IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нещо скучно като бизнес за което обаче ще трябва да се четат отчети че на прима виста ми изглежда малко скъпичко.

https://www.hoya.com/wp-content/uplo...Profile_EN.pdf

Коментар

• Не се стърпях и купих малко barrick на 20,49. Има вероятност да се превърне в лавина. Това не са ти акциите да спреш търговията или да разкараш конкуренцията.

Коментар

• 2020-2021 един бюлюк народ не вярваше на очите си и трябваше да обяснявам до грохване как сме до ушите в инфлация...

2024-2025 аналогичен случай. Само дето имаме брутална ДЕфлация и джемаатът пак не иска да повярва на лъжливите си очи.

Суровини, братя. Или е супер нормално златото да е на връх, а желязо, нафна, зърно и прочий на дъно.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	down trend silen.png
Views:	1
Size:	33.8 КБ
ID:	4265329

малък sell по текущия trend ... видяхте господа как дъното от 03. 13 удържа напъна и цената пое надолу
          Pip master

Коментар

• бавно ,бавно май отиваме за ново дъно
            Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

хехе, явно четем едни и същи неща. тука съм пас заради геополит ситуация. държи ми, защото даже за неща като полиметал, дето не ги санкционираха, не мога си получа дивидентите. Австралия и Англия повече се ядват, а са без пари половината неща.

Иначе продължавам да се кумя на Card Factory с лирите от de la rue. Финансите са добре, ама такъв бизнес ми е трудно да се навия да купя. Обаче има голям +:

---

A от Hammond отказа ли се?

добавка - Аз така и не взех Vertiv, но мисля, че има много хляб в тази ниша. Просто не ми е комфортно с такава малка капитализация и без опции.
              Toya SA?

https://toya.group/en/download/downl...-for-year-2024
              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

хехе, явно четем едни и същи неща. тука съм пас заради геополит ситуация. държи ми, защото даже за неща като полиметал, дето не ги санкционираха, не мога си получа дивидентите. Австралия и Англия повече се ядват, а са без пари половината неща.

Иначе продължавам да се кумя на Card Factory с лирите от de la rue. Финансите са добре, ама такъв бизнес ми е трудно да се навия да купя. Обаче има голям +:

---

добавка - Аз така и не взех Vertiv, но мисля, че има много хляб в тази ниша. Просто не ми е комфортно с такава малка капитализация и без опции.
                Мда и аз заради бизнеса бях пас Card Factory, още се чудя и за Jet2 покрай насрещния вятър. Държи ми да избягвам такива бизнеси след Lords Group Trading и Tree Island Steel. Фокус на попътен вятър, като Леонардо и Аеркап. Хамънд си държа, доста е неликвидна ама бизнесът е екстра, даже може да намажат от митата като ударят конкуренцията
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

First Pacific Co?

In December 2024, the company faced criticism for not meeting recommended gender diversity targets on its board. Despite a prior commitment to achieve 40% female representation by December 2024, the company maintained only two women on its six-member board, stating it was not in shareholders' interests to appoint an additional director solely to meet this target.
                  ---

Last edited by terziеv; 19.04.2025, 14:01.

Коментар

Не намирам с търсачката, но съм почти сигурен, че съм писал назад вэв форума. За тия пощи ме светнаха на 3,5. Бях сложил 5-6 поръчки, но излетя без да ме огрее. На тези нива, насред деглобализация и p/e 14 - твърдо не. Спокойно може да сгъне 30-40%, а да удвои е почти фантастика.
                    First Pacific Co?

Коментар

• https://x.com/TomasOnMarkets/status/1879565504353890388

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Диагоналните линии са несигурни, а и петрол и злато се корелират наобратно, доколкото си спомням
                        Да корелациите на петрола индустриална суровина , тясно свързана със икономическият разстеж може да има както обратна така и точна корелация със златото.

Много интересна корелация дава Ратиото Мет и злато към Биткойн - или дори индекси но като по чуствителен пазар криптото е по точно.

Ще кача връзка.
                        Last edited by Майстора233; 19.04.2025, 18:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
                          [ATTACH=CONFIG]n4264896[/ATTACH]

Като чели Петрола удари дъно и в случая чукна точно диагоналната съпротива,
                          Въпроса е дали при по сериозна корекция при златото , няма да продължи да пълзи на долу по диагоналната съпротива.

https://x.com/EDMONDDANTES618
                          Диагоналните линии са несигурни, а и петрол и злато се корелират наобратно, доколкото си спомням

Коментар

• Click image for larger version

Name:	BRENT - DIGONALNA 2025 -APRIL.png
Views:	1
Size:	9.0 КБ
ID:	4264896

Като чели Петрола удари дъно и в случая чукна точно диагоналната съпротива,
                            Въпроса е дали при по сериозна корекция при златото , няма да продължи да пълзи на долу по диагоналната съпротива.

https://x.com/EDMONDDANTES618
                            Last edited by Майстора233; 18.04.2025, 19:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                              Какво мислите за CTT Correios de Portugal? Сносен ръст и ибкр показва forward p/e 14
                              Не намирам с търсачката, но съм почти сигурен, че съм писал назад вэв форума. За тия пощи ме светнаха на 3,5. Бях сложил 5-6 поръчки, но излетя без да ме огрее. На тези нива, насред деглобализация и p/e 14 - твърдо не. Спокойно може да сгъне 30-40%, а да удвои е почти фантастика.

Коментар

• Какво мислите за CTT Correios de Portugal? Сносен ръст и ибкр показва forward p/e 14

Коментар

Working...
                                X