Първоначално изпратено от Haho333
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеХайде и аз да влезна в играта .
4 къси SP500 на 1655 $
Успех!
Коментар
-
Тия новини доста зле ги приехме.Ако паднем под 1637 става мазало.Над 1655 късите ще почнат да покриват.След като отворим, ако се спрем и приемем тези нива, предполагам че късите ще са нетърпеливи и ще почнат да покриват.Ако продължим с пълна сила надоло почва да става много интересно.The stock market is never wrong. Traders are wrong.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XOVER Разгледай мнениеЕ днес смятам, че вече може наистина да излетим..Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеКъсите започнаха да покриват.ИЗЛИТАМЕ!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеАз лично мисля, че ако искахме да се разпродадеме, вече щяхме да сме го направили.Всичко сочи надоло, но маркетът вече е на 8 хендъла от дъното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XOVER Разгледай мнениеVIX направи нов 10 дневен врьх е над вчерашния рейндж. тази трейд може и да спечели, но не е ниськ риск...The stock market is never wrong. Traders are wrong.
Коментар
Коментар