Първоначално изпратено от ceneto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Stock/Index Options
Collapse
X
-
michaelis
Last edited by michaelis; 10.04.2014, 12:35.
-
michaelis
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениетова 9 след MAY какво означава?
тази позиция сега разчиташ spy да не се качва до там 190?
даже сега същия спред е на -.0.24 и се замислям дали да не си взема още от него ...
Коментар
-
michaelis
чек да възродим опционите, и да пусна моята нищожна позиция на новобранеца
SPY MAY'9'14 +191/-190 @ CALL -0.20$ ROC: 20.00%, POP = 76%
мисля, че така би трябвало да изглежда ...Last edited by michaelis; 09.04.2014, 16:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alchemist74 Разгледай мнениеВчера добавих към портфолиото:
SPX MAR2 1850/1855 CALL @ 0.55$ bear call vertical ROC 12.35% POP = 88%
Edit: а днес добавих:
NDX MAR 3750/3775 CALL@ 2.35$ BEAR CALL VERTICAL ROC: 9.40%, POP=90%
SPX MAR 1865/1870 CALL @ 0.60$ BEAR CALL VERTICAL ROC: 13.60, POP = 86%
SPX MAR2 1765/1770 @ 0.35$ BULL PUT VERTICAL ROC: 7.52%, POP = 92%
и имам pending ордер за:
SPX MAR 1745/1740 @ 0.55$ BULL PUT VERTICALLast edited by alchemist74; 03.03.2014, 19:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениемного е важно да знам какво става преди да съм метнал някоя глупост в Interactive и още не са ме прехвърлили, може би тази седмица, а да видим
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от alchemist74 Разгледай мнениеЯ го провери и ми припомни какъв беше. А спреда има 2 контракта в себе си, но тези контрацта правят 1 брой спред т.е брои се като 1 спред
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениене го помня вече само виждам минуса, че е голям, това виждам аз е днес може да се оправил и аз влизам с по 1 контракт, на сделка ако е спред някква то сделката тъй или иначе се състои от два ...
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от alchemist74 Разгледай мнениеЕ ти си с 10 контракта, нали ? Риска е ограничен, а дали е малък ... това е доста относително
Bull Put ли ? Аз си мисля , чче направихме с теб Bear Call или греша ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеоо айде бе друже, че със специалистите на SP500 в съседната секция няма оправия, много знаещи и можещи, между другото аз ти бях писал, че тоя bull put spred мисля че беше където го купих е малко на -2500 как става тоя филм не знам, нали риска по малък беше ?
Bull Put ли ? Аз си мисля , чче направихме с теб Bear Call или греша ?
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от alchemist74 Разгледай мнениеСлед малка ваканция е време да бориме опциите отново
Днес изглежда ще е интересен ден.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от alchemist74 Разгледай мнениеЪпдейт
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеКолега почти IB е готово само това с позицийте остава, че прехвърлянето е тегава работа, даже мога да се логвам и в платформата, ебаси пръчката но Марк Preis може да се нагласи да се появява на Chaina
Коментар
Коментар