Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ETF
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеhttp://seekingalpha.com/article/3360...y-depreciation
А тоя пък хич не е съгласен с цитирания от тебе.
По късно излезлите резултати от 2-то тримесечие показаха че е по прав.
И аз мисля че обезценяването на реала спрямо зеления и осито налива вода в мелницата на вале.
След днешния даунгрейд на бразилия - още повече.
При все това ми се струва че по добрия тайминг за хартията ще е някъде края на другата година, началото на 2017.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАз съм наполовина съгласен с теб за Vale ама тоя не е съгласен, ама хич
Stop Buying Vale: You're Trying To Catch A Falling Knife
http://seekingalpha.com/article/3500...070ee&uprof=45
А тоя пък хич не е съгласен с цитирания от тебе.
По късно излезлите резултати от 2-то тримесечие показаха че е по прав.
И аз мисля че обезценяването на реала спрямо зеления и осито налива вода в мелницата на вале.
След днешния даунгрейд на бразилия - още повече.
При все това ми се струва че по добрия тайминг за хартията ще е някъде края на другата година, началото на 2017.Last edited by pipbel; 10.09.2015, 11:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеTи умната с браса чи не се знае - знае ли се.
Кат едно нищо може иде на 3 чи и отдоле.
Туй че намазахме добре с тебе филията преди време - гаранция франция че пак така ще стане.
Преди да има поне политраздвижване Бразилия - струва ми се не много удачен залог.
Виж при вале за мен има доста по голямо валю - ама и за там е ранко за сериозно влизане.
Stop Buying Vale: You're Trying To Catch A Falling Knife
http://seekingalpha.com/article/3500...070ee&uprof=45За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеPBR-то е натоварено с прекалено много политика и корупция. Нямаш идея кога какво кафяво ще изплува. Трябва да си голям мераклия за приключения...
S&P Downgrades Brazil Debt To JunkЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТова го разбрахме по преди...
Нещо конкретно, освен , че има мизерия и яко кинти на едно място
Коментар
-
Първоначално изпратено от VDAX Разгледай мнениебех наскоро да бразилиа. успех
Нещо конкретно, освен , че има мизерия и яко кинти на едно мястоЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеPBR-то е натоварено с прекалено много политика и корупция. Нямаш идея кога какво кафяво ще изплува. Трябва да си голям мераклия за приключения...
Прогноза - следващите 12 м ще се движи 4.5 - 10За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеБразилия, ..да
До тогава чакам старата ми любоФ PBR да се завърне под 5
Кат едно нищо може иде на 3 чи и отдоле.
Туй че намазахме добре с тебе филията преди време - гаранция франция че пак така ще стане.
Преди да има поне политраздвижване Бразилия - струва ми се не много удачен залог.
Виж при вале за мен има доста по голямо валю - ама и за там е ранко за сериозно влизане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЗнам, ама като си купиш широк индекс шансът за жмуцване е по-малък, или по-точно % на жмуцване ще е по-малък. Гърците не ме кефят - там ще има нови драми и то скоро, еле пък ако не сформират работещ кабинет... Голяма грешка беше, че не фалираха. Усложняват положението допълнително.
Emerging market-s са далеч по-интересни, някой търгува ли ги? Индия, Бразилия?
Ръшаните също са интересни, ама с Украйна и ниското олио не изглеждат като бай в момента.
Мисля, че драмата тепърва предстои и ще бъде не по-малка от тази в Гърция....
Чакам ФЕД да вдигнат лихвите - това допълнително ще ги стресира. 1 месец след това ще се кача на EWZ. До тогава чакам старата ми любоФ PBR да се завърне под 5
Brazil’s economic growth, 7.60% in 2010, has dropped back to just 0.10% in 2014. In the second quarter of fiscal year 2015 (2QFY15, ended June 30, 2015), the country’s GDP shrunk by 1.90%.Last edited by Protokol; 08.09.2015, 18:27.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеТия Stoxx 600 много бавно ще е изменението, много е широк индекса/
Ако не искащ Китай - влез на Гърция - LYXOR ETF MSCI GREECE (код. LYMH)
Ако вярваш че Гърците ще се оправят и ще дръпне икономиката (макар и краткосрочно 1-1,5 год.). Като почнат мисиите за проверка на изпълнението на плановете, които подписваха преди 2 месеца, ако има добри новини и ще подскача яко нагоре.(елементарна макроикономическа стабилизация да направят, да подобрят събирането на данъците, да контролират разходите и всичко ще хвърчи нагоре)
Emerging market-s са далеч по-интересни, някой търгува ли ги? Индия, Бразилия?
Ръшаните също са интересни, ама с Украйна и ниското олио не изглеждат като бай в момента.
Коментар
-
Тия Stoxx 600 много бавно ще е изменението, много е широк индекса/
Ако не искащ Китай - влез на Гърция - LYXOR ETF MSCI GREECE (код. LYMH)
Ако вярваш че Гърците ще се оправят и ще дръпне икономиката (макар и краткосрочно 1-1,5 год.). Като почнат мисиите за проверка на изпълнението на плановете, които подписваха преди 2 месеца, ако има добри новини и ще подскача яко нагоре.(елементарна макроикономическа стабилизация да направят, да подобрят събирането на данъците, да контролират разходите и всичко ще хвърчи нагоре)Last edited by ПИЧ; 08.09.2015, 17:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеЕТФ-и, ЕТФ-и, май пропуснахме да влезем на китайския пазар на техните големи индекси
За момента мисля :
https://www.boerse-frankfurt.de/en/e...f+FR0010344630
https://www.boerse-frankfurt.de/en/e...f+DE000A0F5UJ7
или подобни, ако не ви кефят тези, върху стокс600 авто/банки
Коментар
Коментар