If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не се стърпях и купих малко barrick на 20,49. Има вероятност да се превърне в лавина. Това не са ти акциите да спреш търговията или да разкараш конкуренцията.
хехе, явно четем едни и същи неща. тука съм пас заради геополит ситуация. държи ми, защото даже за неща като полиметал, дето не ги санкционираха, не мога си получа дивидентите. Австралия и Англия повече се ядват, а са без пари половината неща.
Иначе продължавам да се кумя на Card Factory с лирите от de la rue. Финансите са добре, ама такъв бизнес ми е трудно да се навия да купя. Обаче има голям +:
---
A от Hammond отказа ли се?
добавка - Аз така и не взех Vertiv, но мисля, че има много хляб в тази ниша. Просто не ми е комфортно с такава малка капитализация и без опции.
хехе, явно четем едни и същи неща. тука съм пас заради геополит ситуация. държи ми, защото даже за неща като полиметал, дето не ги санкционираха, не мога си получа дивидентите. Австралия и Англия повече се ядват, а са без пари половината неща.
Иначе продължавам да се кумя на Card Factory с лирите от de la rue. Финансите са добре, ама такъв бизнес ми е трудно да се навия да купя. Обаче има голям +:
---
добавка - Аз така и не взех Vertiv, но мисля, че има много хляб в тази ниша. Просто не ми е комфортно с такава малка капитализация и без опции.
Мда и аз заради бизнеса бях пас Card Factory, още се чудя и за Jet2 покрай насрещния вятър. Държи ми да избягвам такива бизнеси след Lords Group Trading и Tree Island Steel. Фокус на попътен вятър, като Леонардо и Аеркап. Хамънд си държа, доста е неликвидна ама бизнесът е екстра, даже може да намажат от митата като ударят конкуренцията
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
First Pacific Co?
In December 2024, the company faced criticism for not meeting recommended gender diversity targets on its board. Despite a prior commitment to achieve 40% female representation by December 2024, the company maintained only two women on its six-member board, stating it was not in shareholders' interests to appoint an additional director solely to meet this target.
---
Не намирам с търсачката, но съм почти сигурен, че съм писал назад вэв форума. За тия пощи ме светнаха на 3,5. Бях сложил 5-6 поръчки, но излетя без да ме огрее. На тези нива, насред деглобализация и p/e 14 - твърдо не. Спокойно може да сгъне 30-40%, а да удвои е почти фантастика.
First Pacific Co?
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Диагоналните линии са несигурни, а и петрол и злато се корелират наобратно, доколкото си спомням
Да корелациите на петрола индустриална суровина , тясно свързана със икономическият разстеж може да има както обратна така и точна корелация със златото.
Много интересна корелация дава Ратиото Мет и злато към Биткойн - или дори индекси но като по чуствителен пазар криптото е по точно.
Като чели Петрола удари дъно и в случая чукна точно диагоналната съпротива,
Въпроса е дали при по сериозна корекция при златото , няма да продължи да пълзи на долу по диагоналната съпротива.
Като чели Петрола удари дъно и в случая чукна точно диагоналната съпротива,
Въпроса е дали при по сериозна корекция при златото , няма да продължи да пълзи на долу по диагоналната съпротива.
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
Какво мислите за CTT Correios de Portugal? Сносен ръст и ибкр показва forward p/e 14
Не намирам с търсачката, но съм почти сигурен, че съм писал назад вэв форума. За тия пощи ме светнаха на 3,5. Бях сложил 5-6 поръчки, но излетя без да ме огрее. На тези нива, насред деглобализация и p/e 14 - твърдо не. Спокойно може да сгъне 30-40%, а да удвои е почти фантастика.
Коментар