IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Какво правите бе хора, скъсахте го този маркет)) Аз цял ден съм в Южен парк, влязох сега, видях, че пак го гази мечка и си излизам. Хайде успех на всички!!!

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

bobs, moje i da gresha - sorry!
      A sagitarius-g - men SUNW veche mi napravi nad 200$))
      I az ako te slushash vchera za NVDA, a ne vlqzoh v tova QQQ shtqh da napravq dosta profit))
      I az otkakto slusham foruma sym po-dobre))

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

bobs, moje i da gresha - sorry!
        A sagitarius-g - men SUNW veche mi napravi nad 200$

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

KeViN, май ме бъркаш с някого. възможно е да заради e-mail-a. както и да е... поздравления за мечките за този heavy bearish market, добре се потрудихте днес баш на празника ))!

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

На мен пък BRCM ми донесе 180$ днес.Не съм ли късметлия.Откакто посещавам този форум съм "with better returns".
            Uspeh na vsichki BG traders-in BG or abroad!
            http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Ami QQQ-to go zakrih na 31.55 - hvana me strah, s nego!
              Vchera ne sym spal ot nego spokojno - no dnes sym okysil SUNW - veche sa mi napravili 80 $

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Tiq qnki vchera se naduha s tova "leko" ponijenie na consumer confidence, ama dnes syvsem se svlqkoha s ISM i s Construction Spending-a)))))))))))))))

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Мечките да са живи и здрави!Кевин,още ли си държиш QQQ iliго продаде?
                  BRCM е страшна за дейтрейд-вчера от 32,80 се вдигна на 34,80.Днес от 34,80 пада на 33,70 и още ще пада.Гадното е че има някакъв support@ 32
                  i 30$,и трудно ще пробие .А днес бой по софтуерния сектор-PRGN & OVER!

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Mersi, Niki))

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

http://biz.yahoo.com/c/e.html
                      www.bloomberg.com
                      May 01 10:00 AM Construction Spending Mar - -0.5% -0.1% 1.1%
                      May 01 10:00 AM ISM Index Apr - 55.5 55.0 55.6
                      Успех!

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Trader1, kyde mogat da se vidqt tezi novini - CNN Money oshte nishto nqma?

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Srjada -
                          ISM Index - forecast 54.6, prior 55.6;
                          Construction spending - forecast -0.1%, prior +1.1%
                          life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Trader1 IP leading the Dow higher..БРаво на Наивника за WCOM.Имаш бира от мене.Е това е пазар-TYC @ 18,70.Dyn is ok.Ama утре ше си еме байката.ISMM koga beshe?A utre niakakvi danni da imashe ?

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

mersi vse pak))
                              Vse pak nikoj ne mi e vinoven - az natiskam orderi-te

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

da, iskah samo da ti pokaza che momenta ne e nai-udachen za short, pone dokato sme okolo dolnata linija na down-trenda. Okolo gornata stava za short spekulacii, kakto okolo dolnata - za long spekulacii... e, karai da e veselo
                                life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

X