NYSE&NASDAQ SYMBOLS
Може ли да разчитам на помоща ви?
надявам се да
та въпроса е:
вече 2 акции от SOFIX са над нивата си от 1998 г.
Слънчев бряг 40 вместо 22 лв
Софарма 80 (като извадим 5.59 лв. вноски за новите акции стават 74) при стар рекорд 75 лв.
как се приема това психологически от техническия анализ (разбирате ме какво искам да кажа, въпреки че се изразявам нетерминологично и синтетично)
БЛАБТ е близо - 58 лв. спрямо 70 лв.
другите компании са 2 или 3 пъти по-евтини от рекордите си
тези които са над рекордите си, са или с дивидент или с увеличение на капитала и изглеждат по-евтини (визуална измама)
Търся генералния извод, които налага теорията, например:
Ако 4 компании (от 9-те) надскочат бившите си рекорди ще видим по-нататъшно поскъпване? или Ако индекса падне под 140 пункта ще продължи надолу?
Съзнавам и че трябва да имате данните за СОФИКС в програмата, нооооо ако може да направите някое предположение, ще ми бъде много полезно.
абстрахираме се от острия политически риск и прекалено малкия ни и тънък пазар
Може ли да разчитам на помоща ви?
надявам се да
та въпроса е:
вече 2 акции от SOFIX са над нивата си от 1998 г.
Слънчев бряг 40 вместо 22 лв
Софарма 80 (като извадим 5.59 лв. вноски за новите акции стават 74) при стар рекорд 75 лв.
как се приема това психологически от техническия анализ (разбирате ме какво искам да кажа, въпреки че се изразявам нетерминологично и синтетично)
БЛАБТ е близо - 58 лв. спрямо 70 лв.
другите компании са 2 или 3 пъти по-евтини от рекордите си
тези които са над рекордите си, са или с дивидент или с увеличение на капитала и изглеждат по-евтини (визуална измама)
Търся генералния извод, които налага теорията, например:
Ако 4 компании (от 9-те) надскочат бившите си рекорди ще видим по-нататъшно поскъпване? или Ако индекса падне под 140 пункта ще продължи надолу?
Съзнавам и че трябва да имате данните за СОФИКС в програмата, нооооо ако може да направите някое предположение, ще ми бъде много полезно.
абстрахираме се от острия политически риск и прекалено малкия ни и тънък пазар
Коментар