Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Платформа за търговия с акции на международните пазари
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от trade6 Разгледай мнениеТи пак си знаеш твоето, в Щатите данък не плащаш за тея акции, законово не плащаш. Не криеш от щатите, не криеш от никой и никой не ти търси сметка за парите ти в банката. Плащаш ли данък- не. Това е. Допълнително щатите не ги интересуват законите в България. Парите си ги направил в Щатите не в България. Там по закон данък за това не плащаш. Няма какво да спорим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПич, особено пък през Щатите, идея си нямаш, колко е трудно да скриеш данък. Ноооо - ти си знаеш
Кажи сега за комисионнитеLast edited by trade6; 12.04.2015, 17:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade6 Разгледай мнениееми тъй като ме провокираш, ще започна естествено, ще платиш ли данък? - не.
Ако имаш сметка в България ще платиш ли данък - да. Точка по въпроса
Кажи сега за комисионните
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗапочваш да говориш за морално, неморално и т.н., категории които нямат нищо общо нито с трейдинг, нито с данъчни задължения.
Я кажи сега, какви са комисионите, щото аз съм традиционалист и от Интерактив за мен по-добро - нема
Ако имаш сметка в България ще платиш ли данък - да. Точка по въпроса
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade6 Разгледай мнениехаха Като направя превод от 10,000 долара от щатите в българска сметка, трябва да уточня произход на парите "печалба от акции" за да платя данък ли? това ли е моралното ? Важното е, че данък в щатите не дължиш. Това е предимството.
Я кажи сега, какви са комисионите, щото аз съм традиционалист и от Интерактив за мен по-добро - нема
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениемисля, че ще бъда много пасивен търговец, значи комисионните не са проблем
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade6 Разгледай мнениеВ щатите не се дължи данък на печлаба от акции ако не си гражданин или живущ там, а за България дори и банковата ми сметка да е тук няма как да ме накрат да платя данък на някаква си транзакция от щатите
Фортис, да , дължиш 10% данък на всякакви печалби от акции от където и да е.
Ако смяташ да търгуваш много често всеки ден, щатски брокер е много по-добре тъй като комисионните им са много по-ниски от на цяла Европа а и в частност България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеПривет, да попитам - За колко време зареждаш сметката от БГ? А при теглене за колко време идват парите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade6 Разгледай мнениеАз имам сметка с mbtrading.com щатска компания с много ниски такси и достъп до всички акции, защо си се насочил в България, тука даже плащаш 10% данък на печалбите си....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕдно е не се дължи данък, друго е да не се декларира данък, трето да не се плаща деклариран данък
И не си прав. Данък не се дължи за капиталова печалба на борси в ЕС
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade6 Разгледай мнениеВ щатите не се дължи данък на печлаба от акции ако не си гражданин или живущ там, а за България дори и банковата ми сметка да е тук няма как да ме накрат да платя данък на някаква си транзакция от щатите
И не си прав. Данък не се дължи за капиталова печалба на борси в ЕС
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗазщо мислиш, че чрез чужд брокер в US, не си длъжен да плащаш?
В щатите не се дължи данък на печлаба от акции ако не си гражданин или живущ там, а за България дори и банковата ми сметка да е тук няма как да ме накрат да платя данък на някаква си транзакция от щатите
Ако смяташ да търгуваш много често всеки ден, щатски брокер е много по-добре тъй като комисионните им са много по-ниски от на цяла Европа а и в частност България.Last edited by trade6; 12.04.2015, 14:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade6 Разгледай мнениеАз имам сметка с mbtrading.com щатска компания с много ниски такси и достъп до всички акции, защо си се насочил в България, тука даже плащаш 10% данък на печалбите си....
въобще кога се дължи?
Коментар
-
Коментар
Коментар