IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Един отдавна предвиждан срив

Веселяк, чудя се кога ти остава време за анализи след като толкова усилено постваш в този форум?

Коментар

А по отношение на хвърлянето -мисля че всяка сделка трябва да е предхождана от съответният анализ. И Влизането ми в къси позиции преди пазара да индикира слабост бе основано именно на такъв анализ.За това имаше достатъчно много индикации.Както фундаментални , така и във настроенията.

За съжаление не винаги съм прав - в противен случай щях да съм мултимилионер.
      Предлагам да постваме повече конкретни позиции с които търгуваме -така ще се види какво правим в действителност.
      Както споменах за съм заложил на поевтиняването на QQQ - февруарски и мартенски путове.

Коментар

Успех и на теб!
        Това си е бизнес -както казах ако не съм прав съм предвидил колко % от сметката мога да пожертвам.

Коментар

veselqk blagodarq za predlojenieto da si smena mnenieto, no az pyrwo chakam potwyrjdenie i posle se hwyrlqm...
          Uspeh!

Коментар

Ами аз съм си кротък -кротко си купувах през последните 3 дни путове.
            А дали всички очакват спад- Все още болшинството не го очаква и настроението е позитивно.Именно това ми дава НОВА увереност че спада може и подмине декемврийските дъна -разбира се няма да се случи веднага.
            Но кой бърза -има прекрасни мартенски и юнски путове.))))
            Когато публиката осъзнае че резултатите и очакванията за 2003 не са "чак" толкова добри ще бъде късно- и тогава се появяват продавачите!
            За сега просто има липса на купувачи.
            Пак повтарям -по средата на склона ще се появят първите панически мнения.
            Вижте репортите - навсякъде все още има твърде много оптимизъм в изказванията.
            Аз не съм привърженик на идеята за скъсяване след потвърждаване на downtrend -тогава обикновенно е късно и се изпускат добрите сделки.А и развитието е прекалено бързо и болезнено-повече подходящо за дейтрейдинг.
            Така че всеки си има стратегия-моята е да се стремя да изпреварвам за малко настроенията -като съм готов да понеса съответната загуба в % от сметката си . Всеки си преценя колко може да е тя.
            Успех на всички!

Коментар

По-кротко Веселяк, нали знаеш за гадното борсово правило, че когато всички знаят и чакат спад, той няма да стане. Може само да започне за да намами навалицата. Е, не искам да бъда лош пророк, ако всички сте къси вече, пожелавам ви Наздак и Дау да станат нула.
              Sag, моите уважения към теб,но като прочетох откъса от онзи покоен вече играч Edgar Peters, имах чувството , че чета Дарвин. Както Дарвин би се преобърнал в гроба, ако разбереше, че човек не е произлязъл от маймуната, а е клонинг от клетка от нокътя на извънземен, така и Peters би се преобърнал, ако разбереше, че съществува интернет и там някакъв си Дрън отрича метода му, като твърди, че прави 2 сделки за 3 секунди. Та снощи след края на сесисята, се загледах в Шоуто на Слави. На гости му беше един френски супермайстор на реклами Жак Сегала, който каза една мъдра мисъл: "Парите не правят идеи, идеите правят пари.

Коментар

За все още оптимистично настроените на пазара - Все още не е късно да скъсите! макар че го повтарям от 3-4 дни.
                Понеже паниката все още липсва -за сега само част от купувачите липсват- при една от корекциите нагоре -възползвайте си и се заредете с мартенски путове.
                Mmaker мисля че е време да смениш позицита си -не е късно - всеки греши!
                Важното е да правим пари!
                QQQ -$24 до дни а за след това - май ще стане "капка от кръвта ни"!

Коментар

• MSFT

Dnes Vaklin mi dade tozi web-site i mi e interesno da cheta komentarite vi. Az sam aktiven trader / vapreki che ne sam zapalen
                  pochitatel na hazarta / i spored mene ot 9/01 ot stock marketa chovek spokoino moje da prejiviava i dori da pravi dobri pari.
                  Po temata. Mnogo hora zagubiha mnogo pari i prosto gi e strah, vapreki che im se hodi v gorata, zashoto e hubavo. Goliamite investitori pak debnat da kupiat evtino i go praviat.
                  Poneje prejiviavam ot trading, mislia che vnimatelno v daytrading se izkarvat pari. Poglednete samo NT, SONS, PALM, dori naposledak F. Za YHOO moga samo da kaja, che dnes interveuwto na CFO-to po MNBS beshe katogorichno - neka koi kakvoto iska da si govori, nie v tezi trudni vremena parvime pari i raportuvame. Az spetzailno predi izvestno vreme go kupuvah po $ 9 i go prodadoh sled niakolko dni na $ 15. Sashtoto gi pravih i prez esenta 01. Mnogo sam vnimatelen sled tova. Problema mu e, che ne se haresva na goliamite "umnitzi" i te go darpat neprekasnato nadolu v kazana.

Коментар

• MSFT

SAP утре ще бъде невинна жертва/5-6%/поне

Коментар

• MSFT

I kakvo za Yhoo

Коментар

• MSFT

Тези хора са луди - да не им се начудиш. Допреди дни купуваха като луди, а сега продават като луди, на едни добри новини...

Ама така е, когато очакванията станаха много оптимистични. Сега ще отидат в другата крайност. Все едно и също нещо на този пазар. И така ще е в бъдеще.

Коментар

• MSFT

Ние, акционерите, им го отсвирихме подобаващо)))

Коментар

• MSFT

MSFT - dividend $0.16 per pre-split share
                            Това означава 0.29% dividend yield - Ще ме извинявате ама тези се ебават с акционерите си...

Коментар

• IBM

AMD - Halted!

Коментар

• IBM

Аз си мисля, че можеше и без днешната сесия, обаче без aftermarket-a, след всички, които са се накачулили да рапортуват няма как

Коментар

Working...
                                X