If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като чели Петрола удари дъно и в случая чукна точно диагоналната съпротива,
Въпроса е дали при по сериозна корекция при златото , няма да продължи да пълзи на долу по диагоналната съпротива.
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
Какво мислите за CTT Correios de Portugal? Сносен ръст и ибкр показва forward p/e 14
Не намирам с търсачката, но съм почти сигурен, че съм писал назад вэв форума. За тия пощи ме светнаха на 3,5. Бях сложил 5-6 поръчки, но излетя без да ме огрее. На тези нива, насред деглобализация и p/e 14 - твърдо не. Спокойно може да сгъне 30-40%, а да удвои е почти фантастика.
Това с клиничните изпитания е хлъзгаво, декември когато паднаха с 20% беше на база на клинично изпитание което показа резулати 22% и нещо си докато техния вътрешен таргет беше 25%. Пазара се срути и не се обърна много внимание че всъщност самото изпитание е правено със занижени дози.
Иначе най-вероятно си прав - това ще е което движи пазара в крокодилска челюст. Според мен обаче Ели има премия в момента която аз лично не бих платил. Разбира се нищичко не пречи да греша.
Данните за диабета според мен са достатъчни + ошишкването, че да има достатъчно добри възможности да вдигат продажбите и двете фирми.
При толкова гадни странични ефекти, не знам как не ги съдят повече
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Това с клиничните изпитания е хлъзгаво, декември когато паднаха с 20% беше на база на клинично изпитание което показа резулати 22% и нещо си докато техния вътрешен таргет беше 25%. Пазара се срути и не се обърна много внимание че всъщност самото изпитание е правено със занижени дози.
Иначе най-вероятно си прав - това ще е което движи пазара в крокодилска челюст. Според мен обаче Ели има премия в момента която аз лично не бих платил. Разбира се нищичко не пречи да греша.
Данните за диабета според мен са достатъчни + ошишкването, че да има достатъчно добри възможности да вдигат продажбите и двете фирми.
Колкото и да ги чета отчетите не мога да видя реална причина Ново Нордиск да отваря такава ножица с Лили и да е -65% от връх. Такова разминаване не съм виждал последните години за блу чип с подобен кап.
Времето ще покаже дали пазара знае нещо повече или е от редките подаръци на обща тъпота. С този баланс шийт и експертизата в сектора не виждам какво може да се обърка за дългосрочен фокус. / Отвъд някое дело - което си е общия бич за фармата/. Ще видим.
The findings suggest Zepbound may be a superior treatment for weight loss, helping patients with obesity or who are overweight lose 20.2% of their body weight on average after 72 weeks.
Wegovy helped people lose 13.7% of their weight on average after the same time period.
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Колкото и да ги чета отчетите не мога да видя реална причина Ново Нордиск да отваря такава ножица с Лили и да е -65% от връх. Такова разминаване не съм виждал последните години за блу чип с подобен кап.
Времето ще покаже дали пазара знае нещо повече или е от редките подаръци на обща тъпота. С този баланс шийт и експертизата в сектора не виждам какво може да се обърка за дългосрочен фокус. / Отвъд някое дело - което си е общия бич за фармата/. Ще видим.
https://ibb.co/99K0pDjW
два готени sell-а от тренда които се заформи от вчерашния връх .... дъното от 03.13 бута цената надолу тоест станало е съпротива ...има ли акций за покупки ?
затварям сичко на 39840
Аз си взех миналата седмица SYNT (Synthomer PLC) на 90 пенса.
Фундаментално показателите са покъртителни. EBITDA-та за 2024 г е по-голяма от капитализацията на компанията. Кешът е два пъти повече от текущата капитализация. Equity-то е 1,1 млрд. лири при 140 млн. лири пазарна оценка. P/S-а, мале мале.
Сега остава и технически да се заформи дъното и да обърне тренда, че най-малко дабъл ми е в очакванията.
При дълг растящ със 100 млн. на година и отрицателен EPS за последните две години не знам на какво се надяваш тук, но времето ще покаже. Може и да уцелиш..
Аз си взех миналата седмица SYNT (Synthomer PLC) на 90 пенса.
Фундаментално показателите са покъртителни. EBITDA-та за 2024 г е по-голяма от капитализацията на компанията. Кешът е два пъти повече от текущата капитализация. Equity-то е 1,1 млрд. лири при 140 млн. лири пазарна оценка. P/S-а, мале мале.
Сега остава и технически да се заформи дъното и да обърне тренда, че най-малко дабъл ми е в очакванията.
Мерси. Ще гледам още, че държа химикали директно през BAK (направо са в синхрон със synt графиките) и индиректно през бразилските etf. Иначе определено съм бик на химията от тия нива.
Коментар