Аз имам сметка с mbtrading.com щатска компания с много ниски такси и достъп до всички акции, защо си се насочил в България, тука даже плащаш 10% данък на печалбите си....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Платформа за търговия с акции на международните пазари
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз си бях харесал едни ритейлъри. Спар груп http://www.4-traders.com/SPAR-GROUP-...pide&mots=spar и Шопрайт http://www.4-traders.com/SHOPRITE-HO...pide&mots=shop
http://investor.moneyweb.co.za/2015/...able-retailer/
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНе че е голяма загуба.....аз поне оттам нищо не бих барал.
Имам 2 дето операциите им са там, ма са си канадски. Риска си е риск....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениесаксо не предлагат южна африка. И поне като съм си приказвал с тях не мислят да я предлагат.
Имам 2 дето операциите им са там, ма са си канадски. Риска си е риск....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеНе предлагат ли Карол платформата на IB?
Благодаря много, интересуват ме Torre Industries, Ascendis Health и Curro Holdings.
ИБ със сигурност покриват Северна Америка + Европа + Азия + Австралия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеIB изключваш ли ги като вариант?
Големите компания от Африка би трябвало да могат да се пазаруват и на покритите от IB борси.
Кажи ми няколко компании, които те интересуват и мога да проверя в платформата къде се търгуват.
Благодаря много, интересуват ме Torre Industries, Ascendis Health и Curro Holdings.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеПланирам да започна да излизам полека от БФБ и да се концентрирам върху акции на международни пазари като европейските борси и САЩ. Интересува ме и Африка, но не видях някой посредник да предоставя възможност за търговия с акции на местни компании. Става дума за акции, не CFD. Кой посредник бихте ми препоръчали? Разгледах платформите на основните играчи на българския пазар и за момента клоня към Бенчмарк.
Големите компания от Африка би трябвало да могат да се пазаруват и на покритите от IB борси.
Кажи ми няколко компании, които те интересуват и мога да проверя в платформата къде се търгуват.
Коментар
-
Платформа за търговия с акции на международните пазари
Планирам да започна да излизам полека от БФБ и да се концентрирам върху акции на международни пазари като европейските борси и САЩ. Интересува ме и Африка, но не видях някой посредник да предоставя възможност за търговия с акции на местни компании. Става дума за акции, не CFD. Кой посредник бихте ми препоръчали? Разгледах платформите на основните играчи на българския пазар и за момента клоня към Бенчмарк.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubbyТагове: Отмаркиране на всички
Коментар