Какво ще стане не знам.От техническа гледна точка това трябва да е дъното за момента.Ако другата седмица пак го тестваме не е на добре.Сега трябва да се опитаме да тестваме high-a.Понеже цялото движение беше доста силно предполагам че няма да успеем да минем върха и пак ще тестваме 1594 някъде в бъдещето.За следващата седмица съм доста булиш и мисля да напазарувам при добра възможност.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеОтваряме точно на горната част на даунтренда.Късите много да внимават, има голяма вероятност още с първият звънец да почне покриване на позиций и тогава излитаме
Макар че не се знае как ще завърши и другата седмица на къде ще обърне.
Кеширах си SPXL-a ако продължи нагоре имам още 2 дълги позиции.
Ако падне пак ще купя един SPXL.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеКато гледам ... по скоро ще ни сцепят
Европейците са надолу, въпреки ръста от Америка вчера.
Работата е на кантар, няма да се учудя и да бълбукнем ... все пак е петък.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеКак е трейдъри? Ще ги разцепим ли днес като за последно?
Европейците са надолу, въпреки ръста от Америка вчера.
Работата е на кантар, няма да се учудя и да бълбукнем ... все пак е петък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XOVER Разгледай мнениеНямаш опит, а си доста самоуверен, че всьщност причината да направиш пари е, че ти "разбираш" пазара. Това е една комбинация, която в дьлгосрочен план е много опасна. Но предполагам няма да разбереш какво имам предвид.
А, това за волатилен пазар - не ми говори. ВИКС на 18 е прсосто смешка. Почакай да стана 30 или 50, това е волатилен пазар..
Само да припомня темата е NYSE дискутираме, акции, индекси, икономика и т.н.
Темата не е: акаунта на Хахо и трейдинг стратегиите на Хахо.
P.S. Цял живот да губя пари на борсата, пак не мога да изгубя толкова колкото съм спечелил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеСпоред мен волатилността не е свършила, утре може и да сме нагоре, другата седмица пак надолу.
Лятото ще е така ...а есента нагоре.
Което е добре и за къси и за дълги, само трябва постоянство и да не се плашим от спадове.
А, това за волатилен пазар - не ми говори. ВИКС на 18 е прсосто смешка. Почакай да стана 30 или 50, това е волатилен пазар..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеСпоред мен ние сме с различни стратегии, аз в тоя акаунт мога да вкарвам пари и да издържа до S&P 1,000.
Имам 2 дълги позиции в момента и купих SPXL (S&P x 3).
От тук нататък мисля да наблегна на SPXL а ако пада много ще отварям по една дълга на марджин.The stock market is never wrong. Traders are wrong.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XOVER Разгледай мнениеГолям зальк гльтни, голяма дума не казвай...
Не си пьрвия, който може да дьржи, но уви много малко са тези които наистина са издьржали да не продадат при един 10% спад....Както и да е, за сега кьсмета и е добре. Да видим утре.
Лятото ще е така ...а есента нагоре.
Което е добре и за къси и за дълги, само трябва постоянство и да не се плашим от спадове.
Коментар
Коментар