Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Китайските борси надолу с още 7% днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНаправете си бизнес и инвестирайте в него машини постройки и те така.Тогава всичко е във ваши ръце.И не теглете кредити никога.Направете си живота така че до банка прокуратура съд и полиция никога да не допирате
А това със селското стопанство даже няма да го коментирам - световната история ясно показва че селското стопанство е един от най-рисковите бизнеси. Зарази по добитъка, суши, градушки, боолести, замърсявания, цени на продукция изцяло извън собствен контрол. Ако човек иска да изхранва само себе си и семеяството ок - ама да изкарва сигурно пари за дълъг период от време е тотално ненадежно. Или викаш всичките божии работи са под контрола на могъщия земеделец
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЛайнар е на макя ти сино и
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЗнам защо ме питаш.Без банки може и още как.Превеждат ми заплатата и веднага тегля всичко.Имам само една сметка в която каквото постъпи всичко тегля на секундата.Щото вярвам на ЕС БНБ ЕЦБ МВФ и Правителството
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНищо не съм освинил и не съм най най.
а не за селото, земята,козите и овцетеhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеПешо,защо трябва да освинваш всяка тема
разбрахме ,че си най,най
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСега те разбрах. На този етап няма да го направя заради средата, с която ще бъда принуден да общувам. Може и да бъркам.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКупи си крави кози овце кокошки назначи хора да работят купи си земя
Успех!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Китайският пазар трудно може да се нарече истинска борса след последните действия на ком-партията:
- централната банка свали лихвените проценти, но това не помогна
- печатат пари и ги вкарват в държавната инвестиционна компания, чиято цел е да подпре сините чипове в Китай
- инвестиционните посредници и те обявиха, че ще покрепят пазара с 20 млрд долара
- регулаторът забранява на мажоритарите да си продават акциите за половин година поне
Това е всичко друго, но не и пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЗнам защо ме питаш.Без банки може и още как.Превеждат ми заплатата и веднага тегля всичко.Имам само една сметка в която каквото постъпи всичко тегля на секундата.Щото вярвам на ЕС БНБ ЕЦБ МВФ и Правителството
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИмам ги. След това...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеПешо, попитах те, защото имаше депозит в банката.
Не винаги кеша, който имаш стига за започване на бизнес и ако все пак искаме бизнес трябва кредит, пак до омразните ти банки стигаме или може би към лихвар да се обърнат мераклиите бизнесмени?
Без банки в 21в. не може, макар и да си прав, че не са читави, но в такъв свят живеем.
Не харесваш банки, а къде ти превеждат заплатата?
Коментар
Коментар