IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Документи за Interactive Brokers

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Те са Холандци
    мда и аз съм пакистанец .... то в Амстердам аз до оня ден незнаех, че е офшорна зона и всеки може да си регистрира всичко и да си превърта пари как си иска. Жалко иначе на контракт 0.75€ на опция в EUREX на DAX тва е много добра оферта, но нещо не е как требе .... но ок питай ги "холандците", що всичко са боднали в София а на Софиянци забранили да джиткат там .....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
      а ок питай ти тея "испанци" защо имат офис в България обаче България е в списъка на забранените държави и почти целия работен персонал пак е в София/България ..... питай ги пачему Аз няма да се регвам там определено нещо не е наред и няма демо няма нищо ....
      Те са Холандци

Коментар

Ми казах ти не може от изброените държави но ако си направя от Испания става
        а ок питай ти тея "испанци" защо имат офис в България обаче България е в списъка на забранените държави и почти целия работен персонал пак е в София/България ..... питай ги пачему Аз няма да се регвам там определено нещо не е наред и няма демо няма нищо ....

Коментар

и тва кво значи щото шпанския не ми е майчин ...
          Ми казах ти не може от изброените държави но ако си направя от Испания става

Коментар

Para abrirse una cuenta en DEGIRO debe tener una cuenta con IBAN europeo a excepción de los países de Estonia, Letonia, Lituania, Rumanía, Bulgaria, Croacia, Malta y Chipre. Por lo que si posee usted un IBAN no contenido en las excepciones y no es usted “persona americana” o de alguno de los países a los que no se les permite operar con DEGIRO no habría ningún problema.
            Saludos cordiales.
            и тва кво значи щото шпанския не ми е майчин ...
            Last edited by michaelis12; 13.05.2016, 19:24.

Коментар

ей тея незнам защо не ти дават с българска банка ако са български брокер (щото на такива ми приличат) забрави не отиам при тея ........

http://www.degirogroup.com/jobs/

Administrative
              Junior Compliance OfficerAmsterdam, Netherlands
              Junior Fund AccountantSofia, Bulgaria
              Junior QA Officer Sofia, Bulgaria

Engineering
              C++ DeveloperSofia, Bulgaria
              Front-end Web developerAmsterdam, Netherlands
              Junior Visual DesignerAmsterdam, Netherlands
              Test EngineerSofia, Bulgaria
              TesterAmsterdam, Netherlands
              Visual Designer (junior)Sofia, Bulgaria
              Web Developer Back EndSofia, Bulgaria

Sales & Tradingdesk
              Trading Assistant France Sofia, Bulgaria
              Trading Assistant GermanyAmsterdam, Netherlands
              Trading Assistant Nederland (Fulltime)Amsterdam, Netherlands
              Trading Assistant Team Czech RepublicSofia, Bulgaria
              Trading Assistant Team DenmarkSofia, Bulgaria
              Trading Assistant Team FinlandSofia, Bulgaria
              Trading Assistant Team GreeceSofia, Bulgaria
              Trading Assistant Team HungarySofia, Bulgaria
              Trading Assistant Team IrelandSofia, Bulgaria
              Trading Assistant Team ItalySofia, Bulgaria
              Trading Assistant Team NorwaySofia, Bulgaria
              Trading Assistant Team PolandSofia, Bulgaria
              Trading Assistant Team Portugal Sofia, Bulgaria
              Trading Assistant Team SlovakiaSofia, Bulgaria
              Trading Assistant Team SwedenSofia, Bulgaria
              Trading Assistant Team SwitzerlandAmsterdam, Netherlands
              Trading Assistant Team UKSofia, Bulgaria

Address Sofia office

DEGIRO Bulgaria Branch
              109 Blvd. Bulgaria
              Sofia, Bulgaria
              Para abrirse una cuenta en DEGIRO debe tener una cuenta con IBAN europeo a excepción de los países de Estonia, Letonia, Lituania, Rumanía, Bulgaria, Croacia, Malta y Chipre. Por lo que si posee usted un IBAN no contenido en las excepciones y no es usted “persona americana” o de alguno de los países a los que no se les permite operar con DEGIRO no habría ningún problema.
              Saludos cordiales.
              С две думи не можеш да откриеш сметка от изброените държави

Коментар

От Испански форум еми ниски комисионни но не работят Бг банки то неможе се регнеш без банкова сметка .мога да ти дам какво ми писаха
                Аз лично мисля да ме местя към тях от ИБ
                ей тея незнам защо не ти дават с българска банка ако са български брокер (щото на такива ми приличат) забрави не отиам при тея ........

http://www.degirogroup.com/jobs/

Administrative
                Junior Compliance OfficerAmsterdam, Netherlands
                Junior Fund AccountantSofia, Bulgaria
                Junior QA Officer Sofia, Bulgaria

Engineering
                C++ DeveloperSofia, Bulgaria
                Front-end Web developerAmsterdam, Netherlands
                Junior Visual DesignerAmsterdam, Netherlands
                Test EngineerSofia, Bulgaria
                TesterAmsterdam, Netherlands
                Visual Designer (junior)Sofia, Bulgaria
                Web Developer Back EndSofia, Bulgaria

Sales & Tradingdesk
                Trading Assistant France Sofia, Bulgaria
                Trading Assistant GermanyAmsterdam, Netherlands
                Trading Assistant Nederland (Fulltime)Amsterdam, Netherlands
                Trading Assistant Team Czech RepublicSofia, Bulgaria
                Trading Assistant Team DenmarkSofia, Bulgaria
                Trading Assistant Team FinlandSofia, Bulgaria
                Trading Assistant Team GreeceSofia, Bulgaria
                Trading Assistant Team HungarySofia, Bulgaria
                Trading Assistant Team IrelandSofia, Bulgaria
                Trading Assistant Team ItalySofia, Bulgaria
                Trading Assistant Team NorwaySofia, Bulgaria
                Trading Assistant Team PolandSofia, Bulgaria
                Trading Assistant Team Portugal Sofia, Bulgaria
                Trading Assistant Team SlovakiaSofia, Bulgaria
                Trading Assistant Team SwedenSofia, Bulgaria
                Trading Assistant Team SwitzerlandAmsterdam, Netherlands
                Trading Assistant Team UKSofia, Bulgaria

Address Sofia office

DEGIRO Bulgaria Branch
                109 Blvd. Bulgaria
                Sofia, Bulgaria
                Last edited by michaelis12; 13.05.2016, 19:14.

Коментар

От Испански форум еми ниски комисионни но не работят Бг банки то неможе се регнеш без банкова сметка .мога да ти дам какво ми писаха
                  мене ме заинтригуваха заради цените на контракт опция искат 0.75€ което си е далавера, но незнам платформата каква е и изпълнява ли опционни поръчкови стратегии това нещо, коя банка е къстодиан там кой изпънява поръчките на EUREX всичко ли минава през Deutsche Bank ли как е раотата Ако намериш нещо за тая платформа дай да я видим какво представлява ?!?

Щом не ти дават с българска банка ако имаш акции в IB кажи им на тея Degitoto искам да си прехварля акциите и позициите при вас как става номера и те ше ти кажат После вече как ше си теглиш парите ше го мислим Ама хвани намери поне едно демо на тая платформа ...
                  Last edited by michaelis12; 13.05.2016, 19:07.

Коментар

от къде ги изкопа тея бре https://www.degiro.at/preise/ изглеждат ми добре, ама нещо demo тва онова платформата да я видим как е и какво става като си с българска банка мръщят ли се на Хрампръцян ?!? Нормално то и аз да съм и аз ше се мръщя .....

Коментар

Аз имам проблем искат ми банкова сметка извън бг някой да има идея за онлайн сметка извън бг в страни от шенгена примерно
                      Става дума за DEGIRO
                      от къде ги изкопа тея бре https://www.degiro.at/preise/ изглеждат ми добре, ама нещо demo тва онова платформата да я видим как е и какво става като си с българска банка мръщят ли се на Хрампръцян ?!? Нормално то и аз да съм и аз ше се мръщя .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                        много сте зле

четете условията на сайта или звъннете един телефон бе хора

аз си отворих сметка с лична карта и шоф книжка и захраних чрез бг банка
                        +1

Лична карта + СУМПС (шоф. книжка) + БГ банка. Системата работи перфектно!

Коментар

• много сте зле

четете условията на сайта или звъннете един телефон бе хора

аз си отворих сметка с лична карта и шоф книжка и захраних чрез бг банка
                          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Аз имам проблем искат ми банкова сметка извън бг някой да има идея за онлайн сметка извън бг в страни от шенгена примерно
                            Става дума за DEGIRO

Коментар

• Първоначално изпратено от johndoe2014 Разгледай мнение
                              Някой, който ползва Interactive Brokers, може ли да каже какъв тип документ е прикачил при регистрацията за доказване на адрес?

Тези варианти не работят поради следните причини:
                              - шофьорската книжка не я смятат че има residential adrress, въпреки че го има и то на латиница - писах им няколко пъти и отказват
                              - нямам международен паспорт, но случаят е аналогичен на горния
                              - банките не издават документ с едновременно написани три имена и адрес на латиница, освен ако не платиш 60лв. за издаване на преведен
                              - никой от другите варианти в сайта - сметка от платена държавна такса, ипотека и др. нямат три имена и адрес на латиница на едно място
                              Месечно извлечение от дебитна/кредитна карта от банка също ще ти свърши работа.
                              Ако ги получаваш он-лайн ти е безплатно (пък и иначе би трябвало). Заверката е от теб "Вярно с оригинала".
                              Салдата можеш да ги забелиш
                              Last edited by mussi; 12.05.2016, 20:05.
                              Only God Can Judge me...

Коментар

• фактура от мобилен оператор или си плати на банката има и с по ниски такси от 60 лв
                                Last edited by ceneto; 12.05.2016, 19:51.
                                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Working...
                                X