If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мда и аз съм пакистанец .... то в Амстердам аз до оня ден незнаех, че е офшорна зона и всеки може да си регистрира всичко и да си превърта пари как си иска. Жалко иначе на контракт 0.75€ на опция в EUREX на DAX тва е много добра оферта, но нещо не е как требе .... но ок питай ги "холандците", що всичко са боднали в София а на Софиянци забранили да джиткат там .....
а ок питай ти тея "испанци" защо имат офис в България обаче България е в списъка на забранените държави и почти целия работен персонал пак е в София/България ..... питай ги пачему Аз няма да се регвам там определено нещо не е наред и няма демо няма нищо ....
Ми казах ти не може от изброените държави но ако си направя от Испания става
а ок питай ти тея "испанци" защо имат офис в България обаче България е в списъка на забранените държави и почти целия работен персонал пак е в София/България ..... питай ги пачему Аз няма да се регвам там определено нещо не е наред и няма демо няма нищо ....
Para abrirse una cuenta en DEGIRO debe tener una cuenta con IBAN europeo a excepción de los países de Estonia, Letonia, Lituania, Rumanía, Bulgaria, Croacia, Malta y Chipre. Por lo que si posee usted un IBAN no contenido en las excepciones y no es usted “persona americana” o de alguno de los países a los que no se les permite operar con DEGIRO no habría ningún problema.
Saludos cordiales.
Para abrirse una cuenta en DEGIRO debe tener una cuenta con IBAN europeo a excepción de los países de Estonia, Letonia, Lituania, Rumanía, Bulgaria, Croacia, Malta y Chipre. Por lo que si posee usted un IBAN no contenido en las excepciones y no es usted “persona americana” o de alguno de los países a los que no se les permite operar con DEGIRO no habría ningún problema.
Saludos cordiales.
С две думи не можеш да откриеш сметка от изброените държави
От Испански форум еми ниски комисионни но не работят Бг банки то неможе се регнеш без банкова сметка .мога да ти дам какво ми писаха
Аз лично мисля да ме местя към тях от ИБ
ей тея незнам защо не ти дават с българска банка ако са български брокер (щото на такива ми приличат) забрави не отиам при тея ........
От Испански форум еми ниски комисионни но не работят Бг банки то неможе се регнеш без банкова сметка .мога да ти дам какво ми писаха
мене ме заинтригуваха заради цените на контракт опция искат 0.75€ което си е далавера, но незнам платформата каква е и изпълнява ли опционни поръчкови стратегии това нещо, коя банка е къстодиан там кой изпънява поръчките на EUREX всичко ли минава през Deutsche Bank ли как е раотата Ако намериш нещо за тая платформа дай да я видим какво представлява ?!?
Щом не ти дават с българска банка ако имаш акции в IB кажи им на тея Degitoto искам да си прехварля акциите и позициите при вас как става номера и те ше ти кажат После вече как ше си теглиш парите ше го мислим Ама хвани намери поне едно демо на тая платформа ...
от къде ги изкопа тея бре https://www.degiro.at/preise/ изглеждат ми добре, ама нещо demo тва онова платформата да я видим как е и какво става като си с българска банка мръщят ли се на Хрампръцян ?!? Нормално то и аз да съм и аз ше се мръщя .....
Аз имам проблем искат ми банкова сметка извън бг някой да има идея за онлайн сметка извън бг в страни от шенгена примерно
Става дума за DEGIRO
от къде ги изкопа тея бре https://www.degiro.at/preise/ изглеждат ми добре, ама нещо demo тва онова платформата да я видим как е и какво става като си с българска банка мръщят ли се на Хрампръцян ?!? Нормално то и аз да съм и аз ше се мръщя .....
Коментар
ivandavidov
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
много сте зле
четете условията на сайта или звъннете един телефон бе хора
аз си отворих сметка с лична карта и шоф книжка и захраних чрез бг банка
Някой, който ползва Interactive Brokers, може ли да каже какъв тип документ е прикачил при регистрацията за доказване на адрес?
Тези варианти не работят поради следните причини:
- шофьорската книжка не я смятат че има residential adrress, въпреки че го има и то на латиница - писах им няколко пъти и отказват
- нямам международен паспорт, но случаят е аналогичен на горния
- банките не издават документ с едновременно написани три имена и адрес на латиница, освен ако не платиш 60лв. за издаване на преведен
- никой от другите варианти в сайта - сметка от платена държавна такса, ипотека и др. нямат три имена и адрес на латиница на едно място
Месечно извлечение от дебитна/кредитна карта от банка също ще ти свърши работа.
Ако ги получаваш он-лайн ти е безплатно (пък и иначе би трябвало). Заверката е от теб "Вярно с оригинала".
Салдата можеш да ги забелиш
Коментар