Първоначално изпратено от Assen123
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Това с клиничните изпитания е хлъзгаво, декември когато паднаха с 20% беше на база на клинично изпитание което показа резулати 22% и нещо си докато техния вътрешен таргет беше 25%. Пазара се срути и не се обърна много внимание че всъщност самото изпитание е правено със занижени дози.
Иначе най-вероятно си прав - това ще е което движи пазара в крокодилска челюст. Според мен обаче Ели има премия в момента която аз лично не бих платил. Разбира се нищичко не пречи да греша.
Данните за диабета според мен са достатъчни + ошишкването, че да има достатъчно добри възможности да вдигат продажбите и двете фирми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеКолкото и да ги чета отчетите не мога да видя реална причина Ново Нордиск да отваря такава ножица с Лили и да е -65% от връх. Такова разминаване не съм виждал последните години за блу чип с подобен кап.
Времето ще покаже дали пазара знае нещо повече или е от редките подаръци на обща тъпота. С този баланс шийт и експертизата в сектора не виждам какво може да се обърка за дългосрочен фокус. / Отвъд някое дело - което си е общия бич за фармата/. Ще видим.
https://www.cnbc.com/2024/12/04/eli-...ovy-trial.html- The findings suggest Zepbound may be a superior treatment for weight loss, helping patients with obesity or who are overweight lose 20.2% of their body weight on average after 72 weeks.
- Wegovy helped people lose 13.7% of their weight on average after the same time period.
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
има ли мечки за одиране ...покупка 39197
https://ibb.co/JwH5dWTx
39 360 го мащам..... down тренедчето да не ми изиграе лош майтап ...макар че изгледите за нагоре на индекса не са лошави
Last edited by trade; Вчера, 18:18.Pip master
Коментар
-
Колкото и да ги чета отчетите не мога да видя реална причина Ново Нордиск да отваря такава ножица с Лили и да е -65% от връх. Такова разминаване не съм виждал последните години за блу чип с подобен кап.
Времето ще покаже дали пазара знае нещо повече или е от редките подаръци на обща тъпота. С този баланс шийт и експертизата в сектора не виждам какво може да се обърка за дългосрочен фокус. / Отвъд някое дело - което си е общия бич за фармата/. Ще видим.
Коментар
-
https://ibb.co/99K0pDjW
два готени sell-а от тренда които се заформи от вчерашния връх .... дъното от 03.13 бута цената надолу тоест станало е съпротива ...има ли акций за покупки ?
затварям сичко на 39840Last edited by trade; 16.04.2025, 21:02.Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от pazderkov Разгледай мнение
Аз си взех миналата седмица SYNT (Synthomer PLC) на 90 пенса.
Фундаментално показателите са покъртителни. EBITDA-та за 2024 г е по-голяма от капитализацията на компанията. Кешът е два пъти повече от текущата капитализация. Equity-то е 1,1 млрд. лири при 140 млн. лири пазарна оценка. P/S-а, мале мале.
Сега остава и технически да се заформи дъното и да обърне тренда, че най-малко дабъл ми е в очакванията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pazderkov Разгледай мнение
Аз си взех миналата седмица SYNT (Synthomer PLC) на 90 пенса.
Фундаментално показателите са покъртителни. EBITDA-та за 2024 г е по-голяма от капитализацията на компанията. Кешът е два пъти повече от текущата капитализация. Equity-то е 1,1 млрд. лири при 140 млн. лири пазарна оценка. P/S-а, мале мале.
Сега остава и технически да се заформи дъното и да обърне тренда, че най-малко дабъл ми е в очакванията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Други идеи за Лондон? То всичко е без пари, ама все пак. Повече Гленкур няма да взимам. Гледах един CARD, имат добри показатели и дивиденти, но такъв микро бизнес с пълни глупости да купувам не ми е по вкуса. Естетически не го възприемам.
- 1 like
Коментар
-
130 pence in cash per De La Rue Share
Според мен обаче сделката е малко неизгодна. Поръчката ми за продажба беше на 139.50.
С това напълно покрих дълга в лири, останал още от фиаското с Евраз.
...
Други идеи за Лондон? То всичко е без пари, ама все пак. Повече Гленкур няма да взимам. Гледах един CARD, имат добри показатели и дивиденти, но такъв микро бизнес с пълни глупости да купувам не ми е по вкуса. Естетически не го възприемам.Last edited by terziеv; 15.04.2025, 11:10.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Rumbata Разгледай мнение
Не , полезен е ! Поне за мен...Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 1 like
Коментар
Коментар