Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за дългосрочни ДЗР
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеPlus500 имат много сладка платформа с доста акции, като се плаща само спред за ЦФД-тата. Само дето е доста афиф работата истински ли са, не са ли....
Иначе са спонсор на Атлетико Мадрид
Коментар
-
Първоначално изпратено от mid Разгледай мнениеЗдравейте,
от скоро инвестициите са ми хоби и благодарение на този форум научих много неща, които ме интересуваха. Например реалното купуване на акции, което ме вълнуваше разбрах, че става при доста високи минимални изисквания за сметка, което за хоби или старт ми се вижда високо. Затова се замислих, адекватно ли е да се купуват акции през cfd платформа и да се държат отворени позиции дълго време (1-2 години или пък повече). Видях, че таксата е няколко цента на акция и уж няма други такси. Въпросът ми е има ли нещо, което пропускам, което да е причина да не може да държиш позиция година, две. Уточнявам, че без лостове разбира се, а само с реалните ми пари и знам, че не съм притежател на акцията по този начин. Благодаря предварително!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mid Разгледай мнениеЗдравейте,
от скоро инвестициите са ми хоби и благодарение на този форум научих много неща, които ме интересуваха. Например реалното купуване на акции, което ме вълнуваше разбрах, че става при доста високи минимални изисквания за сметка, което за хоби или старт ми се вижда високо. Затова се замислих, адекватно ли е да се купуват акции през cfd платформа и да се държат отворени позиции дълго време (1-2 години или пък повече). Видях, че таксата е няколко цента на акция и уж няма други такси. Въпросът ми е има ли нещо, което пропускам, което да е причина да не може да държиш позиция година, две. Уточнявам, че без лостове разбира се, а само с реалните ми пари и знам, че не съм притежател на акцията по този начин. Благодаря предварително!Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Въпрос за дългосрочни ДЗР
Здравейте,
от скоро инвестициите са ми хоби и благодарение на този форум научих много неща, които ме интересуваха. Например реалното купуване на акции, което ме вълнуваше разбрах, че става при доста високи минимални изисквания за сметка, което за хоби или старт ми се вижда високо. Затова се замислих, адекватно ли е да се купуват акции през cfd платформа и да се държат отворени позиции дълго време (1-2 години или пък повече). Видях, че таксата е няколко цента на акция и уж няма други такси. Въпросът ми е има ли нещо, което пропускам, което да е причина да не може да държиш позиция година, две. Уточнявам, че без лостове разбира се, а само с реалните ми пари и знам, че не съм притежател на акцията по този начин. Благодаря предварително!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар