If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес беше лесно отиграване, никога не прекаляват преди деня на благодарността и преди 4-ти юли, над 90% е шансът, сесията да завърши с анемичен ръст в тези случаи, това не важи за деня на Европа или рождения ден на Обама, апропо
Пипчо, хубава статия, ама аз оставам неутрален към тези пазари и негативен към Китай. Нищо хубаво не очаквам от там. Тез пари дето се изляха с тонове, някак ми напомнят за кредитния балон в БГ от преди няколко години. А като виждаме и от претестите тук-там е явно, че обикновените хора не са видели нищо от тези пари, но за сметка на това вече имат и дългове за връщане.
Рядко се вижда,но виждаш как Европа се дистанцира от Щатите
Затваряй късите за да не те боли д:-) Аз днес затворих точно навреме къси на Ръсел2000. Мечките са по стахливи в момента и това е решаващо. Не виждаш ли че повечето компании от Дау се търгуват като бондове е много ниска волатилност, натискат се компании, които са с потенциал за десетки проценти ръст рано или късно и откровени избушеняци.
В Европа много насраха днес 2 от дивидентните ми акции. Положението е неистово за нагоре, но ще се чака сигнал от Китай. Когато денят дойде ще имаме 5% ръст в Китай и всички пазари в синхрон отиват много нагоре
Рядко се вижда,но виждаш как Европа се дистанцира от Щатите
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
В Европа много насраха днес 2 от дивидентните ми акции. Положението е неистово за нагоре, но ще се чака сигнал от Китай. Когато денят дойде ще имаме 5% ръст в Китай и всички пазари в синхрон отиват много нагоре
Моето мнение е че точно поради тези разпродажби ФЕД ще трябва пак да печата, да може да изкупи дълга и да държи лихвите по трежъритата ниски.
Иначе тоя дълг не виждам кой друг ще го изкупи, продавачи много купувачи йок.
Лихвите ще станат 5% и айде замина recovery-то.
Така че не очаквам печатницата да спре скоро.
А като свърши хартията и мастилото-кво правим
Стой и гледай мача отблизо-обещавам ще е интересен
Много скоро кафявия цвят по гащите ще е много модерен
Моето мнение е че точно поради тези разпродажби ФЕД ще трябва пак да печата, да може да изкупи дълга и да държи лихвите по трежъритата ниски.
Иначе тоя дълг не виждам кой друг ще го изкупи, продавачи много купувачи йок.
Лихвите ще станат 5% и айде замина recovery-то.
Така че не очаквам печатницата да спре скоро.
АХАХХАХАХААХ това е най-големият цирк който съм виждал от много време насам.Цял ден бидват, бутат всичко нагоре на негативни показатели, гледат да изкарат всички къси и какво стана????Последните 15 минути дъмпнаха ВСИЧКО Който устискал честито...
Централните банки разпродават американски дълг
Много скоро кафявия цвят по гащите ще е много модерен
АХАХХАХАХААХ това е най-големият цирк който съм виждал от много време насам.Цял ден бидват, бутат всичко нагоре на негативни показатели, гледат да изкарат всички къси и какво стана????Последните 15 минути дъмпнаха ВСИЧКО Който устискал честито...
The stock market is never wrong. Traders are wrong.
Коментар