Въпреки клането, все още СП и Дау не са в мечи пазар. Втория ще даде потвърждение предвид тежката концентрация в СП не бих се учудил да подминем -20%. До тогава обаче най-добре без новини - шума ще е повече от обичайното. Такива моменти не са често и хубавото е че пазара е "тъп" - ако си имате акция която поради каквито и да е причини държите може да си я напазарувате с отстъпка.
Мита, не мита, епидемията от затълстяване и диабет си е тука и няма изгледи скоро да я няма. Това съм си харесал за пазар тази година - влизам обаче всеки месец равно - ново нордиск. Ако бичия пазар се счупи генерално ще започна да следя и Ели Лили, в момента на - 25% не ми харесва.
В понеделник мисля да добавя Тотал малко. Колебая се за добавка в Лореал, но по-скоро клоня към времеви ход в Лорел - след второто тримесечие.
Терзиев не е ли време за Тех ЕТФ?
Наздраве и умната с левъриджа
Мита, не мита, епидемията от затълстяване и диабет си е тука и няма изгледи скоро да я няма. Това съм си харесал за пазар тази година - влизам обаче всеки месец равно - ново нордиск. Ако бичия пазар се счупи генерално ще започна да следя и Ели Лили, в момента на - 25% не ми харесва.
В понеделник мисля да добавя Тотал малко. Колебая се за добавка в Лореал, но по-скоро клоня към времеви ход в Лорел - след второто тримесечие.
Терзиев не е ли време за Тех ЕТФ?
Наздраве и умната с левъриджа
Коментар