IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• qqq for living

Наивник, все се канех да те питам. Получи ли "маржин кол" онзи ден и заради какво очакваше наказанието? Заради това че си останал през нощта с 2.6 ПЪТИ от акаунта или заради друго? Споделям идеята за търгуване с QQQ, за която писа. Може би трябва да се популяризира повече с образователна цел. Доста търговци се разсейват да търгуват с боклуци и така губят концентрация.
    Успех на всички!

Коментар

• qqq for living

Как сте дъругари натовци, как ви се отрази ралито!
      Значи няма да съм много оригинален, но с тея бобени зърна аз си ги броя и направо му се чудя – голяма шмекерия се получава понякога – Е, вижте го CSCO, не че малко сте го гледали, де:
      5-ти ден от ралито – връх, 12-14-ти ден (+-) нов краткосрочен връх, 21-ви ден – в доджи стил, оттам следват 8 дни с 2 дни в корекция... та идеята ми е, че днес ще бъде 33-та поредна сесия. Просто статистика

Коментар

• qqq for living

Според мен, най важното, когато играеш QQQ for living е само едно. Запомни го много добре. Да играеш само QQQ. Когато ти се преиска да играеш някоя друга акция, отваряш си едно демо, отиграваш я и се връщаш отново към QQQ. Щото да ти кажа честно, знаеш ли колко пари направих за последните дни с QQQ, DIA и SPY, както и с техните фючърси. Много!!! Обаче, знаеш ли колко загубих в къси QLGC, NVDA и NTAP. /Надявам се обаче днес да ми излязат, специално QLGC и NTAP/.
        Ами долу горе същото количество и малко горница. От късите ми QLGC вчера, дори не забелязах 1000-та кинта, които направих в GE за има няма 5 минути.

Коментар

• qqq for living

007,благодаря за съвета.
          Все пак ако не успея с QQQ,имам 2-3 теорийки,с които правя по няколко скромни процента..
          Пък и не сме алчни-и по 5-10 % стигат..
          http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• qqq for living

Sagitarius_d, qqq for living ne e tolkova lesno kolkoto izglezda otstrani. vsichko koeto e for living, a ne for fun, dobiva drugo izmerenie. malko sa horata ot tozi forum deto go pravjat for living - pitai Naivnik, Trader1 ili njakoi drug i ste ti kazat. tova ne e igra rabota... v sastoto vreme njama nisto po-lesno ot tova da sledvash trenda i da pravish pari ))

Коментар

• Thanksgivin"

sigurno e dobyr trailing stop-a), wypreki che az neznam kakwo e no shte razbera
              Pozdrawi

Коментар

• Thanksgivin"

mmaker,по принцип сега се уча "to trade QQQ for a living" но нещо не ми се отдава..Колкото до HOTT,добро нещо е trailing stop-a..
                Поздрави.

Коментар

• Thanksgivin"

sagitarius_d, merci za informaciqta.....
                  qwno wyprosa beshe typ

Коментар

• Thanksgivin"

Ха ха mmaker,probability го изчислявам по следния начин-купувам 1 кило боб бял...
                    Иначе на това му се вика breakout..

Коментар

• Thanksgivin"

DELL светна "червено", аз ще купувам по малко.

Коментар

• Thanksgivin"

Охоооо, ти и да се надяваш...., аз вече им го дадох на 5.82.

Коментар

• Thanksgivin"

AMD e otdavna moja goljama strast NAivnik, nadjavam see da ti se izplati, dobre izglejda!

Коментар

• Thanksgivin"

Оглеждам се за нещо ефтинко... Едното AMD е останало. 5,62 - грабвам хилядарката.

Коментар

• Thanksgivin"

GE ми дойде много добре. Обаче, чета чета и не мога да се начудя да го купувам ли сега, да го продавам ли????

Коментар

• Thanksgivin"

Аз на фючърсите не обръщам чак такова внимание напоследък, вече няколко дни са на единия край, а отварят на другия. Макар че си прав че е нервно, сърбят ме ръцете за профит тейкинг вече

Коментар

Working...
                                X