Не е въпросът да се предсказва криза предварително, но да може човек поне да я види седмица две след като е започнало. Защото кризата от есента на 2008 започна всъщност още пролетта на 2008, ноповечето хора включително и аз самия я видях чак след като лайната удариха вентилатора във UK.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Балонът във всичко
Collapse
X
-
Според Самърс нито една финансова криза не е била предсказвана 12 месеца преди да се случи. Или поне не от официална институция. Обикновенно с години разни странни типове реват, че е скъпо и то все не пада. Обаче след като поредният професор е станал за смях идва някаква криза и тя по случайност е била предсказана от някой тип който за следващите десет години става знаменитост, но обикновенно после няма нито една точна прогноза.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
"Why did nobody notice it" - Елизабет Втора, ноември 2008
Prof Garicano said: "She was asking me if these things were so large how come everyone missed it." He told the Queen: "At every stage, someone was relying on somebody else and everyone thought they were doing the right thing."
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Доста се е понадуло всичко. Но никой не се оплаква от балони докато се надуват. Като се спукат и изведнъж се почва ама защо някой не направи нещо, защо някой не ни каза, хайде да ни спасят с държавни пари и други подобни
Prof Garicano said: "She was asking me if these things were so large how come everyone missed it." He told the Queen: "At every stage, someone was relying on somebody else and everyone thought they were doing the right thing."destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеПреди няколко седмици попаднах на една презентация от Майк Малоуни за балоните във всички активи, Съгласен съм с повечето неща и наистина ми хареса поредицата му Тайните на парите. Ако някой се интересува:
www.youtube.com/watch?v=w0Oz2R0u4VM
Коментар
-
Балонът във всичко
Преди няколко седмици попаднах на една презентация от Майк Малоуни за балоните във всички активи, Съгласен съм с повечето неща и наистина ми хареса поредицата му Тайните на парите. Ако някой се интересува:
www.youtube.com/watch?v=w0Oz2R0u4VMdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubbyТагове: Отмаркиране на всички
- 1 like
Коментар