If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ъхъ с 30-40% вероятност за фалит първите две три години - много мъдро решение. борсите са къде къде по-безопасни от собствен бизнес.
А това със селското стопанство даже няма да го коментирам - световната история ясно показва че селското стопанство е един от най-рисковите бизнеси. Зарази по добитъка, суши, градушки, боолести, замърсявания, цени на продукция изцяло извън собствен контрол. Ако човек иска да изхранва само себе си и семеяството ок - ама да изкарва сигурно пари за дълъг период от време е тотално ненадежно. Или викаш всичките божии работи са под контрола на могъщия земеделец
Направете си бизнес и инвестирайте в него машини постройки и те така.Тогава всичко е във ваши ръце.И не теглете кредити никога.Направете си живота така че до банка прокуратура съд и полиция никога да не допирате
Ъхъ с 30-40% вероятност за фалит първите две три години - много мъдро решение. борсите са къде къде по-безопасни от собствен бизнес.
А това със селското стопанство даже няма да го коментирам - световната история ясно показва че селското стопанство е един от най-рисковите бизнеси. Зарази по добитъка, суши, градушки, боолести, замърсявания, цени на продукция изцяло извън собствен контрол. Ако човек иска да изхранва само себе си и семеяството ок - ама да изкарва сигурно пари за дълъг период от време е тотално ненадежно. Или викаш всичките божии работи са под контрола на могъщия земеделец
Знам защо ме питаш.Без банки може и още как.Превеждат ми заплатата и веднага тегля всичко.Имам само една сметка в която каквото постъпи всичко тегля на секундата.Щото вярвам на ЕС БНБ ЕЦБ МВФ и Правителството
Ми не може, сам казваш, че в банка по сметка ти превеждат заплатата.
Китайският пазар трудно може да се нарече истинска борса след последните действия на ком-партията:
- централната банка свали лихвените проценти, но това не помогна
- печатат пари и ги вкарват в държавната инвестиционна компания, чиято цел е да подпре сините чипове в Китай
- инвестиционните посредници и те обявиха, че ще покрепят пазара с 20 млрд долара
- регулаторът забранява на мажоритарите да си продават акциите за половин година поне
Знам защо ме питаш.Без банки може и още как.Превеждат ми заплатата и веднага тегля всичко.Имам само една сметка в която каквото постъпи всичко тегля на секундата.Щото вярвам на ЕС БНБ ЕЦБ МВФ и Правителството
И да не одиш да пазаруваш от фашистите в Карфур!!!
Пешо, попитах те, защото имаше депозит в банката.
Не винаги кеша, който имаш стига за започване на бизнес и ако все пак искаме бизнес трябва кредит, пак до омразните ти банки стигаме или може би към лихвар да се обърнат мераклиите бизнесмени?
Без банки в 21в. не може, макар и да си прав, че не са читави, но в такъв свят живеем.
Не харесваш банки, а къде ти превеждат заплатата?
Коментар