.

Коментар

• BREAKING: Nike shares, $NKE, extend decline to -14% on the day falling to the lowest level since October 2017. Nike has over 530,000 employees in Vietnam which was just tariffed 46% by the US.
                    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                      bloodbath... според мен това е само началото. Следва период на висок волатилитет и после пак сур като излезнат софт макроикономически данни...
                      само някои сектори, основно тех и финанси

https://t.co/np7o6a6uKR
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• bloodbath... според мен това е само началото. Следва период на висок волатилитет и после пак сур като излезнат софт макроикономически данни...
                        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Ай, честито! Взех Мерцедес на 52.34 ойро.

Коментар

• Днес за лично спокойствие след 1 седмица на агония, реших да затворя около 20% от портфейла си за всеки случай, тъй като от ibkr почти всеки ден ми пращаха нотификация за margin call. Интересното е, че само Софикс е нагоре...

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

E чакай пушилката да се уталожи. Дъно още може да няма. Аз имам малко колумбийски неща и AEM, но всичко ще пострада. Основно съм кеш над 85% и сигурно ще го увелича още.
                              Дъното, дами и господа.

Коментар

И какво се купува тогава? При мен IBKR показва +1.46% днес благодарение на Леонардо и Флоу Трейдърс ама още не са отворили Северна Америка
                                E чакай пушилката да се уталожи. Дъно още може да няма. Аз имам малко колумбийски неща и AEM, но всичко ще пострада. Основно съм кеш над 85% и сигурно ще го увелича още.

Коментар

Working...
                                X