Технически сме булиш.Много е възможно обаче да сме настрани до сряда.Лично аз мисля да не се лакомя много много днес и утре и ако имам печалби да ги взимам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеAко падне до там ще слезе още
Хахо,не ми пиши щуротии,та ти ако беше поживял поне малко на запад нямаше да си толкова арогантен тип
Хубаво си ни е в кочинката
Борсата явно още не си я научил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеАко SP500 падне на 1585-1590, то почвяам да отварям дълги!
Хахо,не ми пиши щуротии,та ти ако беше поживял поне малко на запад нямаше да си толкова арогантен тип
Хубаво си ни е в кочинкатаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеА сакън, моля те недей, продължавай да пишеш във форума, то най-големите бисери ги пишеш ти.
"Който купил, купил. Ще се видим пак на 1680. Успех на всички."
Още не мога да спра да се смея
Коментар
-
Първоначално изпратено от XOVER Разгледай мнение@Haho,
Извинявам се ако сьм те обидил. Причината за моето отношение кьм теб е,че от твоите постове излиза, че си много млад и недомислил като трейдьр. Не знам дали наистина е така.
За мен този форум е просто да отбия време и да ми е весело. Явно ще престана да пиша, а ще чета бисери и вицове от сега нататьк.
Още не мога да спра да се смея
Коментар
-
@Haho,
Извинявам се ако сьм те обидил. Причината за моето отношение кьм теб е,че от твоите постове излиза, че си много млад и недомислил като трейдьр. Не знам дали наистина е така.
За мен този форум е просто да отбия време и да ми е весело. Явно ще престана да пиша, а ще чета бисери и вицове от сега нататьк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЧетейки ви от другата страна на океана,разбирам защо ситуацията в България е такава.
Защо сте толкова злобни и хейтърски настроени бре хора?
Тук само за 20 дниуспях да прогледна какво незряло и уродливо племе сме за жалост.
Но,надежда има според мен,само,че трябвада сме наясно,че промяната трябва да дойде от самите нас-от мисленето и действията ни.
Скоро се прибирам ище ви споделя какво ми направи впечатление тук.
Обиколих доста бях и на източния и на западния бряг,много са различни,но със сигурност има какводаучим от USA.
Пази боже сляпо да прогледа, отиде за 20 дена до Америка и вече ще ни учи на "демокрация".
Повечето от нас не живеят в България и през по-голямата част от съзнателният си живот са живяли или в Америка или в Западна Европа.
Едно е да отидеш на екскурзия ... друго е да поживееш, ако поживееш 20 години в Америка тогава вече може да разговаряме.
А това което става във форума си е просто най-обикновенна комплексарщина (има я навсякъде) вместо да обменяме мнения, да дискутираме и да си помагаме, си ги мерим на кой му е по-голям.
И тия с най-малките най-много мучат.
Коментар
-
Четейки ви от другата страна на океана,разбирам защо ситуацията в България е такава.
Защо сте толкова злобни и хейтърски настроени бре хора?
Тук само за 20 дниуспях да прогледна какво незряло и уродливо племе сме за жалост.
Но,надежда има според мен,само,че трябвада сме наясно,че промяната трябва да дойде от самите нас-от мисленето и действията ни.
Скоро се прибирам ище ви споделя какво ми направи впечатление тук.
Обиколих доста бях и на източния и на западния бряг,много са различни,но със сигурност има какводаучим от USA.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеАххх че ние стигнахме ли 1,680 че да "се видим", цитатчето по долу да ти е познато? "разбирачо" ... да беше продал вчера щеше да спечелиш + 0.5%.
Поредния мишок
Коментар
-
Първоначално изпратено от XOVER Разгледай мнениеАз излизам тук с малко напред. Ще играем другата седмица пак.
Поредния мишок
Коментар
-
Май надолу няма да го бъде.Отворих дълга тук.
EDIT inverted head and shoulders на 1hour chart-a.Last edited by RandomTrader; 14.06.2013, 22:41.The stock market is never wrong. Traders are wrong.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XOVER Разгледай мнениеЗащо питаш? Нали си buy and hope..
Коментар
Коментар